Podle Necida Češi ukázali, že se mohou měřit se silnými celky

Pokud trenér reprezentace Pavel Vrba doufal, že mu poslední přípravné zápasy pomohou rozhodnout, na kterého útočníka spoléhat na mistrovství Evropy, duel s Ruskem mu hodně napověděl. Zatímco David Lafata se na hrotu trápil, Tomáš Necid do druhé půle vlétl ve velkém stylu a gólem a asistencí zařídil výhru 2:1.

Pohled na tabulku střelců zahřeje, říká kanonýr turecké ligy Necid

Tomáš Necid dorazil na sraz reprezentace jako aktuálně nejlepší střelec turecké ligy. Do čela tabulky ho katapultoval sobotní hattrick do sítě Rizesporu. Útočník Bursasporu připouští, že po letním zranění se cítí dobře, což potvrzuje šest vstřelených gólů během čtyř zápasů. Možná je prý v ještě větší pohodě než v minulé sezoně, kdy se mu dařilo ve Zwolle.

Útočník Necid bude hrát v tureckém Bursasporu

Reprezentační útočník Tomáš Necid bude hrát za Bursaspor. Turecký klub se podle svého webu dohodl s pětadvacetiletým fotbalistou na čtyřleté smlouvě. Do Bursasporu v létě zamířil i další člen národního týmu obránce Tomáš Sivok.

Necid: Léto neřeším, teď je nejdůležitější reprezentace

Už v zimě bylo kolem českého reprezentanta Tomáše Necida hodně živo na přestupovém trhu, ale zdravotní problémy námluvy překazily. Vrátil se tak do Zwolle, což ho však vůbec nemrzí, protože se mu v nizozemském klubu líbí, a v létě bude řešit otázku nového angažmá. Nyní je však pro něj nejdůležitější reprezentace, kam byl nominován na zápasy s Lotyšskem a Slovenskem.

Vrba dodatečně povolal do reprezentace Necida a Kadlece

Trenér české reprezentace Pavel Vrba dodatečně povolal na zápas kvalifikace mistrovství Evropy s Lotyšskem a následný přípravný duel na Slovensku útočníky Tomáše Necida z nizozemského Zwolle a Václava Kadlece z pražské Sparty. Fotbalová asociace ČR o tom informovala v tiskové zprávě.

Necid se vyvázal ze smlouvy v CSKA a bude hrát ve Zwolle

Český reprezentant Tomáš Necid stráví jarní část sezony v nizozemském Zwolle, kde hostoval už na podzim z CSKA Moskva. Český útočník se dnes vyvázal ze smlouvy v ruském klubu, která mu měla vypršet na konci června, a v létě bude volným hráčem. Informoval o tom server isport.cz, návrat do Zwolle potvrdil také sám Necid na svém twitterovém účtu.

Trenér Sluckij nevyloučil Necidovo setrvání v CSKA

Tomáš Necid by mohl na jaře hrát za CSKA Moskva, kde má do léta smlouvu. Trenér Leonid Sluckij připustil, že by byl rád, kdyby český útočník zůstal a pomohl týmu, který má momentálně nedostatek útočníků. Necida bere na soustředění ve Španělsku, přestože ho trápí zraněný kotník.

O útočníka Necida se zajímá italský mistr Juventus

O českého útočníka Tomáš Necida z CSKA Moskva se údajně zajímá úřadující italský mistr Juventus. Podle serveru Corriere dello Sport by měl pětadvacetiletý český fotbalista do konce sezony hostovat v Cagliari a v létě pak zamířit do slavného turínského celku.

Necid se vrátil z hostování ve Zwolle do CSKA Moskva

Český útočník Tomáš Necid se z hostování ve Zwolle vrátil do CSKA Moskva. Pětadvacetiletý fotbalista měl v nizozemském celku původně působit až do konce sezony, ruský klub však využil klauzule ve smlouvě a stáhl si ho zpět.

Necid neřeší přestupové spekulace, mrzí ho zbytečné vyloučení

Útočník Tomáš Necid neřeší spekulace o možném zimním přestupu do některého z velkých evropských klubů. Soustředí se jen na současné angažmá v nizozemském Zwolle a vše nechává na agentovi Jiřím Müllerovi a klubu CSKA Moskva, kde má až do léta smlouvu.

Necid věří, že umělá tráva v Astaně nebude pro fotbalisty problém

Jako jeden z mála českých reprezentantů má útočník Tomáš Necid velké zkušenosti s umělou trávou, na níž národní tým odehraje v Astaně kvalifikační utkání s Kazachstánem. Sám už si ji tam vyzkoušel a věří, že pro český tým nebude problém si na ni rychle zvyknout.

Necid: Kdybych proměnil svou šanci, mohlo to být na Spartě jiné

Útočníka Zwolle Tomáše Necida hodně mrzelo, že v úvodu odvety play off Evropské ligy na Spartě neproměnil velkou šanci. Kdyby pětadvacetiletý fotbalista uspěl, prý mohl zápas dopadnout jinak než domácí výhrou 3:1, která Pražany po úvodní remíze 1:1 posunula do základní skupiny.

Na Necida se asi bude celý zápas pískat, míní kapitán Zwolle

Pro fotbalistu Zwolle Tomáše Necida bude čtvrteční odveta play off Evropské ligy na stadionu Sparty jako pro odchovance konkurenční Slavie velmi prestižní. Spoluhráče v kabině prý ale nijak mimořádně nehecoval a v klidu se chystá na zápas.

Byla to jasná penalta, řekl po zápase se Spartou Necid

Ve Zwolle je teprve týden, čas ale útočník Tomáš Necid rozhodně neztrácí. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy proti Spartě nastoupil poprvé v základní sestavě a byl u všeho důležitého. Nizozemský celek dokonce po faulu na něj kopal penaltu, kterou však neproměnil a nakonec remizoval 1:1.

Necid bude z CSKA Moskva hostovat ve Zwolle

Český útočník Tomáš Necid odchází z CSKA Moskva na roční hostování do nizozemského Zwolle, které je soupeřem Sparty ve 4. předkole Evropské ligy. ČTK to potvrdil hráčův agent Jiří Müller s tím, že v zimě si ruský klub může čtyřiadvacetiletého fotbalistu stáhnout zpět.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele