Další články

Castro má dveře do Betisu otevřené, říká prezident Haro

Rubén Castro v létě odešel z Betisu na hostování do čínského celku Guizhou Zhicheng a až nadcházející týdny přinesou odpověď na otázku, zda a případně kdy dres sevillského znovu oblékne. Španělský klub se návratu zkušeného útočníka a nejlepšího střelce své historie nebrání...

Betis si pojistil kanonýra Castra, ten chce v klubu dohrát kariéru

Fanoušci Betisu se mohou i v dalších letech těšit na branky Rubéna Castra. Již 35letý útočník měl smlouvu pouze do konce letošní sezony a netajil se přáním uzavřít s celkem z Andalusie novou. V pátek večer k tomu došlo a kanonýr tak podle všeho v Seville dohraje svou aktivní kariéru, nový kontrakt mu totiž běží do června 2019...

Zůstanu, i když sestoupíme, slíbil Castro

Betisu se letos vůbec nedaří a reálně mu hrozí sestup ze španělské nejvyšší soutěže. I kdyby sevillský klub pád o patro níž neodvrátil, nemusí se bát, že by ztratil svou oporu Rubéna Castra. Ten bude za Betis v příští sezoně hrát, ať už v první, nebo druhé lize.

Rubén Castro z Betisu byl zatčen, prý zbil přítelkyni

Nejlepší střelec sevillského Betisu útočník Rubén Castro byl po dnešním tréninku zatčen. Jednatřicetiletý útočník, který v dosavadním průběhu španělské ligy dal 18 branek, je podle agentury AP podezřelý, že zbil svou bývalou přítelkyni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele