Castro má dveře do Betisu otevřené, říká prezident Haro

21.09.2017, 21:52
Aktuality
Rubén Castro v létě odešel z Betisu na hostování do čínského celku Guizhou Zhicheng a až nadcházející týdny přinesou odpověď na otázku, zda a případně kdy dres sevillského znovu oblékne. Španělský klub se návratu zkušeného útočníka a nejlepšího střelce své historie nebrání...

Guizhou Zhicheng si Castra vypůjčil na hostování do konce prosince a fotbalista je zatím produktivní, když v sedmi zápasech nastřílel pět branek. To, zda od ledna bude znovu hájit barvy celku z Andalusie, je stále ve hvězdách.

"Bude to jeho rozhodnutí. Nevím, co si myslí a nejsem si jistý, jestli je s čínským klubem domluven na nějaké opci, ale jednoznačně budeme respektovat jeho rozhodnutí," sdělil prezident Ángel Haro.

"Dveře k jeho lednovému návratu jsou otevřené, jedná se o velmi důležitého hráče historie Betisu a rychle by se stal součástí našeho kádru. Hodně mu chybí rodina a jeho syn a za běžných okolností se vrátí, ale pokud dostane dobrou nabídku odjinud, pochopíme to," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
eliskafan

Je dobře, že si Rubén může vybrat jak bude pokračovat jeho kariéra zcela sám. Přeci jen už není nejmladší, ale jak vidíme sype mu to pořád . Měli by mu před stadiónem postavit sochu

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko berie v Číne? Dúfam, že viac než bral v Betise

Reagovat
Mustang™

Řekl bych, že každý fotbalista, který šel do Číny dobrovolně, bere víc, než v bývalým klubu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve, Castro si chce na staré kolená zarobiť a takýmito prehláseniami z neho robia debila A kto vie či by si vôbec zahral, Betis má v útoku dosť plno

Reagovat
Beči

Neskutečně produktivní útočník. Nechápu, proč nikdy nebyl povolán do reprezentace, obzvlášť když s produktivitou hrotových útočníků tam mnohdy měli problém.

Reagovat
Han střelil první

Chybí mu rodina? Dlouho nezmlátil starou asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti to??

Reagovat
Han střelil první

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to být.

Reagovat
LeonardoUžoa

Řeší se fotbal, ne soukromí. Jestli ti chybí probírání věci, do kterejch ti nic není, tak jdi na bravo.cz.

Reagovat
Han střelil první

Vadí mi to. Je to sráč a jsou důležitější věci než fotbal. Třeba to, jestli se chová jako člověk.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele