Betis si pojistil kanonýra Castra, ten chce v klubu dohrát kariéru

09.10.2016, 17:56
Aktuality
Fanoušci Betisu se mohou i v dalších letech těšit na branky Rubéna Castra. Již 35letý útočník měl smlouvu pouze do konce letošní sezony a netajil se přáním uzavřít s celkem z Andalusie novou. V pátek večer k tomu došlo a kanonýr tak podle všeho v Seville dohraje svou aktivní kariéru, nový kontrakt mu totiž běží do června 2019...

Castro přišel do Betisu v létě 2010 z Deportiva La Coruňa a od sezony 2011/2012 patří ke klíčovým hráčům. Do této chvíle nastřílel v dresu Betisu v první a druhé španělské lize 99 branek a další bude moci ještě přidat. O tom, že ani v 35 letech stále nepatří do starého železa, svědčí letošní bilance čtyř gólů v sedmi startech.

"Prodloužení chtěly obě strany. Cítím se zde velmi pohodlně. V klubu jsem sedmým rokem, chovají se vůči mně stále vstřícněji a zlepšil jsem se zde po fotbalové stránce. Dnešek je důvodem k radosti," nezakrývá nadšení Castro.

"Tohle si nemohou říct všichni hráči. Mám to štěstí prohlásit, že zde chci zakončit svou kariéru a hodně věcí k tomu směřuje. Přesně to jsem chtěl, snad se mi moje přání splní," doufá Castro.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Jordi Alba

Reagovat
Beči

Skvělý hráč, nikdy jsem nepochopil, proč ho nekoupil žádný lepší klub a hlavně proč nebyl nikdy povolán do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

pretože goly začal strielať až po tridsiatke, aj to najskôr v II. lige

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to byl treba klasickej zaloznik driv ? v utoku zacal poradne hrat az v betisu .

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, sám si si aj odpovedal, prečo nie je v rerpe

Reagovat
Counter

Reagovat
misinho7

Ramos na mesiac out..to mozem jebat... znova sa zrani polka kadra ...to uz nie je mozne toto

Reagovat
blaugrana

Tak Gerard vraj po MS 2018 odíde z repre. Dufam, že úplne to tak skoro nezabali, i ked v minulosti hovoril, že chce skončiť v 30. Neskutočné ten čas letí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele