Castro má jasno, z Číny se vrátí do Betisu

10.11.2017, 15:50
Aktuality
Za Betis letos pravidelně dávají branky Sergio Léon a Tonny Sanabria a od ledna budou mít jeho staronového konkurenta. Do sevillského celku se vrací jeho historicky nejlepší střelec Rubén Castro, jemuž končí hostování v čínském klubu Guizhou Zhicheng a před prodloužením angažmá v Asii dal přednost návratu do Andalusie...

Již 36ltý Castro v dresu Betisu nastřílel celkem 147 gólů a dařilo se mu i v Číně, kde se v jedenácti startech trefil sedmkrát. Nyní se vrací domů a hodlá pomoci klubu k vylepšení už tak solidní osmé příčky tabulky.

"Chci zůstat v Betisu. Tentok rok klub hraje velmi dobře, všichni si užívají fotbal a pravdou je, že chci být součástí tohoto všeho a co nejčastěji se dostávat na hřiště," prohlásil španělský útočník.

"Moje působení v Číně? Byla to překrásná zkušenost a báječná doba mojí kariéry, kterou jsem ne vždy očekával," nechal se dále slyšet Castro.

Castro před sebou má náročný boj o místo v základní sestavě, jelikož Betis na podzim střelecky táhnou jiní dva útočníci. Léon se v LaLize trefil čtyřikrát, Sanabria dokonce sedmkrát a mezi kanonýry se dělí o čtvrté místo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vyplnit dotazník do školy. Předem díky.

https://www.survio.com/survey/d/Q1A2B2S2J2K5W7C4D

Reagovat
Jordi Alba

Máš to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
papanegra

Nz

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa páči

Reagovat
REPLIKATOR

U otázky č. 11 máš chybu.

Reagovat
Azazelo RD

Dnes už jsou dvě pohlaví v dotazníku málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sběr odpovědí byl přerušen nebo trvale ukončen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, když se tam nedá vydržet ani při těch luxusních podmínkách co mají fotbalisti. Co pak "normální člověk" v "normální práci".

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

ako vieš, že majú luxusné platové podmienky? Možno, že majú iba o niečo viac ako vo svojich predchádzajúcich kluboch.

Reagovat
Jordi Alba

Přes dvojici León, Sanabria to bude mít těžké.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

AS pise o dalsich 4 tejdnech out.

Reagovat
Miguel19

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele