Zůstanu, i když sestoupíme, slíbil Castro

19.02.2014, 21:24
Aktuality
Betisu se letos vůbec nedaří a reálně mu hrozí sestup ze španělské nejvyšší soutěže. I kdyby sevillský klub pád o patro níž neodvrátil, nemusí se bát, že by ztratil svou oporu Rubéna Castra. Ten bude za Betis v příští sezoně hrát, ať už v první, nebo druhé lize.

"Za Betis budu hrát i Segunda División, zůstanu tady. I když budu mít menší plat, tak mám v úmyslu dál hrát za Betis. Na tomhle klubu mi hodně záleží," prohlásil dvaatřicetiletý útočník.

Castro ale záchranářské boje nevzdává. Betisu nyní na sedmnáctou Málagu chybí deset bodů. "Chceme hrát líp, ale nejde nám to. Sami si ztěžujeme situaci. Jakmile dostaneme gól, sklopíme hlavy a všechno je ještě horší. Nesmíme to ale vzdát. Jediné, co potřebujeme, je udělat šňůru výher," dodává Castro.

Nejbližší příležitost získat body má Betis proti Athletiku. Tříbodovou radost si zelenobílí užili naposledy na začátku února proti Espanyolu.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů už je moc..je to škoda, ale to už nedaj.

Reagovat
smazaný uživatel

3.6.2014.. Rubén Castro přestupuje do Realu Sociedad :)

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Je to otravné, ale je to něco, co se děje tak často, že se fakt nedá neironizovat. Líbila se mi expreska "Norwich nevylučuje odvolání Hughtona"... to tam beztak zůstane ještě šest let

Reagovat
RS

nevim, co by u nás dělal

Ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

daval goly, kdyz nemate poradnyho hrotovyho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že by platnej byl..Seferovic zatím gólově nic než moc, na hrotu nastupuje i Zurutuza ne? A ten letos ještě nedal gól..Agiretxe 5 gólů v lize..a jestli odejde Carlos Vela a Grizi, tak to bude celkem průšvih..

Reagovat
smazaný uživatel

zurutuza opravdu na hrotu nehraje

Reagovat
Filip12

tomu se říká srdcařství a láska ke klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Betis zahrál dobře letos snad jen proti Jablonci..

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste uvidime, podle me je dost mozny, ze se ho kvuli platu zbavi sam betis

jinak betis je letos asi vazne uz lozenej. obavam se, ze s nima spadne pucela a rayito - tri nejvetsi sympataci ven, velka skoda

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel no...uz to nedaji ...po Rayu nejhorsi obrana v lize. Ale mrzi me to, protoze oni do Primery proste patri.

Reagovat
smazaný uživatel

rayito a sympaťáci?

Reagovat
Phillipinho

Jako bylo by to pekny gesto, je to frajer, ale spis to vidim na odchod a doufam, ze zustane ve Spanelsku aspon

Reagovat
robbik

Jestli zůstane tak je fakt dobrej! Respekt

Reagovat
sokar

až teraz dostáva iný význam vyjadrenie Thiaga Silvu

"Někteří lidé tvrdí, že jsem myslel jen na peníze, ale zapomínají, že máme rodiny a ty musíme živit. Proč bych měl akceptovat menší peníze, abych hrál za Barcelonu? Proč by hráči měli být těmi, kdo se obětuje? Kromě toho mi PSG nabídlo také novou výzvu a klub jde tou správnou cestou," dodal Silva v rozhovoru pro list Guardian.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele