V Manchesteru mě nerespektovali. Na MS chci být nejlepší, říká Robinho

Brazilec Robinho proseděl celý podzim v Manchesteru City na lavičce, a tak se v zimě přemístil na hostování do Santosu. V domácím prostředí se hned uvedl gólem a neváhal zkritizovat manažera Citizens Roberta Manciniho. Robinhovi vadí, že nedostal prostor k využití svých předností.

Santos přivítal Robinha

Brazilci Robinhovi se při návratu do Santosu dostalo velkolepého přivítání. Šestadvacetiletý útočník dnes na slavnostní představení přiletěl helikoptérou s legendárním Pelém a na stadionu Vila Belmiro mu tleskalo několik tisíc fanoušků.

Potvrzeno, Robinho hostuje v Santosu

Robinho minimálně na šest měsíců končí své působení v Manchesteru City. Brazilský reprezentant neměl jisté místo v základní sestavě týmu manažera Roberta Manciniho a vrací se domů - do 4. srpna bude hostovat v Santosu...

Robinho opustí Manchester City, namířeno má do Santosu

Robinho před rokem a půl přestupoval z Realu Madrid do Manchesteru City, nyní se na změnu dresu chystá znovu. Brazilský reprezentant často vysedává jenom na lavičce náhradníků a je připraven z Anglie odejít - zamířit má na hostování do Santosu...

Barcelona v zimě nikoho nepřivede. Ani Robinha

Brazilec Robinho Barcelonu v zimě neposílí, prohlásil to prezident katalánského velkoklubu Joan Laporta. Ten zároveň přiznal, že čerství vítězové Mistrovství světa klubů měli o hvězdu Manchesteru City zájem, Angličané ale Robinha odmítli pustit.

Capello musí před Brazílií řešit díry v sestavě. Také Terryho start je nejistý

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello musí před očekávaným duelem v Dauhá proti Brazílii řešit nečekané problémy se sestavou. Dalším hráčem, který ze zdravotních důvodů v sobotu proti Jihoameričanům možná nenastopí, je John Terry.

Barcelona vyvrátilla, že by se chystala angažovat Robinha

Manchester City se momentálně připravuje na čtvrteční přátelský zápas proti výběru Spojených arabských emirátů a na tento souboj se vydala také delegace katalánské Barcelony. Opět se tak otevřela otázka ohledně možného angažmá Robinha. Technický ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain však tyto spekulace vyvrátil.

Robinhova zlomenina se nehojí, návrat se opět odkládá

O další dva týdny se protáhne léčba útočníka Manchesteru City Robinha, který se zotavuje ze zranění pravého kotníku. Brazilský reprezentant nehraje už od začátku září a podle kouče Marka Hughese se vrátí nejdříve po reprezentační pauze 21. listopadu v utkání proti Liverpoolu.

Robinho přiznal touhu hrát za Barcelonu

Brazilský útočník Robinho, který momentálně hájí v Premier League barvy Manchesteru City, připustil své přání hrát za Barcelonu. O zájmu katalánského velkoklubu získat pětadvacetiletého nejlepšího střelce "Citizens" z minulé sezony se v posledních dnech intenzivně spekulovalo.

Robinho bude Manchesteru chybět další tři týdny

Léčba zraněného pravého kotníku útočníka Manchesteru City Robinha se protáhne o další tři týdny. Pětadvacetiletý fotbalista nehraje od začátku září, kdy si při kvalifikačním utkání brazilské reprezentace s Argentinou přivodil únavovou zlomeninu.

Robinha zájem Barcelony potěšil

Útočník Manchesteru City Robinho prohlásil, že mu zájem Barcelony o jeho služby lichotí. Trenér katalánského klubu Pep Guaridola dříve oznámil, že brazilského střelce obdivuje a má také v plánu o něj v nejbližším přestupovém termínu bojovat.

Robinho: S Tévezem bychom vytvořili obávanou dvojici

Kam Carlos Tévez v létě zamíří, zatím není jisté. Do svých řad jej láká mnoho klubů včetně Manchesteru City. Sám Robinho by prý rád spojil své fotbalové dovednosti s argentinským útočníkem. Nechal se slyšet, že by byl velice šťastný, kdyby se Tévez rozhodl právě pro Citizens.

Hughes se brání kritice, že nepostavil Robinha

Na manažera Manchesteru City Marka Hughese se po prohraném domácím utkání s Fulhamem 1:3 snesla vlna kritiky za to, že nepostavil největší hvězdu týmu Robinha od první minuty zápasu. Kouč svůj záměr však brání a tvrdí, že komentáře kritiků jsou zkreslené.

Pelé se omluvil Robinhovi za slova o drogách

Legendární fotbalista Pelé se omluvil krajanovi Robinhovi, kterého nařkl z užívání drog. Osmašedesátiletý bývalý útočník tak učinil den poté, co mu hráč Manchesteru City pohrozil soudem.

Podle Robinha je Pelého obvinění absurdní

Brazilský útočník Robinho se razantně ohradil proti obvinění z užívání drog, které na jeho adresu pronesl legendární Pelé. Robinhův mluvčí označil Pelého výrok za absurdní a žádá, aby nejslavnější fotbalista historie vzal své obvinění zpět.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele