Robinho se možná vrátí domů, znovu se o něho zajímá Santos

Milánské AC před letošní sezonou opustila řada zkušených a důležitých hráčů a s odchody by pro letošní ligový ročník ještě nemusel být konec. Domů do Brazílie by se mohl vrátit Robinho, zájem o někdejšího hráče Realu Madrid a Manchesteru City má Santos...

Robinho popřel zvěsti o možném odchodu z AC Milán

Robinho v průběhu sezony nastupoval pravidelně, v jejím závěru ale neměl nejlepší formu a trenér Massimiliano Allegri ho dokonce pro nedávný zápas se Sienou opomenul při nominaci. To vše vedlo ke spekulacím o možném odchodu brazilského útočníka z AC Milán, které rychle popřel sám hráč...

Dokážeme se o výhru poprat, těší Robinha

AC Milán včera vyhrál v Catanii 2:0 a potvrdil své první místo v Serii A. Tříbodový zisk rossoneri se ale nerodil lehce. Hosté dlouho nemohli dát branku, krátce po přestávce navíc přišli o vyloučeného van Bommela. Přesto si Milánští odvezli všechny body.

S bráněním nemám problém, říká Robinho

Brazilec Robinho si zvyká na AC Milán, svůj nový tým. 26letý útočník má s rossoneri vysoké cíle a k úspěchům chce pomoci co nejvýraznější měrou. Robinho zdůrazňuje, že mu nedělá problém přizpůsobit se trenérově taktice a klidně bude plnit defenzivní úkoly.

Ibrahimovic se nemůže dočkat derby s Interem

AC Milán dnes oficiálně představil ofenzivní posily Švéda Zlatana Ibrahimovice a Brazilce Robinha. Oba fotbalisté věří, že italskému klubu pomohou týmu po sedmi letech k ligovému triumfu a že se prosadí i v nabitém útoku, který čítá nejméně čtyři prvotřídní střelce.

Robinho touží po finále s Barcelonou

Robinho si po přestupu do AC Milán přeje, aby jeho nový zaměstnavatel dokráčel až do finále Ligy mistrů, kde by se střetl s Barcelonou. Podle šikovného Brazilce jsou právě tyto dvě mužstva nejsilnějšími v Evropě. Zároveň přiznal, že o něj měla Barcelona zájem.

Musíme dojít až do finále Ligy mistrů, tuší Allegri

Kouč milánského AC Massimiliano Allegri si uvědomuje, jak moc velký tlak na sebe Rossoneri kvůli velkým přestupům vyvinuli. Podle něj musí se svými svěřenci dosáhnout minimálně finále Ligy mistrů. Pomoci k tomu mají příchody Zlatana Ibrahimoviče a Robinha.

Robinho se opět stěhuje, tentokrát do AC Milán

Největší přestup posledního přestupového dne je zpečetěn. AC Milán na svých oficiálních webových stránkách potvrdil, že podepsal čtyřletou smlouvu s brazilským záložníkem Robinhem, který přichází z Manchesteru City.

Robinho odmítl nabídky z turecké ligy a čeká na lepší

Robinho nechce hrát v turecké lize, a proto odmítl nabídky Fenerbahce a Besiktase Istanbul. Do uzávěrky přestupů 31. srpna věří, že o jeho služby projeví zájem některý z celků italské či španělské ligy. Za svůj Manchester City v této sezoně ještě nenastoupil.

Mancini počítá s Robinhem, Bellamy na listině chybí

Kariéra Brazilce Robinha bude nakonec přece jen pokračovat v Manchesteru City. Jméno tohoto útočníka se objevilo mezi 25 hráči pro nadcházející sezonu. Manažer týmu Roberto Mancini informaci potvrdil na dnešní tiskové konferenci.

Proti Nizozemcům musíme hrát lépe, žádá Dunga

Ani výhra 3:0 nad Chile v osmifinále mistrovství světa neuspokojila náročného trenéra brazilské reprezentace Carlose Dungu. Kapitán světových šampionů z roku 1994 očekává od svých svěřenců pro čtvrtfinále s Nizozemskem zlepšení.

Brazilcům se před osmifinále MS zranil záložník Melo

Při bezbrankové remíze v závěrečném utkání základní skupiny s Portugalskem se Brazilcům zranil záložník Felipe Melo. Šestadvacetiletý hráč Juventusu si pochroumal levý kotník a těsně před poločasovou přestávkou musel opustit hřiště. Jeho start v pondělním osmifinále je údajně vážně ohrožen.

Robinho nevyloučil návrat do Anglie. Teď ale myslí na titul

Brazilský reprezentant Robinho nevylučuje, že bude od léta opět hrát za Manchester City. Šestadvacetletý hráč strávil tuto sezónu na hostování v Santosu, přičemž se s Citizens neloučil v nejlepším. Klubové záležitosti bude Robinho řešit až po mistrovství světa, ze kterého chce odvézt zlato.

Robinho má jasno, chce zůstat v Santosu

Robinho před sebou má světový šampionát v Jihoafrické republice, po němž bude řešit svou budoucnost. Jeho představa je jasná a bývalý hráč Realu Madrid by chtěl i nadále hrát za Santos...

Robinho si chce pobyt v Santosu prodloužit

Útočník Robinho v lednu uzavřel šestiměsíční smlouvu v brazilském Santosu, avšak nyní uvedl, že by se nebránil delšímu pobytu. Robinhovi se ve staronovém působišti nebývale daří. V osmi zápasech se střelecky prosadil hned pětkrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele