Další články

Po kauze s Alvesem další verdikt za znásilnění, Robinho v Brazílii vyfasoval devítiletý trest

Brazilský soud rozhodl, že si bývalý brazilský reprezentant Robinho musí ve své vlasti odsedět devítiletý trest vězení za znásilnění, k němuž byl v roce 2017 odsouzen v Itálii. Někdejší fotbalová hvězda se podle agentury AP může ještě odvolat k Nejvyššímu soudu.

Robinho nesmí kvůli odsouzení za znásilnění opustit rodnou Brazílii

Bývalý hvězdný útočník Robinho nesmí kvůli odsouzení za hromadné znásilnění v Itálii opustit rodnou Brazílii. Tamní soud projednává možnost, že by si odseděl devítiletý trest ve své vlasti. Robinho musí podle agentury AP do pěti dnů odevzdat cestovní pas.

Italové požadují, aby si Robinho v Brazílii odseděl devítiletý trest

Italská justice nevzdává snahu o to, aby si bývalý brazilský reprezentant Robinho odseděl devítiletý trest vězení, k němuž byl v roce 2017 na Apeninském poloostrově odsouzen za hromadné znásilnění. Brazilské ministerstvo podle agentury SID oznámilo, že dostalo od italské strany žádost, aby si devětatřicetiletý útočník odseděl trest ve své vlasti.

Itálie požádala Brazílii o vydání Robinha potrestaného za hromadné znásilnění

Italské úřady požádaly Brazílii o vydání fotbalisty Robinha. Bývalý útočník AC Milán byl totiž na Apeninském poloostrově odsouzen k devítiletému vězení za hromadné znásilnění.

Itálie vydala mezinárodní zatykač na bývalého brazilského reprezentanta Robinha

Italské ministerstvo spravedlnosti vydalo mezinárodní zatykač na bývalého útočníka AC Milán Robinha. Stonásobný brazilský reprezentant byl v Itálii odsouzen na devět let vězení za účast na hromadném znásilnění ženy v roce 2013. Brazílie ale své občany nevydává, osmatřicetiletý fotbalista tak může být zatčen pouze při cestě do zahraničí.

Robinhovi potvrzen devítiletý trest, do vězení však nejspíš nenastoupí

Definitivní podobu nabralo odsouzení Robinha k devíti letům ve vězení. Osmatřicetiletý Brazilec v roce 2013 spolu s dalšími pěti krajany znásilnil ženu v milánském nočním klubu, nyní neuspěl ani s posledním odvoláním.

Santos pozastavil kvůli tlaku sponzora Robinhovi smlouvu

Brazilský klub Santos pozastavil po pouhém týdnu platnost smlouvy s útočníkem Robinhem poté, co jeden ze sponzorů pohrozil odchodem kvůli jeho stále neuzavřené kauze sexuálního napadení. Robinhovi hrozí za znásilnění dívky na diskotéce v Miláně z ledna 2013 devět let vězení.

Robinho začne čtvrtou éru v Santosu

Bývalý brazilský reprezentant Robinho se po angažmá v Evropě opět vrátil do mateřského klubu Santosu. Smlouvu podepsal šestatřicetiletý fotbalový útočník do konce tamní ligové sezony. Naposledy působil v istanbulském klubu Basaksehir, nyní jej v Santosu čeká už čtvrtá éra.

Robinho přestoupí ze Sivassporu do Başakşehiru

Bývalý brazilský reprezentant Robinho, jenž byl loni v Itálii odsouzen za znásilnění, mění dres v rámci turecké ligy. Čtyřiatřicetiletý útočník přestoupil ze Sivassporu do istanbulského klubu Başakşehir, jenž je překvapivým lídrem ligové tabulky.

Robinho si našel angažmá, upsal se Sivassporu

Sivasspor dotáhl do úspěšného konce příchod Robinha. Bývalý brazilský reprezentant se do Turecka vydává po vypršení smlouvy s Atléticem Mineiro, obě strany podepsaly kontrakt do roku 2019...

Robinho dostal devět let vězení za sexuální násilí

Brazilský útočník Robinho, který dříve působil v Realu Madrid, Manchesteru City či AC Milán, byl v Itálii nepravomocně odsouzen k devíti letům vězení za sexuální násilí. Informoval o tom italský deník La Stampa. Třiatřicetiletý fotbalista obvinění odmítá a proti rozsudku se odvolá.

Robinho se stal posilou Atlética Mineiro

Jasno o novém angažmá má Robinho. Bývalý brazilský reprezentant, který byl po odchodu z Guangzhou Evergrande volným hráčem, by měl minimálně do konce příštího roku nastupovat za Atlético Mineiro...

Robinho končí v Santosu a jde za Scolarim do Číny

Útočník Robinho končí své třetí angažmá v Santosu, kde od loňska hostoval z AC Milán. Podle brazilských médií má namířeno za bývalým reprezentačním trenérem Luizem Felipem Scolarim do čínského klubu Guangzhou Evergrande. Jednatřicetiletý hráč si prý vydělá 12 milionů eur (327 milionů korun) ročně.

Robinho v létě opustí AC Milán, dohodl se na rozvázání smlouvy

Brazilský útočník Robinho letos hostuje z AC Milán v Santosu a je možné, že si angažmá v tomto celku prodlouží. Někdejší fotbalista Realu nebo Manchesteru City se s Rossoneri dohodl na předběžném ukončení kontraktu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele