Podle Pelého brali Ronaldo s Robinhem drogy

Šok způsobilo v Brazílii prohlášení legendárního Pelého, že dvě hvězdy brazilského národního týmu Ronaldo a Robinho měli problémy s drogami. Oba hráči samozřejmě senzační obvinění odmítají. Problém je v tom, že Pelého slova se v Brazílii rovnají takřka Božímu přikázání.

Robinhovi hrozí pokuta 10 milionů korun

Brazilskému fotbalistovi Robinhovi hrozí za opuštění tréninkového kempu ve španělském Tenerife vysoká pokuta. Podle listu Daily Star bude muset nejdražší hráč v historii anglického fotbalu za nedovolený odlet do Brazílie zaplatit 320.000 liber (asi 9,5 milionu korun).

Robinho předpovídá Citizens prudký vzestup

Brazilská hvězda Manchesteru City Robinho předpokládá, že jeho tým čeká v krátké budoucnosti rychlý vzestup nahoru. Může prý pomýšlet i tak vysoko jako jeho městští rivalové z United. Právě s Rudými ďábly se Citizen utkají o víkendu.

Ferguson chválí před derby Robinha

Alex Ferguson si den před ostře sledovaným manchesterským derby našel čas, aby pochválil největší hvězdu Citizens Robinha. Podle Fergusona se investice dvaatřiceti a půl milionu liber vyplatila.

Robinho jezdí po městě autobusem

Když ho Manchester City koupil za 32 milionů liber z Realu Madrid, stal se Robinho nejdražším hráčem v historii britského fotbalu. Vydělává 140.000 liber týdně (asi 4,3 milionu korun) a mohl by si pořídit několik luxusních aut. Přesto čtyřiadvacetiletý brazilský útočník jezdí po městě autobusem.

Robinho si podmaňuje Manchester

Příchod Robinha do Manchesteru City vyvolal velké pozdvižení. Vždyť brazilský reprezentant byl už jednou nohou v Chelsea, nakonec se ale rozhodnul jinak a odešel právě do týmu Marka Hughese. Klub za něj vysázel rekordních 42 miliónů eur a určitě zatím nelituje, 24letý kanonýr má na kontě už šest gólů.

Robinho si už v Manchesteru zvyká

Brazilec Robinho si nemůže angažmá v Manchesteru City vynachválit. Dokonce označil anglické průmyslové město za nádherné a už tam přestěhoval manželku s malým synem.

Robinho tvrdí, že Brazílie teď může prohrát s každým

Pětinásobní fotbaloví mistři světa Brazilci už zdaleka nejsou týmem, který všem nahání hrůzu. Jejich hvězdný útočník Robinho dokonce před nedělním kvalifikačním zápasem ve Venezuele prohlásil, že momentálně jsou schopni prohrát s každým.

Robinho tu není kvůli penězům, říká Elano

Noví majitelé udělali z Manchesteru City klub s neomezenými finančními možnostmi. Manažer Mark Hughes mohl na konci přestupního termínu v týmu přivítat několik hvězd v čele s Robinhem, ze kterého se pravděpodobně stal nejlépe placený hráč Premier League.

Čech chce Robinhovi ukázat, že odmítnutím Chelsea udělal chybu

Brazilský fotbalista Robinho si mohl jen stěží představit žhavější premiéru v anglické lize. Nová posila Manchesteru City se totiž v sobotu postaví proti Chelsea, do níž měl původně z Realu Madrid namířeno. Ze soupeřova tábora tak v předstihu na Robinhovo adresu létají jízlivé poznámky a pozadu nezůstal ani český gólman ve službách Chelsea Petr Čech.

Robinho nastříkal v šatně vzkaz chilským fotbalistům

Brazilská fotbalová hvězda Robinho se přiznala k autorství vzkazu nastříkanému v šatně Národního stadionu v Santiagu, kde v neděli jeho tým v kvalifikaci mistrovství světa porazil domácí fotbalisty Chile 3:0. "Nejlepšímu týmu na světě musíte prokázat úctu," napsala španělsky na zeď sprejem nová posila Manchesteru City.

Robinho: Raději budu prodávat na tržišti, než abych zůstal v Realu

Brazilec Robinho opravdu nezažil klidné léto. Podle slov svého agenta začal poté, co byl Realem nabídnut jako protihodnota přestupu Cristiana Ronalda, dělat všechno pro to, aby mohl ze španělského klubu odejít. To se mu v poslední den také povedlo...

Robinho se brání: Real mě nechtěl, tak jsem šel

Brazilec Robinho se po svém přestupu z Realu do Manchesteru City ocitl pod palbou kritiky. Chování během celého léta a přestup mu vyčetl třeba i legendární Pelé, přidal se kouč Chelsea Scolari nebo někdejší trenér Realu Luxemburgo. Robinho se však brání, přestup prý byla jediná možnost.

Robinho v Brazílii pod palbou kritiky

Obrovská sága ohledně přestupu Robinha je u konce, následky pro hráče však nejspíše teprve začínají. V Brazílii jsou totiž znechuceni jeho chováním během léta a ke kritice se přidal mimo jiné i Pelé, tedy hráč, jehož měl být kdysi Robinho nástupcem.

Potvrzeno: Robinho přestupuje do Manchesteru City!

Aktualizováno. Brazilec Robinho si nakonec přece jen vytrucoval odchod z Realu Madrid, jeho nové působiště ovšem nejednoho fanouška pořádně překvapí. Nejde do Chelsea, o kterou tolik stál, ale do "průměrného" anglického týmu Manchesteru City, jenž za jeho služby vyplatil 40 miliónů eur. Informaci už Real potvrdil na svých oficiálních stránkách.

02.09.2008 Aktuality 442 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele