Robinho opustí Manchester City, namířeno má do Santosu

24.01.2010, 17:24
Aktuality
Robinho před rokem a půl přestupoval z Realu Madrid do Manchesteru City, nyní se na změnu dresu chystá znovu. Brazilský reprezentant často vysedává jenom na lavičce náhradníků a je připraven z Anglie odejít - zamířit má na hostování do Santosu...

"Nejdůležitější je být šťastný. Peníze nejsou všechno. Neprocházím si zrovna nejlepším obdobím. Mancini mi řekl, že k jednomu zápasu nastoupím a k tomu dalšímu ne. To nemohu přijmout a také jsem mu to řekl. Letos je mistrovství světa," prohlásil Robinho, jenž měl i zdravotní problémy.

Robinho nastoupil v základní sestavě k dnešnímu pohárovému zápasu na hřišti Scunthorpe a pravděpodobně se bude jednat o jeho minimálně na šest měsíců poslední zápas v dresu Citizens. Rok a půl stará posila Manchesteru City, který za Robinha zaplatil 32,5 milionu liber, to v Santosu moc dobře zná, Robinho totiž v tomto klubu působil před odchodem do Evropy a nastoupil za něj k více než sto zápasům.

"Shodli jsme se na tom, že lepší bude mě uvolnit na hostování. Návrat do Santosu by byl skvělý. Nastupovat za tento klub mi pomůže dostat se na mistrovství světa. Je to můj domov, znám tam každého," dodal Robinho, který se tak rozhodl vydat ve stopách dalších brazilských útočníků Ronalda, Adriana a Freda, kteří se do vlasti vrátili již dříve.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (415)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele