Robinhova zlomenina se nehojí, návrat se opět odkládá

22.10.2009, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Žádná škoda pro anglické trávníky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech sa poriadne dolieci, netreba to silit

A cim dlhsie bude mimo tym skor by mohol dostat sancu Weiss

Reagovat
F.Torres

to by se muselo zranit ještě pár hráčů

Reagovat
Swarley

jestli pár znamená skoro všichni, tak souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss je hodně dobrý hráč a zaslouží si šanci, ale asi by měl jít na hostování.

Reagovat
jtbs

Reagovat
tomasinho

Už je to tu zase, to prosazování Weisse

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, už aj Česi, hrúza...

Reagovat
jtbs

je mi jedno koko je na jeho poste hracov..trener ho nepustil na hostovanie pretoze mu slubil, ze dostane sancu!

Reagovat
Tomanatura

Je 22. Říjen, ještě se nerozjel Pohárová sezona!!!

Reagovat
jtbs

mne je sumak ci hra v lige alebo v pohari..hlavne aby hral...nebezia pohary, ma hrat aspon chvilu v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
domingo

Protože je to Slovák... a protože přece neexistuje manažer, který podrobně nesledoval slavný triumf Slováků v kvalifikační über-skupině smrti, vedený heroickými výkony největšího talentu PL, místo kterého teď hrají jacísi Petrovové a Bellamyové...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale já doufal, že mi odpoví ten expert na PL

Reagovat
jtbs

mne je jasne ze su tam kvalitnejsi hraci, ale trener to vedel a nepustil Weissa na hostovanie so slovami ze si zahra...co je na tom nepochopitelne? Viem ze budu pohary, ale uz je koniec augusta a on stale len vysedava na lavicke..je take tazke ho poslat na plac za rozhodnuteho stavu ked o nic neide?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si myslel konec oktobra. Vzhledem k tomu, že je až šestou volbou na dvě místa v sestavě a za City odehrál asi tak 15 minut, všichni počítají s tím, že nejdřív dostane šanci v Carlingu a později v FA Cupu. Vem si, že v poslední době vysedával na lavičce i takovej hráč jako Petrov, kterej je asi o 15 úrovní výš než nějakej Weiss.

Reagovat
jtbs

-jj oktobra

-kedy zacinaju teda tie slavne Carling a FA cupy?

-15 urovni? Ani sa nepytam kolko tych urovni mas

Reagovat
smazaný uživatel

Carling Cup bude mít 4. kolo příští týden, FA Cup začíná pro týmy z PL až v lednu. Nejde říct, o kolik je lepší Petrov než Weiss, ale Petrov má momentálně z týmu MC nejlepší formu a i přesto i on byl na lavičce. A nepočítej s tím, že Weiss automaticky bude v pohárech hrát, Hughes ho chtěl mít prostě jen na očích, proto ho nikam nepustil hostovat. Šanci mu bude dávat třeba až příští sezonu.

Reagovat
jtbs

ale nechapem tu logiku mat niekoho na ociach ked nehrava..pozri co spravil mino stoch. Odisiel do Twente a tam rastie urcite viac ako keby vysedaval v Chelsea..to iste mohlo platit pre Weissa.

Reagovat
Tomanatura

Já zase nechápu vaši logiku. V pl je naprosto normální, že hráči nechodí na hostování, ale hrají v lize rezerv. Co myslíš, že Giggs, Scholes, Richards a podobní... Byli snad někde na hostování? Nikdy. A uškodilo jim to? V žádném případě.

SAF taky nepouští hráče, se kterými počítá, na žádné hostování. A důvod? Chce je mít na očích, chce dohlížet na jeho vývin. A Hughes je SAFův žák... Myslím, že ví, co dělá.

Reagovat
jtbs

no len aby..ak mu to s Weissom vyde tak nebudem mat namietky

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem odpovědět a vidím, že už nemusím

Reagovat
vodka

viz Fletcher... Taky měl jít jednu dobu na hostování, nikam nešel a je z něho momentálně nejlepší záložník MU po Giggsym...

Reagovat
vodka

ale liga rezerv je fakt slabší a srovnávat to třeba právě s tou nizozemskou ligou nejde...

Reagovat
vladis271

ale SAF nema problem dat tu sancu a dava ju ovela castejsie mladym ako hughes.ten mi pride straaasne staromodny.napr. minulu sezonu macheda,ktory vam defacto vyhral titul.myslis,ze hughes by nieco podobne spravil a poslal rozhodnut zapas 18 rocneho mladika?takisto welbeck.a nehovorte im kecy o nejakych vysokych cieloch.manu ich budu mat vzdy vecsie ako city.napr tuto sezonu v zapase s arsenalom.ked vystaval pri ciare.kedze pisem po slovensky chcem len upozornit,ze rovnako ako weiss je natom aj johnson.citizens mali jednu z naj akademii v anglicku.lenze ich uspech tkvel vtom,ze ti hraci sancu dostali.ak to bude takto pokracovat nic od nich dlho nevylezie.pripomeniem este situaciu z carling cupu,ked vlada poslal az na predlzenie a to asi len preto,ze mohol 4.krat strieedat.toto nie je len o vynimocnom slovenskom talente.toto je o celom mladeznickom systeme citizens.a prave na toto su hostovania.ak je pre trenera risk poslat dvoch mladikov hostovat pretoze sa boji?rata? s moznostou,ze piati,siesty co su na lavicke pred nimi sa vsetci naraz zrania nie je to dobry coach.

Reagovat
jtbs

presne tak a pri tom este existuje moznost dat do hostovacky klauzulu aby ho mohli kedykolvek stiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o minulém roku, ale nevíš o tom vůbec nic.

Loni dostával šance Onuoha(21let/29 startů), Richards(20let/40 startů), Hart(22/26), Etuhu(20/5), Fernandes(22/21), Johnson(20/3),Weiss(19/1), Božinov(22/9), Caicedo(20/22), Evans(20/19), Sturridge(20/20).

Zdá se ti to málo šancí pro mladé hráče za loňský rok?

Jinak když to porovnáváš, tak to ber za letošek, tak ber v potaz, že Citizens mají nejširší kádr v Evropě, každý post minimálně zdvojený a kvalitativně obsazený nejlepšími hráči. Na trenéra je tlak udělat LM a proto se dá těžko očekávat, že bude střídat mladé, když potřebuje udržet ve formě a kondici nejlepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Tomanatura

Ja ti muze pripomet vyhlaseni MUBARAKA, ktery rekl, ze se budou zamerovat uz jen na akademii.. To za prve.

Za druhe. Nevim, co to mas co porovnavat s Machedou, nebo co. Vzdyt vy vubec nejste schopni pochopit, ze cela sezona je teprve pred nami a ze ti hraci proste sanci dostanou. Macheda ji taky dostal az na konci roku, stejne jako Welbeck v Carlingu.

Ja proste npochopim tu vasi naivitu, ze kdy je 23. rijen a Weis v lize nehral, tak uz je automaticky Hughes na nej zasedli a podobne ptakoviny. Sanci dostane a ver, ze na hostovani by si (pokud by nepodaval naprosto neocekavane vykony) jedine uskodil, treba jako nas Campbell(S tim ale SAF nepocital).

Co myslis, ze Messi v Barcelone? Odesel nekam na hosotvani? I pres miliony nabidek nikdy. A proc? Trener ho chtel mit pod dohledem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Richards, Onuoha a Sturridge je něco jiného... Oni působili v relativně malém týmu, kde se výborně pracuje s odchovanci a jsou schopní je zapracovat. Bylo standartní nechávat jim pozici 1. náhradníka, jenže teď je jeho pozice 4. hráč na daný post.

A Giggs a Scholes je fakt mimo, před 15ti lety byla jiná situace, kdy byla možnost dávat šanci odchovancům v osmnácti, to teď udělá málokterý velkoklub..

Reagovat
Tomanatura

Proc by meli byt mimo? Giggse chteli tymy na hostovani od 15-ti let, ale SAF jej nikam nikdy nepustil.

Co treba Brown, Fletcher? Letos treba odmitl nabidky na hostovani za Machedu, Welbecka...

Reagovat
jtbs

hele pekne sa do teba s hrubasom pustili..to sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

A nikdo z nich nevyvrátil naše tvrzení. Kdybyste dokázali pochopit, že Hughes si ho nechal v týmu kvůli tomu, že nad ním chce mít dohled, dávno není o čem diskutovat. Hughes má k dispozici širokej kádr, vždyt kromě toho co ted má na Eastlands je ještě na hostování Jo, Bojinov, Etuhu, Caicedo, Hart... Weisse si nechal třeba i proto, že ho nechtěl poslat do ligy s odlišným stylem. A nechápu, že si někdo dovolí zpochybnit Hughesovu práci. Vím, že je to ted díky Wengerovi a Benitezovi moderní, ale Hughese každý odepisoval, chtěli jste tam Manciniho a kdoví koho a jak to dopadlo? Citizens měli nejlepší vstup do sezony, navíc mají prozatím nejlepší obranu v lize. Pochopte, že Weissovi je 19, když letos naskočí párkrát a od příští sezony může mít startů zase víc, nebo se konečně dočkáte hostování. Ale pořád tady vyskakujete s tím, že mu brzdí kariéru a to je přece blbost. Zápasovej rytmus má z rezervy a na tréninku se učí od daleko lepších hráčů než nějakej Stoch v Twente. A když už je řeč o Machedovi, ten nastoupil za MU jen ve 4 zápasech, a navíc Ferguson i kdyby poslal na hřiště svou manželku, tak mu na to nikdo nic neřekne, kdežto Hughesovi přivedli posily za X milionů liber a on prostě musí mít výsledky, který jak vidíš, má.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hughes šanci mladíkům dává, pokud může, viz výše Talkers

Reagovat
Arbiter

nejlepší obranu v lize?? Tu mají hoši z AV. I Chelsea ji má lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, tak druhou nejlepší po Aston Ville.

Reagovat
Arbiter

třetí po AV a Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnotím to jen podle obdržených gólů. Tečka.

Reagovat
jtbs

vo vacsine s tebou suhlasim, ja si len myslim ze zapasy v rezerve a treningy s Ackom z neho neurobia lepsieho hraca, ako keby hral kazdy zapas niekde v slabsej lige (holansko,francuzko........)

Reagovat
domingo

Do Auxerre by se hodil výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co jsem ho ve dvou zápasech viděl, tak se postupně vytrácel - on je zatím fakt ideální jako žolík na 20-30minut...

Reagovat
domingo

Je to technický křídlo s velkým potenciálem...viděl jsi někdy hrát Oliecha, Capouého, Lejeuneho nebo v horším případě Ndingu s Birsou? To jsou hrozní dřeváci, Oliech není schopnej zpracovat míč, kope do toho jak holka na těláku - vymrští nohu a buď se trefí, nebo ne... Capoué je největší alibista, kterýho jsem kdy viděl, on na tom hřišti vůbec nic nedělá, aby náhodou nic nezkazil... kdyby Weiss hrál 30 minut výborně a hodinu hrozně, pořád to bude obrovskej posun, mít na křídle někoho s nějakou herní inteligencí, někoho schopnýho vymyslet akci, přejít přes hráče, někoho trochu fotbalovějšího než to keňský dřevo... Frankie navrhoval Hlouška, toho bych bral hned taky, Weisse klidně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani z něj neudělají horšího hráče. Navíc si zvykne na spoluhráče, zapadne do týmu... Takových věcí je spousta, i když jsou to na první pohled drobnosti. Trošku tomu Hughesovi věřte sakra, on vám z něj neudělá Zabavníka.

Reagovat
jtbs

tak do Zabavnika mi nekecaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

tak mohol dat vely inych prikladov, ale prave Zabavnika

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá?

Reagovat
jtbs

ja som so Zabavnikom spokojny, nech si kazdy vravi co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři Sparty v Gambáč lize i pohárech byli taky se Zabavníkem velice spokojeni

Reagovat
jtbs

problemom je ze vacsina Cechov pozna Zabavnika len z GL

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě tady byl hroznej a nevěřím že by se mohl nějak extra zlepšit i když ve Spartě se nechytl ani Marek Čech nebo S. Nemeth

Reagovat
jtbs

Zabavnik hral dobre pred spartou a hra dobre aj po sparte...proste kazdy hrac moze mat vo svojej kariere slabsie momenty...

Reagovat
smazaný uživatel

No budiž,ale i tak je to bek jako tisíc jiných. Nic extra na něm nevidím.

Reagovat
jtbs

mne je jasne ze to nie je ziaden evra ani dani alves, ale pre repre robi strasne vela a ja som s nim velmi spokojny..ok koncim cus

Reagovat
smazaný uživatel

OK.když to říkáš tak jo .Nemám důvod pochybovat

Reagovat
jtbs

Reagovat
vladis271

pre tich co videli max.zapasy slovenskej repre iba v zapasoch s ceskom.tak zabavnik je jeden z najvecsich weissovych objoavov spolocne s muchom a jeho synom

Reagovat
jtbs

uz som to obhajil ..inac neviem preco spominas zapasy s Ceskom? Nepamatam sa ze by hral Zabavnik s Ceskom zle

Reagovat
vladis271

tak so zabavnikom pozor sparta ho premrhala a v rusku z neho spravili reprezentanta

Reagovat
Swarley

to je fakt...v Artmedii by si zahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten článek mohl být v expreskách, když je tak strašně obsáhlej a není v něm nic zajímavýho

Reagovat
Godwinson

myslim, že zcela jistě Hughes nebude spát, celý tým bude nesvůj a dumat nad tím, co si bez něj počnou :(

Reagovat
honziss

Robinho poked Martin Petrov,

Martin Petrov poked Robinho.

Robinho is out for other month.

Martin Petrov, Craig Bellamy and Roque Santa Cruz likes this,

Mark Hughes and FC Barcelona do not like this.

Mark Hughes removed poking from Martin Petrov and Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Ikdyž v tom provedení pro West Ham to je mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho velká chyba byla odchod s realu, ale víte co, jemu je to u prdele , má plnou řiť peněz.. já nevím jak u takových lidí jako je on to jinak napsat... Jednou je pro něho nejlepší Real, potom Chelsea, teď je v cIty a chce hrát za Barcu.

Reagovat
vodka

popravdě by mi ani nevadilo, kdyby marodil až do zimy a pak šel do té slavné neporazitelné Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by nevadilo nikomu, snad jen fanouškům Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jestli me pamet neklame nebyl minuly clanek o robinhovi ze se strasne rychle hoji jeho noha ze jsou statstni? :D to je komedie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele