Nebýt zranění, Van Persie by hrál jako Messi, tvrdí Wenger

Nebýt zranění, mohl být útočník Robin van Persie z Arsenalu stejnou hvězdou jako Lionel Messi, Cristiano Ronaldo či Wayne Rooney. Tvrdí to alespoň trenér londýnského klubu Arséne Wenger.

Van Persie začne po zranění kotníku s tréninkem

Nizozemský útočník Robin van Persie se příští týden po čtyřměsíční pauze vynucené zraněním kotníku zapojí do tréninkové přípravy s Arsenalem. Spoluhráči Tomáše Rosického z ofenzivy londýnského klubu bude ještě přibližně měsíc trvat, než bude připravený nastoupit do soutěžního utkání.

Wenger potvrdil, že van Persie by se mohl vrátit už v dubnu

Útočník Robin van Persie se úspěšně zotavuje ze zranění kotníku a jeho pomoc Arsenalu v letošní sezoně vidí optimisticky i manažer Arsene Wenger. Ten potvrdil, že pokud půjde vše podle plánu, van Persie by se mohl do týmu vrátit už v dubnu.

Wenger už s van Persiem letos nepočítá, soustředí se na příští sezonu

Trenér Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že s myšlenkou na návrat Robina van Persieho ještě tuto sezonu se v podstatě rozloučil. Manažer Gunners je ale optimistický k příštímu ročníku. Podle doktorů hráč po návratu dosáhne na svou bývalou úroveň.

Arsenal chce po Nizozemcích peníze za zranění Van Persieho

Londýnský Arsenal bude podle trenéra Arséna Wengera požadovat finanční kompenzaci od Nizozemské fotbalové federace (KNVB) za zranění útočníka Robina van Persieho. Ten odnesl listopadové přípravné utkání s Itálií zpřetrhanými vazy v kotníku a po nedávné operaci se bude zotavovat pět měsíců.

Van Persie musí na operaci a nezahraje si pět měsíců

Zranění útočníka Arsenalu Robina van Persieho je vážnější, než se původně předpokládalo. Poslední vyšetření totiž odhalilo, že má zpřetrhané skoro všechny vazy v pravém kotníku a musí na operaci. Nizozemský fotbalista bude podle agentury AP mimo hru pět měsíců.

Van Persie má poraněný kotník, mluví se o vážném zranění

Robin van Persie má po delší době opět zdravotní problémy. Útočník Arsenalu včera nastoupil v základní sestavě Nizozemska k přátelskému utkání v Itálii, kvůli zranění kotníku ale musel střídat již po několika minutách. Nyní netrpělivě čeká na výsledky podrobného vyšetření, podle prvních odhadů by ovšem měl chybět dva až tři měsíce...

FA potrestala Adebayora za nesportovní incidenty

Anglická fotbalová asociace (FA) uznala, že šlápnutí Emmanuela Adebayora do tváře Robina van Persieho v zápase Manchesteru City s Arsenalem bylo úmyslné. Ze souboje vyšel nizozemský střelec s tržnou ranou na hlavě.

Van Persie obvinil Adebayora, že mu úmyslně šlápl na hlavu

Nizozemský útočník Arsenalu Robin van Persie obvinil po sobotním utkání proti Manchesteru City Emmanuela Adebayora z úmyslného tvrdého zákroku. Tožský fotbalista v 72. minutě při souboji o míč šlápl svému nedávnému spoluhráči z londýnského klubu na hlavu. Podle Nizozemce jednal Adebayor s cílem zranit.

Robin van Persie prodloužil smlouvu v Arsenalu

Útočník Robin van Persie rázně ukončil spekulace o případném přestupu, když dnes prodloužil smlouvu se svým současným zaměstnavatelem, londýnským Arsenalem. Klub nechtěl délku kontraktu specifikovat, podle anglických médií se ale Nizozemec upsal k setrvání na Emirates Stadium do roku 2014.

Van Persie chce být králem Premier League - v šipkách

Robin van Persie z londýnského Arsenalu bojuje s osmi góly o korunu krále střelců anglické Premier League, ovšem vedle střílení branek chce kralovat i v jiné disciplíně. Údajně patří k nejlepším z fotbalistů při házení šipek na terč. Hodlá dokonce vyzvat nekorunovaného krále šipkařů Premier League, stopera Johna Terryho z Chelsea.

Mourinho: Drogba je simulant

Trenér José Mourinho si opět "pustil pusu na špacír". Prostořeký kouč Interu Milán se tentokrát opřel do fotbalistů, kteří podle něj v anglické Premier League v soubojích s protihráči velmi ochotně padají k zemi, aby si vymodlili penaltu. Mezi největší simulanty pětačtyřicetiletý Portugalec zahrnul i svého někdejšího svěřence z Chelsea útočníka Didiera Drogbu.

Van Persie a Sneijder se hádají kvůli kopu na ME

Neproměněný přímý kop z mistrovství Evropy se tři měsíce po turnaji stal příčinou hádky nizozemských reprezentantů. Wesley Sneijder obvinil útočníka Arsenalu Robina van Persieho, že ve čtvrtfinále s Ruskem nedodržel slovo a standardní situaci rozehrál místo záložníka Realu Madrid. Nizozemci nakonec prohráli 1:3 po prodloužení.

Van Persie o nové smlouvě

Robin van Persie působí v Arsenalu již čtyři roky a dres londýnského klubu bude oblékat zřejmě ještě hodně dlouho. Nizozemský útočník opět začne jednat o nové smlouvě a na odchod z Emirates Stadium vůbec nemyslí...

Nahradí Nedvěda v Juventusu Van Persie?

Českou hvězdu Pavla Nedvěda by mohl v Juventusu Turín nahradit Robin Van Persie. Podle vedení italského klubu je čtyřiadvacetiletý Nizozemec z Arsenalu ideálním nástupcem bývalého reprezentačního kapitána.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele