Wenger věří v podpis nové smlouvy s Van Persiem

27.10.2011, 17:06
Aktuality
Arsenalu se v posledních letech nedaří udržet své klíčové hráče, spousta z nich odešla a projevuje se to i na výsledcích londýnského klubu. Dalším by se mohl stát Robin van Persie, nizozemský útočník ale má v plánu setrvat a v úspěšné vyřešení věří i manažer Arsene Wenger...

28letý útočník letos nastoupil ke třinácti soutěžním zápasům a na svém kontě má už devět branek. V tabulce kanonýrů Premier League mu patří čtvrté místo za Sergiem Agüerem, Edinem Džekem a Waynem Rooneym.

Van Persie má jisté místo v sestavě Arsenalu, jeho současná smlouva ale má platnost pouze do konce příští sezony a v zákulisí se už začalo spekulovat o možném odchodu. "Má smlouvu ještě na osmnáct měsíců a věřím, že podepíše novou. Vždy jsem věřil," prohlásil Wenger pro BBC.

Van Persie je nejlepším střelcem Arsenalu a vedle toho se může pyšnit ještě jedním primátem - je jediným hráčem současného kádru, který s Arsenalem získal nějakou trofej.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (445)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele