Anži má velké plány. Chceme Van Persieho či Anelku, hlásí Carlos

10.10.2011, 20:13
Aktuality
Anži Machačkala má v zádech obrovskou sumu peněz, a tak chce do Dagestánu nalákat hvězdy největšího formátu. Několik výrazných posil již získala, ale s nakupováním ještě určitě nekončí. Roberto Carlos, který s Andrejem Gordějevem mužstvo dočasně vede, prozradil, o koho se v Machačkale zajímají. A jsou to zajímavá jména...

Slavný brazilský fotbalista se dostal do role hrajícího trenéra po odvolání trenéra Gadžiho Gadžijeva. Dagestánský klub teď vede společně s asistentem Gordějevem a neskrývá, že by rád získal Robina van Persieho, Nicolase Anelku nebo Neymara.

"Chceme vytvořit klub podobný Realu Madrid či Barceloně," prohlásil Carlos v rozhovoru pro francouzskou televizi.

Anži už v sprnu získala z Interu Samuela Eto'a, kterého zlákala na roční plat ve výši 8,7 milionu liber. Před kamerunským útočníkem do Machačkaly zamířili z Chelsea Jurij Žirkov nebo z PSV Balazs Dzsudzsak.

Právě 38letý Carlos, jenž se stal v únoru první velkou posilou klubu, chce do týmu další hvězdy, které má financovat zámožný vlastník Sulejman Kerimov.

"Anelka není jediným hráčem" reagoval Carlos na dotazy od Francouzů. "Sledujeme také Neneho z PSG a Van Persieho z Arsenalu. A Neymar? S ním jsem rovněž mluvil," pokračovala brazilská legenda. "Pokud Real, Barca nebo Manchester United nedokáže zaplatit přestupovou částku, my ano. Sulejman Kerimov může nabídnout cokoliv," neskrývá Carlos obří finanční prostředky. Můžeme tedy jen čekat, koho Anži ještě v lednu získá.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (396)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele