Z Van Persieho je Van Panenka

Kapitán Arsenalu Robin Van Persie v této sezoně sbírá jednu pochvalu za druhou, nyní získal na internetu i novou přezdívku - Van Panenka. Ve středečním duelu s Wolverhamptonem totiž zahrál pokutový kop ve stylu české legendy Antonína Panenky, který ve finále mistrovství Evropy 1976 rozhodl penaltový rozstřel "vršovickým dloubákem".

Mancini by do Manchesteru City rád přivedl van Persieho

Trenér Manchesteru City Roberto Mancini by do svého mužstva rád získal Nizozemce Robina van Persieho. Kapitán Arsenalu a spoluhráč Tomáše Rosického váhá s prodloužením současného kontraktu, který končí v červnu 2013, a po osmi letech by mohl změnit působiště.

Dalglish se ještě nevzdává. Wenger po výhře velebil Van Persieho

Liverpool dnes sice kráčel za důležitou výhrou nad Arsenalem, ovšem pak znovu zaúřadoval Robin van Persie, který dvěma góly otočil skóre a vystřelil Gunners tři body. Arsenal vítězstvím naznačil, že se s ním musí počítat v boji o Ligu mistrů, Liverpoolu se naopak milionářská soutěž výrazně vzdálila...

Je smrtelně nebezpečný, chválí Wenger střelce van Persieho

Velkou radost neskrýval po včerejším utkání s Blackburnem Arséne Wenger, jeho tým totiž konečně zabral a soupeře rozprášil sedmi brankami. Francouzský manažer vysekl poklonu autorovi hattricku van Persiemu a také prozradil, že by rád prodloužil hostování Thierryho Henryho...

Van Persie je hrdý na vyrovnání Henryho rekordu

Útočníkovi Robinu van Persiemu se ve středečním duelu proti Aston Ville povedlo nesmazatelně zapsat do historie Arsenalu. Díky úspěšně proměněné penaltě vyrovnal klubový rekord Thierryho Henryho v počtu vstřelených gólů v jednom kalendářním roce.

Wenger věří v podpis nové smlouvy s Van Persiem

Arsenalu se v posledních letech nedaří udržet své klíčové hráče, spousta z nich odešla a projevuje se to i na výsledcích londýnského klubu. Dalším by se mohl stát Robin van Persie, nizozemský útočník ale má v plánu setrvat a v úspěšné vyřešení věří i manažer Arsene Wenger...

Anži má velké plány. Chceme Van Persieho či Anelku, hlásí Carlos

Anži Machačkala má v zádech obrovskou sumu peněz, a tak chce do Dagestánu nalákat hvězdy největšího formátu. Několik výrazných posil již získala, ale s nakupováním ještě určitě nekončí. Roberto Carlos, který s Andrejem Gordějevem mužstvo dočasně vede, prozradil, o koho se v Machačkale zajímají. A jsou to zajímavá jména...

Van Persie zatím o nové smlouvě jednat nebude

Robin van Persie nemá v plánu v nejbližší době začít jednat o prodloužení smlouvy s Arsenalem, která mu vyprší na konci příští sezony. Nizozemský útočník se chce soustředit jen na to, aby se týmu vedlo co nejlépe.

Van Persie je frustrován výsledky Arsenalu, ale věří v lepší zítřky

Hodně špatný start do sezony prožívá Arsenal a jeho kapitán Robin van Persie přiznal, že je dosavadním průběhem ligového ročníku hodně frustrován. Gunners jsou po pěti zápasech čtvrtí od konce, když hned třikrát prohráli. Naposledy s Blackburnem...

Arsenal zuří nad vyloučením Van Persieho

Hráči Arsenalu a jejich trenér Arséne Wenger opouštěli nepříčetní stadion Nou Camp, kde se jim po souboji s Barcelonou podruhé za sebou rozplynul sen o postupu v play off Ligy mistrů. "Kanonýři" z Londýna po prohře 1:3 cítí křivdu a spílají švýcarskému sudímu Massimu Busaccovi.

Van Persie bude kvůli kotníku mimo hru do půlky října

Bolavý levý kotník nizozemského fotbalisty Robina van Persieho si vyžádá delší léčbu, než se původně očekávalo. Útočník Arsenalu, který se zranil 28. srpna v utkání s Blackburnem, bude mimo hru až do poloviny října. Výrazné prodloužení zdravotní pauzy, zprvu odhadované na maximálně dva týdny, dnes oznámili zástupci Arsenalu.

Van Persie zazáří ve finále, odhaduje trenér Van Marwijk

Útočník Robin van Persie si schovává to nejlepší na konec, tvrdí trenér nizozemské reprezentace Bert van Marwijk. Podle něho hvězda Arsenalu ve finále světového šampionátu zazáří a předvede, proč si drží místo v základní sestavě, i když se dosud gólově prosadila jen jednou.

Za úspěchem na MS je týmová hra bez individualit, míní Van Persie

Především díky týmovým výkonům jsou podle nizozemského útočníka Robina van Persieho v semifinále světového šampionátu Nizozemsko, Uruguay, Španělsko i Německo. Dobám, kdy vedla k úspěchu vůdčí individualita, je podle střelce Arsenalu konec.

Van Persie a Mathijsen budou na semifinále fit

Nizozemský útočník Robin van Persie a bek Joris Mathijsen, kteří utrpěli zranění v pátečním čtvrtfinále světového šampionátu proti Brazílii, by v úterním semifinále proti Uruguayi neměli chybět. Oba fotbalisté se dnes podrobili důkladnému vyšetření v nemocnici, které vyloučilo vážnější poranění.

V nizozemském týmu už zase klíčí nevraživost

Nizozemci zatím procházejí MS bez větších problémů, přesto v jejich týmu už zase klíčí nevraživost, která "oranjes" v minulosti několikrát připravila o úspěch. Zostřené vztahy mezi dvěma hvězdami Robinem van Persiem a Wesleym Sneijderem musel řešit pohovory trenér Bert van Marwijk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele