Manchesteru United bude několik týdnů chybět Van Persie

Manchester United bude v boji o pozice zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů postrádat Robina van Persieho. Nizozemský útočník minulý týden utrpěl zranění kotníku a média dnes přinesla informace o zhruba třítýdenní pauze, které odpoledne potvrdil i manažer Louis van Gaal...

O nejkrásnější gól sezony se v anketě FIFA uchází i žena

Anketa o trofej Ference Puskáse za nejkrásnější gól sezony může mít na galavečeru FIFA nečekanou vítězku. Mezi trojici nominovaných se s Robinem van Persiem a Jamesem Rodríguezem dostala také irská reprezentantka Stephanie Rocheová. Cenu může získat jako první žena v historii.

Nizozemští reprezentanti se po prohře zastali trenéra Hiddinka

Dva zápasy a dvě porážky s Itálií a Českou republikou stačily k tomu, aby se nizozemská veřejnost obrátila proti novému trenérovi reprezentace Guusu Hiddinkovi. Samotní hráči v čele s kapitánem Robinem Van Persiem se však svého kouče zastali.

Van Persie: Chile bude pro Nizozemsko skutečnou výzvou

Podle kapitána Nizozemska Robina van Persieho bude pondělní zápas s Chile na mistrovství světa pro jeho mužstvo skutečnou výzvou. Autor tří branek na brazilském turnaji očekává, že "Oranjes" budou muset podat ten nejlepší výkon, aby dosáhli minimálně potřebné remízy.

Van Persieho nadchla gólová hlavička i výkon celého týmu

Parádním gólem odstartoval kapitán Robin Van Persie show Nizozemska, která skončila výhrou 5:1 nad úřadujícími šampiony světa i Evropy Španěly v úvodním duelu mistrovství světa v Brazílii. Útočník Manchesteru United připustil, že šlo o jeden z nejhezčích gólů jeho bohaté kariéry.

Nizozemcům se před šampionátem zranil kapitán Van Persie

Týden před startem mistrovství světa trápí kapitána Nizozemska Robina van Persieho opět zdravotní problémy. Na jaře chyběl Manchesteru United dva měsíce s bolavým kolenem a ve středečním přípravném zápase proti Walesu si poranil třísla. Do druhého poločasu už třicetiletý útočník nenastoupil, zranění však není vážné.

Rána pro Man United, van Persie nebude hrát až šest týdnů

Čtyři až šest týdnů bude Manchesteru United chybět útočník Robin van Persie kvůli zranění kolena. Nizozemský reprezentant se zranil v závěru středečního zápasu Ligy mistrů, v němž zařídil anglickému šampionovi hattrickem vítězství 3:0 nad Olympiakosem Pireus a postup do čtvrtfinále.

Manchesteru United bude měsíc chybět Van Persie

Manchester United v průběhu podzimu poztrácel v Premier League spoustu bodů, další ztrátu pak zaznamenal dnes. V průběhu náročného programu na přelomu prosince a ledna mu bude chybět Robin van Persie, nizozemský střelec si poranil stehenní sval a na marodce stráví čtyři týdny...

Van Persie nevěděl, zda bude hrát, pak zlomil nizozemský rekord

Nizozemec Robin van Persie se díky hattricku v páteční kvalifikaci mistrovství světa s Maďarskem (8:1) stal historicky nejlepším kanonýrem "Oranjes". Třicetiletý útočník, který s 41 góly překonal rekord Patricka Kluiverta, přitom vůbec nevěděl, zda se kvůli zdravotním problémům na hřiště dostane.

Nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy vévodí hráči Bayernu

Desetičlenné nominaci UEFA na ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě vévodí se čtyřmi zástupci vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov. V užším výběru ankety za sezonu 2012/13 jsou opory bavorského velkoklubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger, Francouz Franck Ribéry a Nizozemec Arjen Robben.

Bale je nejlepším hráčem roku v Anglii i podle novinářů

Záložník Tottenhamu Gareth Bale získal v Anglii ocenění pro nejlepšího fotbalistu roku i v hlasování novinářů. Třiadvacetiletý Velšan, jenž v závěru minulého týdne opanoval i anketu hráčské asociace PFA, dostal přednost před útočníkem Manchesteru United Robinem van Persiem.

Nadšený Van Persie: Na titul jsem musel čekat tak dlouho...

Na dresu nosí číslo 20, v pondělí svým velkolepým hattrickem proti Aston Ville stylovým způsobem pomohl Manchesteru United k jubilejnímu dvacátému titulu v anglické lize. Zatímco takový primát útočník Robin van Persie marně vyhlížel předchozích osm sezon v Arsenalu, v týmu United jej slaví hned v prvním ročníku.

Hráčská asociace zveřejnila nominaci na nejlepšího fotbalistu v PL

Letošní sezona anglické Premier League se chýlí ke svému konci a vedle mistra budeme brzy znát rovněž jméno nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. K titulu směřuje Manchester United, který má v šestičlenné nominaci hráčské asociace hned dvojí zastoupení...

Góly přijdou, nedělá si z Van Persieho střelecké odmlky hlavu Ferguson

Robin van Persie na začátku letošní sezony přestoupil z Arsenalu do Manchesteru United a dlouho byl hlavní palebnou silou Red Devils, o posledních dvou měsících to ovšem už neplatí. Nizozemský kanonýr se trápí, manažer Sir Alex Ferguson z dlouhého čekání na gól ale nedělá tragédii...

Van Persie má štěstí, že je naživu, prohlásil Ferguson

Manchester United v dnes remizoval 1:1 na hřišti Swansea, po zápase se ale pomalu více než výsledku věnovala pozornost situaci, kdy domácí kapitán Ashley Williams tvrdě odkopl míč do hlavy Robina van Persieho. Podle Sira Alexe Fergusona mohl nizozemský útočník klidně přijít o život.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele