Santos rozzuřil Arsenal, už o pauze požádal van Persieho o dres

André Santos si rozzlobil svého zaměstnavatele Arsenal i jeho fanoušky. V sobotním šlágru s Manchesterem United totiž brazilský obránce už po prvním poločase požádal o dres soupeře Robina van Persieho. Ten přitom do srpna hrával osm let za "kanonýry" a gólem přispěl k jejich porážce 1:2.

Van Persieho zachránil v reprezentaci rozhovor s trenérem

Po nizozemském výbuchu na červnovém evropském šampionátu musel nový kouč Oranjes Luis van Gaal provést v reprezentačním výběru menší obměnu. Její obětí se měl stát také útočník Robin van Persie, se kterým již Van Gaal nepočítal, ovšem po vzájemné debatě ho nakonec ještě neodstřihl...

Nedostali jsme Van Persieho pořádně do hry, stěžoval si Ferguson

Po osmi letech musel trenér Manchesteru United Alex Ferguson strávit porážku v úvodním kole anglické ligy, do které jeho tým vstoupil prohrou 0:1 na půdě Evertonu. Skotský kouč si po zápase postěžoval, že jeho týmu se nepovedlo pořádně zapojit do hry novou posilu Robina van Persieho.

Van Persie prošel prohlídkou a upsal se Man United na čtyři roky

Nejlepší střelec minulého ročníku anglické ligy Robin van Persie prošel v Manchesteru United lékařskou prohlídkou a podepsal čtyřletou smlouvu. Devětadvacetiletý fotbalista, který přišel z Arsenalu, by měl za nový klub poprvé nastoupit v pondělním zápase Premier League na hřišti Evertonu.

S Van Persiem máme útok jako v roce 1999, řekl Ferguson

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson srší díky příchodu nejlepšího střelce minulé sezony anglické ligy Robina van Persieho z Arsenalu sebevědomím. Podle skotského kouče je teď útok jeho týmu stejně silný jako v roce 1999, kdy United vyhráli Ligu mistrů, Premier League a Anglický pohár.

Wenger: Raději bych prodal Van Persieho do zahraničí

Manažera Arsenalu Arséna Wengera mrzí, že londýnský klub prodal útočníka Robina van Persieho konkurenčnímu Manchesteru United, a ne do zahraničí. Ztrátě kapitána a nejlepšího střelce z uplynulé sezony prý nešlo zabránit a pro Kanonýry bude příští sezona bez Van Persieho velkou výzvou.

Přestup Van Persieho v kostce

Zahýbalo to celým fotbalovým světem. Fanoušci Arsenalu jsou v šoku a dokonce ani příznivci Rudých ďáblů nejsou v názoru na "zrádce Gunners" zajedno. Servítky si pak nebraly ani kapacity redakcí anglických serverů a situace okolo Robina van Persieho tak zcela jistě bude na Ostrovech v nejbližších dnech událostí číslo jedna.

Robin van Persie přestupuje do Manchesteru United

Londýnský Arsenal na svých stránkách potvrdil, že dosáhl dohody s Manchesterem United ohledně přestupu klubového kapitána Robina van Persieho. 29letý nizozemský reprezentant se má ve čtvrtek podrobit zdravotní prohlídce a jednat s United o podmínkách smlouvy.

Wenger doufá, že se Arsenalu podaří Van Persieho udržet

Manažer Arséne Wenger stále doufá, že se mu podaří udržet v Arsenalu útočníka Robina van Persieho. Nejlepší střelec posledního ročníku anglické ligy začátkem července vyhlásil, že v Londýně neprodlouží smlouvu, a oficiálně už o něj usiluje například konkurenční Manchester United.

Juventus i kluby z Manchesteru podaly nabídku za Van Persieho

Někteří fanoušci Arsenalu ještě doteď vydýchávají rozhodnutí kapitána a nejlepšího střelce Premier League Robina van Persieho neprodloužit smlouvu, dost možná ovšem budou muset skousnout další hořkou pilulku. Podle BBC se o nizozemského kanonýra zajímá řada velkoklubů, včetně Juventusu, Manchesteru City i United.

Van Persie se rozhodl neprodloužit smlouvu s Arsenalem

Nizozemský útočník Robin van Persie neprodlouží smlouvu s Arsenalem, která mu končí na konci příští sezony. Spoluhráč Tomáše Rosického se prý s vedením londýnského klubu nedohodl na budoucí strategii.

Huntelaarovi se nelíbí role náhradníka za van Persiem

Nizozemský reprezentant Klaas-Jan Huntelaar není spokojen s tím, že trenér národního týmu Bert van Marwijk na místo hrotového útočníka preferuje Robina van Persieho a jeho nechává pouze na lavičce náhradníků.

Van Persie vyhrál i novinářskou cenu

Robin van Persie slaví další cenu, jako nejlepšího hráče sezony v Anglii dnes útočníka Arsenalu vyhlásila novinářská asociace (FWA). Nizozemský reprezentant byl v neděli večer vyhlášen nejlepším hráčem sezony i podle hráčů.

Van Persie je podle hráčů nejlepší v Anglii

Nejlepším fotbalistou sezony v Anglii podle hráčské asociace byl vyhlášen Robin van Persie. Nizozemský útočník Arsenalu v anketě porazil Wayna Rooneyho z Manchesteru United, Scotta Parkera z Tottenhamu a trojici Joe Hart, David Silva a Sergio Agüero z Manchesteru City.

Wenger chce mít o Van Persiem jasno před Eurem

Robin van Persie je klíčovým hráčem Arsenalu, zatím ale není jasné, zda v londýnském klubu zůstane. Smlouva mu platí do léta 2013 a o nové zatím nezačal jednat. Manažer Arsene Wenger chce mít jasno předtím, než Van Persie odjede s nizozemskou reprezentací na Euro.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele