Další články

Ozvěny z Bundesligy: Zrada Kola Muaniho? Frankfurt nemohl prohrát

Těsně před koncem přestupového období se Randal Kolo Muani postavil na odpor. Za každou cenu chtěl opustit Frankfurt. Ten mu nakonec vyhověl, byť z toho měl pramalou radost. Za prodej opory ale získal slušný balík peněz. Eintracht tedy nedopadl až tak zle. Ve výsledku možná líp než slávou opilý Francouz.

Kolo Muani dosáhl svého, Frankfurt ho prodal do PSG

Randal Kolo Muani v závěru přestupního termínu začal stávkovat a nakonec se může radovat, přestupuje totiž z Frankfurtu do PSG. Kluby vše dojednaly těsně před skončením přestupního termínu.

Útočník Frankfurtu Kolo Muani stávkuje, chce si vynutit přestup do PSG

Francouzský fotbalista Randal Kolo Muani si snaží vynutit na poslední chvíli přestup z Eintrachtu Frankfurt do Paris St. Germain. Čtyřiadvacetiletý útočník nedorazil na dnešní závěrečný trénink před čtvrteční odvetou 4. předkola Evropské konferenční ligy proti Levski Sofia. Sportovní ředitel Markus Krösche uvedl, že Kolo Muani v nominaci na zápas nebude.

Kolo Muani chce zůstat v Bundeslize, Bayern ho zatím zřejmě lanařit nebude

Ještě loni byl útočník Randal Kolo Muani známý spíše jen ve Francii, kde si nepočínal vůbec zle v dresu Nantes. A na Bretaňském poloostrově například získal primát v Coupe de France. Až přestupem do Frankfurtu se však jeho kariéra začala upínat tím opravdu zářným směrem. Aktuální je spojovaný s přesunem na ještě věhlasnější adresy, avšak chce zůstat v Bundeslize.

Zraněného Nkunkua v nominaci Francie na MS nahradil Kolo Muani

Do francouzské reprezentace pro mistrovství světa v Kataru byl dodatečně povolán útočník Randal Kolo Muani z Eintrachtu Frankfurt. Nahradil zraněného Christophera Nkunkua.

Ozvěny z Bundesligy: Útočník si spletl roli, nikomu to ale nevadí

Před blížícím se mistrovstvím světa schytávají Francouzi jednu nepříjemnou ránu za druhou. Zranění opor rozložilo středovou řadu Les Bleus, účast dalších hráčů v Kataru pak zůstává nejistá. Na druhou stranu se na světlo dere šikovný útočník. Randal Kolo Muani přitom góly spíš připravuje, než aby je sám střílel. Avšak... kdo by se na něj kvůli tomu zlobil?

Kolo Mouani se po sezoně přesune z Nantes do Frankfurtu

Eintracht Frankfurt v létě posílí Randal Kolo Mouani. Třiadvacetiletý útočník dorazí po vypršení smlouvy v Nantes a svému novému chlebodárci se upsal do roku 2027...

Po sezoně opustím Nantes, potvrdil Kolo Mouani

Randal Kolo Mouani si může vybírat nového zaměstnavatele a od ledna s ním také podepsat kontrakt. Třiadvacetiletý útočník neprodlouží končící smlouvu v Nantes...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele