Další články

Návrat do reprezentace? Změna trenéra moje rozhodnutí nezmění, řekl Kadeřábek

Pavel Kadeřábek vyloučil možnost návratu do české reprezentace, na jeho rozhodnutí nic nezmění ani nástup nového trenéra Ivana Haška do funkce. Řekl to v rozhovoru s ČTK zprostředkovaném agenturou Sport Invest, která ho zastupuje. Jednatřicetiletý obránce či záložník touží s Hoffenheimem po návratu do evropských pohárů po tříleté pauze...

Kadeřábek o Bundeslize, Schickovi i návratu do reprezentace: Pro mě se nic nezměnilo

Vítěznou tečku za podzimem sice se svým Hoffenheimem neudělal, i tak ale může být Pavel Kadeřábek (31) s první polovinou sezony spokojený. Die Kraichgauer zakončili rok 2023 na sedmé příčce a na jaře tak budou bojovat o návrat do pohárové Evropy.

Německo nemá takovou kvalitu jako dřív a MS nevyhraje, řekl Kadeřábek

Pavel Kadeřábek měl velkou radost z toho, že jeho spoluhráč z bundesligového Hoffenheimu Andrej Kramarić vstřelil o víkendu na mistrovství světa v Kataru dva góly, a chorvatskému útočníkovi po zápase gratuloval. Český krajní bek se zájmem sleduje i výkony Němců, mezi hlavní adepty na zlato je ale neřadí...

Kadeřábek vyhlíží 200. zápas za Hoffenheim a těší se na hru pod novým trenérem

Český fotbalista Pavel Kadeřábek může začít novou sezonu německé ligy velkým milníkem. Pokud v sobotu nastoupí v Mönchengladbachu, odehraje za Hoffenheim jubilejní 200. soutěžní zápas, což označil za výjimečné číslo. Třicetiletý krajní obránce či záložník se těší na hru pod novým trenérem Andrém Breitenreiterem.

Kadeřábek kvůli častým zraněním ukončil reprezentační kariéru

Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu ukončil ve 29 letech reprezentační kariéru. Důvodem jsou časté zdravotní problémy krajního obránce či záložníka z poslední doby. Kadeřábek o svém rozhodnutí informoval v tiskové zprávě zastupující agentury Sport Invest.

Kadeřábek prodloužil s Hoffenheimem smlouvu do léta 2025

Pavel Kadeřábek prodloužil smlouvu s Hoffenheimem do 30. června 2025. V tiskové zprávě o tom informovala agentura Sport Invest, která hráče zastupuje. Devětadvacetiletý pravý obránce či záložník, který patří do kádru české reprezentace, působí v bundesligovém klubu od léta 2015.

Kadeřábek kvůli zranění stehna bude Hoffenheimu chybět několik týdnů

Českého reprezentanta Pavla Kadeřábka z Hoffenheimu čeká další přestávka, tentokrát kvůli svalovému zranění levého stehna. Německá agentura SID očekávanou délku absence devětadvacetiletého obránce stanovila na několik týdnů.

Kadeřábek má zraněný kotník, Hoffenheim délku jeho absence neupřesnil

Český obránce Pavel Kadeřábek utrpěl zranění pravého kotníku a v nejbližší době Hoffenheimu nepomůže. Německý klub na twitteru neupřesnil očekávanou délku absence devětadvacetiletého krajního obránce či záložníka.

Kadeřábek kvůli zranění na podzim reprezentaci nepomůže

Pavel Kadeřábek se rozhodl vynechat celý podzimní program české reprezentace, kterou čeká závěr kvalifikace o mistrovství světa. Devětadvacetiletý krajní bek či záložník německého Hoffenheimu má potíže s lýtkovým svalem a chce se dát stoprocentně do pořádku.

Kadeřábek si říkal, že jestli vydrží celý zápas, smekne před sebou klobouk

Poprvé od 22. května nastoupil do zápasu český reprezentant Pavel Kadeřábek, ve vítězném osmifinále Eura proti Nizozemsku (2:0) netradičně na postu levého obránce zastoupil vykartovaného Jana Bořila. Za nejdůležitější považoval vyrovnat se se zápasovou absencí v hlavě. Utkání v Budapešti pro něj nebylo snadné ani po fyzické stránce, jelikož se na začátku zadýchal a myslel si, že před sebou smekne klobouk, pokud vydrží celých 90 minut.

Věřím, že náhrada za Honzu Bořila může být adekvátní, řekl jeden z adeptů Matějů

Nasadit beka Aleše Matějů je pro trenéry jednou z možností, jak v sestavě českých reprezentantů pro nedělní osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku na levém kraji obrany nahradit potrestaného Jana Bořila, který nebude moci hrát kvůli dvěma žlutým kartám. Pětadvacetiletý zadák italské druholigové Brescie věří, že by záskok zvládl velmi dobře, byť na turnaji v dosavadních třech zápasech neodehrál ani minutu.

Kadeřábek uvítal, že reprezentace bude mít během ME základnu doma

Obránce Pavel Kadeřábek je jedním z pouhých čtyř hráčů v nominaci reprezentace na nadcházející mistrovství Evropy, kteří už se na kontinentálním šampionátu představili. Devětadvacetiletý bek německého Hoffenheimu uvítal, že národní tým nakonec bude mít během turnaje základnu doma v Česku a nikoliv ve Skotsku.

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Češi v zahraničí: Folprechtův double, asistence Baráka a Vydry

Povedené střelecké období prožívá v kyperské lize záložník Ermisu Zdeněk Folprecht. Trefil se v pátek i v úterý. Asistencemi přispěli svým týmům k bodovým ziskům Antonín Barák z Verony v italské lize a Matěj Vydra z Burnley v anglické.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele