Další články

Černý s Koukolou prodloužili smlouvy

Velezkušený osmatřicetiletý útočník Pavel Černý končit svou kariéru ještě evidentně nehodlá. Jeho zaměstnavatel z Pardubic ve čtvrtek oznámil, že s ním prodloužil smlouvu ještě o jednu sezónu. A dokonce pak na další tři ročníky ve východočeském klubu zůstane jednadvacetiletý obránce Tomáš Koukola. Oba hráči stvrdili nové kontrakty v průběhu několika minulých dnů.

Mrzí mě, že jsme nevyhráli, ale díkybohu za to, řekl po baráži Černý

U pardubického kapitána Pavla Černého se po záchraně v první lize dostavily pocity štěstí a uspokojení. Díky čtvrteční výhře 2:0 v Příbrami v úvodním duelu baráže o nejvyšší soutěž byl zkušený útočník před dnešní domácí odvetou klidný, jeho tým by podle něj byl za pitomce, kdyby si dvoubrankový náskok nechal utéct. Mrzelo ho pouze to, že Východočeši doma remizovali 0:0 a nerozloučili se s fanoušky vítězstvím. Zároveň mu přišlo, že soupeř po postupu mezi elitu tolik netoužil.

Věřím, že jsme se s Ďolíčkem rozloučili stylově, řekl střelec Pardubic Černý

Kapitán Pardubic Pavel Černý byl rád, že se poslední tým prvoligové tabulky rozloučil s působením v azylu v pražském Ďolíčku překvapivou remízou 1:1 s vedoucím obhájcem titulu z Plzně. Sedmatřicetiletý útočník k ní přispěl druhou trefou v sezoně nejvyšší soutěže. Věří, že nečekaný bod může mít na konci ročníku cenu zlata.

Derby už neberu jako zvláštní zápas, výhrou jsme se nadechli, řekl Černý

Pardubický Pavel Černý byl po vítězném gólu ve východočeském derby proti Hradci Králové (3:1) rád především za premiérovou venkovní výhru svého týmu v ligové sezoně. Královéhradecký odchovanec a dlouholetý hráč "Votroků" branku proti mateřskému klubu nijak zvlášť neprožíval.

Pardubický Černý odmítl střídání a proti Plzni přidal gólovou pojistku

Po hodině hry dnešního zápasu 32. ligového kola mezi Pardubicemi a Plzní z lavičky domácích letěla na hřiště otázka: "Pavle, ještě můžeš?" Její adresát, šestatřicetiletý Pavel Černý jen přikývl. O sedm minut později přidal druhý gól a když za dalších sedm minut opouštěl hřiště, dočkal se od fanoušků v Ďolíčku potlesku vestoje. I díky tomu, že pomohl k nečekaně hladkému vítězství nováčka 3:0.

Hradecký kapitán Černý litoval, že tým neposkočil z bláta do louže

Zatímco příbramské fotbalisty výhra 1:0 polila živou vodou, Hradec Králové má stále více starostí se záchranou. Po prohrách s oběma týmy ze dna tabulky už má na patnáctou Jihlavu náskok jediného bodu a na Příbram jen pěti bodů. Kapitán Pavel Černý si tak uvědomuje, že na tým čeká velmi náročná poslední třetina soutěže.

Příště s takovým výkonem neprohrajeme, věří kapitán Hradce Černý

Přestože hráči Hradce Králové v prvním utkání v mladoboleslavském azylu prohráli s Jabloncem 1:2, předvedli podle kapitána Pavla Černého výkon, na kterém se dá stavět. Nejzkušenější hráč Votroků je přesvědčený, že i v Mladé Boleslavi bude jeho tým sbírat body.

Hradec před jarem ještě shání útočníka, vrátit by se mohl Černý

Vedení Hradce Králové by rádo před startem jarní části sezony posílilo kádr o útočníka. Ve hře je návrat Pavla Černého z Kazachstánu. Hlavním cílem Východočechů je záchrana, po podzimu je od sestupových příček dělí jediný bod.

Penaltový smolař Černý: Kdybych si chyby vyčítal, nemůžu žít

Mohl být velkým hradeckým hrdinou a dokonalým střídajícím žolíkem, který se sám postará o obrat v zápase. Útočníka Pavla Černého po utkání v Mladé Boleslavi mohlo těšit jen to, že se v 65. minutě postaral o vyrovnání. Svoji druhou velkou chvíli v duelu pět minut před koncem nezvládl, zahodil penaltu a jeho tým tak bral remízu 1:1.

Hradečtí s Černým, uzdravuje se Pokorný

Trochu stranou mediálního zájmu byl v posledních dnech prvoligový kádr Hradce Králové. Ten se může těšit ze setrvání Pavla Černého, kterému nevyšlo angažmá v kazašském Tobolu. Pomalu se navíc uzdravuje i nešťastně zraněný Vladimír Pokorný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele