Hradečtí s Černým, uzdravuje se Pokorný

19.01.2011, 12:53
Aktuality
Trochu stranou mediálního zájmu byl v posledních dnech prvoligový kádr Hradce Králové. Ten se může těšit ze setrvání Pavla Černého, kterému nevyšlo angažmá v kazašském Tobolu. Pomalu se navíc uzdravuje i nešťastně zraněný Vladimír Pokorný.

Ten se zranil těsně před koncem jedné z tréninkových dávek na běžkách. "Při sjezdu z kopce se zasekla běžka. Následoval pád a vykloubené rameno. Michal Šmarda mi musel pomoct při cestě ze svahu k sanitce, která čekala u hotelu. Byly to krušné chvíle," řekl útočník Vladimír Pokorný. Jeho zranění se ale postupně lepší, takže by se měl v nejbližší době připojit k týmu: "Doufám, že koncem týdne budu moct začít s lehkým tréninkem. Výpadek snad nebude tak dlouhý, aby ohrozil začátek soutěže."

Kromě jeho lepšícího se zdravotního stavu dělá hradeckým fanouškům radost také Pavel Černý. Východočeský útočník byl blízko angažmá v kazašském týmu Tobol Kostanaj, který v letošním roce obrajuje titul mistra své země. "Dlouho to vypadalo nadějně, ale sportovní ředitel kazašského klubu na poslední chvíli změnil podmínky, za kterých jsem měl do Tobolu jít," vysvětloval zanedlouho šestadvacetiletý hráč.

Ten se navíc taktéž pral se zdravotními problémy. Během přípravy s Kazachy totiž inkasoval "koňara" dvakrát do stejného místa, což zapříčinilo otok postiženého místa a trénování pod injekcemi.

Autor: Filip Horký

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chtelo by to nejaky posily...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Zich do kisny,Klapka do zálohy a Mišinský do útoku,všichni by mohli být posilami.Nikdo neodešel,tým by mohl být silnější a Klapka třeba bude ten hráč kterej nám chyběl,vůdce kterej to vezme na sebe,ztrhne to,uvidíme.My jsme kvůli tomu že nám chyběl kvalitní zkušenej středopolař přišli zbytečně někdy až trapně o body,vyloženě nezkušeností v závěrech zápasů.Ještě by to chtělo kvalitního beka,máme jich málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jestli Klapka je ta pravá opora... Vždycky když za nás nastoupil, tak jsem trnul. Od toho zranění nemá jistotu a nedá téměř žádnou přihrávku přesně

Reagovat
ondrasch77

Klapka býval velký talent, ale rozhodně nikdy vůdce. Obecně je známá i jeho snaha nedat gól, ale raději balón ještě nahrát. ťukec na malém vápně....Jablonec v minulosti tyto podobné parádičky stály body....

Reagovat
smazaný uživatel

Klapka to je takova posila neposila .... Verim ze se zachranime ... nejvetsi smula ze vsech smul je ze knam kvuli naky hovadine neprisel pitak kdyz byl jeste mimo formu ... verim ze hradec by mel minimalne o 7 bodu vic

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,souhlas,to by byl ten pravej vůdce,strašná škoda.Nepustili ho že by byl za půlrok ve třech klubech(v létě odcházel do jablonce ze Salzburgu,ted jsem slyšel ale že kvůli Slavii chtěj změnit stanovy,že prý Chigoua z Dukly koupí Pelta do Jablonce a dá ho Slavii na hostování,doufám že taková lumpárna neprojde když Hradci to zamezili,ale vůbec bych se nedivil,jak de o Pražáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pitáka je vážně škoda. Klapka je tak na půl. No uvidíme, každá "posila" je dobrá..

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím.Pitáka je škoda,kdyby mohl během podzimu z Jablonce přijít,tak měl Hradec opravdu o šest,sedm bodů víc...Hradec přišel o spoustu bodů zbytečně v podstatě v závěrech zápasů-viz Teplice,Příbram atd...Konkrétně zápas s Teplicema ukázal jak chybí středopolař,který by podržením míče ulevil celej zápas tvrdě makající obraně.Jinak útok není špatnej-vemte si kolik jasnejch tutovek třeba Pilař a další spálili a to hlavně v domácích zápasech,který skončily i dělbou bodů.Jde jen o oťukání a ono to tam začne padat.Věřím tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to s tím útokem,že se do šancí forvardi prostě dostávaj,samozřejmě to že ty šance spálili v pořádku není,ale až se v lize zabydlí,tak jim to tam začne padat.Získaj klid a zkušenosti a bude to v pořádku.Ale je nutnej dobrej ofenzivní záložník a minimálně jeden kvalitní bek!

Reagovat
smazaný uživatel

do zálohy Matušovič? Mišinský bohužel bez golu v přípravě,jinak útok kvalitní je ale hlavne je PERSPEKTIVNÍ,však ono to příjde. V záchranu pevně věřím!!! FCHK olééé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele