Další články

Plzeň začne novou sezonu bez Havla, obránce se podrobil operaci achilovky

Plzni bude v nové sezoně několik měsíců chybět Milan Havel. Osmadvacetiletý krajní bek si na čtvrtečním tréninku utrhl achilovku a musel na operaci. Západočeský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Havel po Spartě: Na porážky nejsme zvyklí, zbývající duely podzimu musíme vyhrát

Plzeňský obránce Milan Havel byl po domácí porážce 0:1 s pražskou Spartou ve šlágru 15. kola první ligy hodně zklamaný. I proto, že obhájci titulu a lídři tabulky v nejvyšší soutěži podlehli po více než roce a 35 zápasech. Osmadvacetiletý reprezentant věří, že Viktoria poslední dvě ligová utkání podzimu proti Brnu a Pardubicím zvládne vítězně.

Nejedeme do Barcelony na výlet, ujišťuje plzeňský obránce Havel

Plzeňský Milan Havel bere středeční úvodní zápas skupiny Ligy mistrů v Barceloně jako odměnu za minulou sezonu i za práci v celé kariéře. Západočeši ale podle něj rozhodně necestují do Španělska na výlet a budou se snažit obrovského favorita zaskočit. Osmadvacetiletý obránce je nadšený, že na stadionu Camp Nou bude mít i svou rodinu.

Havel oslavil stý ligový zápas za Plzeň vítězným gólem, pochválil i Pardubice

Milan Havel oslavil stý ligový start za Plzeň vítězným gólem v utkání druhého kola proti Pardubicím. Sedmadvacetiletý reprezentační obránce po výhře úřadujících mistrů 2:1 pochválil i soupeře, který dělal pozměněné sestavě Západočechů velké problémy.

Tiraspol kompletně obměnil kádr, ale nepodceňoval bych ho, řekl Havel

Přestože Tiraspol oproti minulé sezoně, v níž šokoval vítězstvím nad Realem Madrid, téměř kompletně obměnil kádr, plzeňský obránce Milan Havel si nemyslí, že by kvůli tomu byl snadnějším soupeřem. Sedmadvacetiletý český reprezentant moldavského šampiona před úterním úvodním zápasem 3. předkola Ligy mistrů nepodceňuje, varoval před jeho ofenzivními hráči.

Havel: Žijeme si svůj sen, už teď jsme dokázali neuvěřitelné věci

Plzeňský Milan Havel pomohl gólem k vítězství 3:0 nad Spartou ve šlágru třetího kola ligové nadstavbové skupiny o titul. Přestože vedoucí Viktoria udělala další krok k mistrovskému titulu, reprezentační obránce o něm nechtěl mluvit. Podle něj si Západočeši žijou svůj sen a koncentrují se pouze na závěrečná dvě utkání ligové sezony proti Hradci Králové a Ostravě.

Horváth: Havel a Staněk netrénují, uvidíme, zda budou na Slavii

Plzeňští obránce Milan Havel a brankář Jindřich Staněk, kteří se zranili během reprezentačního srazu, se podle asistenta trenéra Viktorie Pavla Horvátha zatím nezapojili do tréninku. Jejich start v nedělním šlágru 27. kola první ligy proti pražské Slavii tak zůstává nejistý.

Z české reprezentace před utkáním ve Walesu vypadl Havel

Česku bude v úterním přípravném utkání ve Walesu chybět obránce Milan Havel. Sedmadvacetiletý plzeňský zadák se zranil na dnešním dopoledním tréninku národního týmu v Praze a s mužstvem odpoledne neodletí do dějiště zápasu Cardiffu. Na twitteru o tom informovalo vedení reprezentace.

Českou reprezentaci doplnili obránce Havel a útočník Pekhart

Nominaci české reprezentace na play off o mistrovství světa doplnili plzeňský obránce Milan Havel a útočník Tomáš Pekhart z Legie Varšava. Tým trenéra Jaroslava Šilhavého má nyní 23 hráčů.

Havla při reprezentačním debutu v Plzni překvapil počet ukrajinských fanoušků

Obránce Milan Havel si v přípravném utkání s Ukrajinou odbyl premiéru v české fotbalové reprezentaci. Navíc se tak stalo v Plzni, za niž nastupuje. Na domovském stadionu ho zaskočil počet ukrajinských fanoušků. První nominace do národního týmu se dostal i vinou početné marodky.

Havel připustil, že pozvánku do reprezentace už moc nečekal

Milan Havel připustil, že už příliš nepočítal s tím, že se někdy dostane do české reprezentace. Premiérová pozvánka před zářijovými zápasy s Běloruskem, v Belgii a s Ukrajinou sedmadvacetiletého plzeňského obránce překvapila o to víc, že se v létě potýkal se zraněním a musel na operaci menisku.

Pro Havla je reprezentace splněný sen, teď ale myslí jen na Konferenční ligu

Plzeňský obránce Milan Havel označil premiérovou nominaci do české reprezentace za další splněný sen. Sedmadvacetiletý fotbalista ale zatím myslí jen na čtvrteční odvetu 4. předkola Evropské konferenční ligy na hřišti CSKA Sofia, kam si Viktoria veze nadějný náskok 2:0.

Havel se upsal Plzni. S Viktorií má kontrakt do léta 2024

Obránce Milan Havel prodloužil s Plzní smlouvu do roku 2024. Viktoria o tom informovala na svém webu. Odchovance pražských Bohemians 1905 přivedl západočeský klub v létě 2017.

Jako levého beka mě Plzeň kupovala, řekl Havel po gólovém záskoku

Plzeňský Milan Havel sice ve Viktorii stabilně hraje pravého obránce, ale ve čtvrtek nastoupil na levém kraji a hned pomohl gólem k domácí výhře 2:0 nad CSKA Sofia v úvodním duelu 4. předkola Evropské konferenční ligy. Rodák z Benešova se záskokem neměl problém, navíc si vzpomněl, že ho západočeský klub před čtyřmi lety z Bohemians 1905 jako levého beka přivedl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele