Havel oslavil stý ligový zápas za Plzeň vítězným gólem, pochválil i Pardubice

06.08.2022, 20:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Martin9719

Zápal pro ligu a pro poháry je někde jinde a je to vidět. Měli by jsme i ligu hrát na 100%. Teď bude myslím Hradec a tam můžeme dostat hezkou čočku jestli k tomu budeme takhle přistupovat. Jinak Qose to je děs. Nezájem o hru, schovává se za hráči a do defenzivy taky nezasprintuje. 1. půli jsme i díky němu hráli o 10ti. V podstatě i kvůli tomu totálně propadávala záloha. Vymyslet jsme dokázali něco jen když jsme dostali míč do poslední 1/3 hřiště - tam už byla převaha Kliment - Chorý. Cadu asistence dobrá, ale musí se zlepšit, jednou tam taky hezky založil protiútok. Kopic a Sýkora v záloze ukázali že jsou o level jinde než naši náhradníci.

Reagovat
Bex5

Ja si treba Qoseho vsimnul az po 30 minutach, a to jsem na stadionu byl. Ten kluk nam poslouzi asi jen v jedny veci - jako protiucet pri jednani o nejakem hraci z tymu z nizsich pater tabulky.

Cadu super acko, ale taky ve hre fakt nebyl, Holik byl videt vic a od neho cekam docela veci i stabilni zaklad, predevsim ted. Cihak slusne brani a zastavuje protiutoky, ale rozehra nic moc, jesteze Kalvach chodil tak nizko.

Kliment podle me bude fakt delo, jestli mu tenhle hlad a dravost vydrzi, 3 goly hlavou, navic 3 fakt kladiva, to neni nahoda. Pilka se tu neztrati urcite, chtelo by to, aby udelal nejaky cisla a dostal se na vlnu.

Reagovat
Martin9719

Teď si ale vezmi jakej máme průser uprostřed zálohy protože už nemame ani toho Káčera. Střední záložník by měl být prioritou víc než hrot pokud vedení o někom ještě uvažuje.

Reagovat
Bex5

Souhlas ... ja hrotaka uz nepovazuju za nutnost. Spis aby se rozehralo jeste jedno pravy kridlo (Cadu), ev.sehnala nahrada za Sykoru, kdyby ten nemohl nastoupit (Vlkanova idealni) a poradnej stredak ... kdyz Hlavatyho poslali pryc kurva ... taky nepochopim

Reagovat
Martin9719

Tak pořád je tu Čermák, ale Sýkora je naraditelný změnou rozestavení myšleno Kliment - Chorý a Holík potom 12. hráč. Nicméně na rozšíření kádru je Vlkanova ideál, já spíš místo Hlavatého nechápu Janoška. Hlavatý na mě takový dojem neudělal.

Reagovat
Bex5

Hele, Janosek za me skvely na souperove pulce, rozda mice a mysli u toho, ale Hlavaty je podle me uz ted pan fotbalista, za me jeden z takovejch tech typickejch spilmachru jako Matejovsky nebo Horvath, nebrat doslovne.

Cermak je zase uplne mimo s tim svym stehenim svalem, kdyby ho nekdo chtel, uz by byl pryc.

Ten Vlkanova ti navic zahraje vsechny posty pod utocnikem, to je univerzal, chytrejsi Milanek.

Ale co jsem jeste vcera slysel od kamose z Viktorky ... Tijani, Qose, Ndiaye ... ti jsou fakt jen na vymenu za lepsi a doplatek, u jednoho neni snaha, u druhyho neni fotbal.

Reagovat
Martin9719

No tak nezbývá aby jsme ty záložníky zvládli ještě za něco vyměnit, protože nikoho z nich tam nepošleš v průběhu zápasu abys byl přesvědčený že něco uhraje.

Reagovat
Bex5

To ne no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele