Jako levého beka mě Plzeň kupovala, řekl Havel po gólovém záskoku

Plzeňský Milan Havel sice ve Viktorii stabilně hraje pravého obránce, ale ve čtvrtek nastoupil na levém kraji a hned pomohl gólem k domácí výhře 2:0 nad CSKA Sofia v úvodním duelu 4. předkola Evropské konferenční ligy. Rodák z Benešova se záskokem neměl problém, navíc si vzpomněl, že ho západočeský klub před čtyřmi lety z Bohemians 1905 jako levého beka přivedl.

Tohle jsme před TNS potřebovali, řekl navrátilec Havel po výhře nad Slováckem

Plzeňský obránce Milan Havel prožil vydařený návrat do sestavy po operaci menisku a Viktorii pomohl k obratu a vítězství 2:1 nad Slováckem ve třetím ligovém kole. Podle sedmadvacetiletého pravého beka Západočeši přesně tohle potřebovali před čtvrteční domácí odvetou 3. předkola Evropské konferenční ligy s velšskými The New Saints, v níž budou dohánět překvapivé úvodní manko 2:4.

Podle Havla je v silách Plzně vyhrát pohár, Slavii chce porazit za každou cenu

Plzeňský obránce Milan Havel je přesvědčený, že s Viktorií může ve finále domácího poháru MOL Cupu porazit favorizovanou Slavii a splnit si velký sen. Podle šestadvacetiletého obránce jsou Západočeši nastaveni zvládnout čtvrteční utkání za každou cenu. Nedávný prvoligový debakl 1:5 v Edenu za strašáka nepovažuje, naopak se z něj chce poučit.

Za víc takových gólů bych se nezlobil, řekl Havel po postupu do finále poháru

Plzeňský obránce Milan Havel označil semifinále domácího poháru s Teplicemi, které rozhodl jediným gólem, za náročné. Podle něj je nejdůležitější postup do finále a už ve čtvrtek nikdo nebude řešit, že favoriti vyhráli pouze 1:0. Krajní obránce by se nezlobil, kdyby v kariéře vstřelil víc podobných branek, protože šlo o relativně snadnou dorážku zblízka.

Havel věřil, že jeho gól bude platit, ubezpečil ho i Limberský

Plzeňský Milan Havel věřil, že jeho gól v zápase 16. ligového kola s nováčkem Pardubicemi bude platit, přestože původně nebyl uznán kvůli ofsajdu a hlavní rozhodčí Ondřej Berka situaci dlouho přezkoumával u videa. Šestadvacetiletého obránce o regulérnosti branky z tribuny přesvědčoval i spoluhráč David Limberský, který při domácím vítězství Viktorie 2:0 chyběl kvůli zranění.

Videorozhodčí řekl Havlovi, že Bohemians měli kopat penaltu

V předehrávce 19. kola první ligy mezi Bohemians 1905 a Ostravou (0:2) nastal v 73. minutě sporný moment. V pokutovém území Baníku došlo ke kontaktu mezi obráncem Václavem Procházkou a domácím záložníkem Milanem Havlem. Hlavní sudí Ondřej Cieslar po konzultaci s videorozhodčím Petrem Ardeleanem pokutový kop neodpískal.

Havel dal při návratu do Ďolíčku dva góly a užil si atmosféru

Milan Havel prožil povedený návrat do Ďolíčku. Pětadvacetiletý obránce či záložník pomohl v 10. kole Bohemians 1905 dvěma góly k remíze 2:2 se Zlínem a dokonce se ocitl blízko hattricku. Zklamání ze ztráty dvou bodů vynahradila pětadvacetiletému odchovanci "Klokanů" divácká kulisa.

Plzeň poslala Havla do Bohemians a Ekpaie do Budějovic

Viktorii Plzeň opouštějí dva fotbalisté. Obránce Milan Havel bude na podzim hostovat v Bohemians Praha 1905 a nigerijský záložník Ubong Ekpai v týmu ligového nováčka Českých Budějovicích.

Hubník: Sparta chtěla víc, první dva góly jsme jí darovali

Kapitán Plzně Roman Hubník byl po debaklu 0:4 se Spartou zklamaný, že obhájci titulu domácím první dva góly darovali. Současně uznal, že Pražané byli ve šlágru 24. ligového kola lepší a od začátku si šli za výhrou.

Po půli jsme změnili všechno, vysvětlil Havel obrat s Dinamem

Plzeňský obránce Milan Havel vysvětlil obrat s Dinamem Záhřeb tím, že domácí po nepovedeném prvním poločase změnili úplně všechno. Podle čtyřiadvacetiletého fotbalisty má Viktoria po vítězství 2:1 před odvetou druhého kola Evropské ligy výhodnou pozici, i když v Chorvatsku očekává bouřlivou atmosféru.

Ramos se Havlovi omluvil za zákrok loktem, jímž mu zlomil nos

Plzeňský Milan Havel má po zákroku loktem od kapitána Realu Madrid Sergia Ramose ve středečním domácím utkání Ligy mistrů zlomený nos a prodělal lehký otřes mozku. Do pátečního rána zůstane na pozorování v nemocnici. Hvězdný španělský stoper se Havlovi v textové zprávě omluvil a plzeňský obránce či záložník to přijal.

V základu proti Realu, gól Slovácku. Příjemný týden, řekl Havel

Plzeňský obránce Milan Havel má za sebou hodně vydařený týden. V úterý nečekaně nastoupil v základní sestavě na hřišti Realu Madrid, kde Viktoria v Lize mistrů prohrála 1:2, v dnešním utkání 13. kola nejvyšší soutěže proti Slovácku dostal opět šanci od začátku a krásným gólem pomohl k domácímu vítězství 2:1.

Havel litoval zahozené šance, měl dát větší ránu

Obránce Milan Havel z Plzně vzal dnešní bezbrankovou remízu Viktorie v Teplicích na sebe. Třiadvacetiletý zadák, který přišel na hřiště v 26. minutě, se dostal do dvou velkých šancí a ani jednu neproměnil. Především střela do prázdné brány, kterou mu z čáry vykopl obránce Tomáš Vondrášek, měla podle něj skončit gólem.

Havel: Nebylo by vhodné slavit gól, Bohemka mi dala všechno

Obránce Plzně Milan Havel poprvé v kariéře nastoupil proti svému mateřskému klubu Bohemians 1905 a hned rozhodl gólem o ligovém triumfu Viktorie 2:1. Třiadvacetiletý bek vítěznou branku neslavil, protože mu to nepřišlo vhodné vzhledem ke své minulosti u "Klokanů".

Plzeň po zranění defenzivních opor získala Havla z Bohemians

Obránce Milan Havel přestoupil z Bohemians 1905 do Plzně, kde podepsal tříletou smlouvu. Dvaadvacetiletý účastník červnového mistrovství Evropy hráčů do 21 let pomůže Viktorii zacelit mezeru na levé straně sestavy po zranění Davida Limberského s Janem Kovaříkem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele