PSV Eindhoven uplatnil opci a rozhodne o Sadílkově budoucnosti

Michal Sadílek zůstane i za tři měsíce kmenovým zaměstnancem PSV Eindhoven. Český reprezentační obránce či záložník se nestane volným hráčem, druhý tým tabulky nizozemské nejvyšší soutěže se rozhodl uplatnit opci a končící kontrakt prodloužil do června 2023...

Sadílek: Zklamání pořád je, ale musíme přepnout a zase vyhrát

Záložník Michal Sadílek je stále smutný z toho, že čeští fotbalisté ve čtvrtek prohráli v semifinále play off o mistrovství světa ve Švédsku 0:1 po prodloužení a na šampionátu se nepředstaví, už ale začíná myslet na úterní přípravný zápas ve Walesu. Dvaadvacetiletý hráč nizozemského Twente doufá, že reprezentanti navážou na výkon proti Seveřanům a zvítězí.

Podle Sadílka nehrozí, že by Češi brali zápas s Kuvajtem na lehkou váhu

Podle záložníka Michala Sadílka nehrozí, že by čeští fotbalisté čtvrteční přípravné utkání s Kuvajtem v Olomouci jakkoliv podcenili. Dvaadvacetiletý středopolař nizozemského Twente si v posledním reprezentačním zápase v říjnu proti Bělorusku řekl o pevnější místo v sestavě a pokud znovu dostane šanci, rád by na povedený výkon navázal.

Záložník Sadílek bude z PSV Eindhoven hostovat v Twente

Záložník Michal Sadílek se po sezoně v Liberci vrací do nizozemské ligy. Dvaadvacetiletý český reprezentant odešel z PSV Eindhoven na roční hostování do Twente. Součástí dohody je i opce na přestup.

Sadílek nemohl uvěřit, že si soutěžní premiéru odbyl proti "svému" Nizozemsku

Český fotbalista Michal Sadílek nemohl uvěřit, že si soutěžní premiéru za reprezentační "áčko" odbyl zrovna v nedělním vítězném osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku, k němuž má velký vztah. Po utkání si vyměnil dres se spoluhráči z PSV Eindhoven, kam před šesti lety ještě coby dorostenec odešel.

Češi se dál chystají na Angličany, netrénoval lehce zraněný Sadílek

Český tým se v Praze dál připravuje na úterní závěrečný zápas základní skupiny D mistrovství Evropy proti Anglii. Dnešní trénink před polednem na Strahově vynechal záložník Michal Sadílek, který má lehké zranění. V pondělí dopoledne se mužstvo přesune do dějiště utkání do Londýna.

Sadílek bere pozvánku na ME jako nejlepší dárek k narozeninám, odložil maturitu

Zatímco jeho liberecký spoluhráč Jakub Pešek musel kvůli nominaci na mistrovství Evropy odložit svatbu, Michal Sadílek zase kvůli dodatečné pozvánce na šampionát přesunul maturitu. Účast na Euru bere defenzivní univerzál jako nejkrásnější dárek k pondělním 22. narozeninám.

Liberecký Sadílek zaplnil poslední volné místo v české nominaci na Euro

Defenzivní univerzál Michal Sadílek z Liberce zaplnil poslední volné místo v nominaci české reprezentace na soustředění v severní Itálii a následné mistrovství Evropy.

Rodiče si přáli remízu, ale ze souboje bratrů Sadílků vzešel jako vítěz Lukáš

Poprvé se na půdě svého mateřského klubu Slovácka utkali v zápase nejvyšší soutěže bratři Sadílkové. Šťastnější byl čtyřiadvacetiletý Lukáš, jehož tým z Uherského Hradiště v duelu 26. ligového kola porazil doma Liberec 1:0, za který hraje o tři roky mladší ze sourozenecké dvojice Michal. Zápas asi společně rozeberou v neděli u rodičů, jimž nevyšlo přání na nerozhodný výsledek.

Sadílek: Zápas se Španělskem musíme odjezdit na krev

Čeští reprezentanti do 21 let musí podle záložníka Michala Sadílka závěrečný duel skupiny B na mistrovství Evropy s obhájci zlata Španěly odjezdit na krev. Stejně jako v úvodním zápase s Italy i dnes "Lvíčata" s domácími Slovinci remizovala 1:1 a výrazně si tak zkomplikovala postup do čtvrtfinále.

Sadílek už Slovince dvakrát porazil, vyhrát chce i v sobotu

Český fotbalista Michal Sadílek už dokázal porazit Slovinsko v reprezentačních kategoriích do 17 i 19 let a v sobotu by rád zvítězil také s jednadvacítkou na mistrovství Evropy v druhém utkání skupiny B. Podle záložníka Liberce musí "Lvíčata" pro udržení postupových nadějí získat tři body.

Sadílek: Musel jsem se už trochu smát, jak mi to tam začalo padat

Liberecký Michal Sadílek se dostal do střelecké formy, ze které je sám překvapený. Jednadvacetiletý záložník od svého příchodu na hostování z PSV Eindhoven na podzim ani v úvodu jarní části sezony neskóroval, v posledních dvou ligových kolech si ale připsal hned tři branky. V minulém týdnu pomohl dvěma góly k domácí výhře 4:1 nad Pardubicemi a dnes se prosadil při vítězství 2:0 v Příbrami.

Mrzí mě, že jsme bráchu neporazili, prohlásil liberecký Sadílek

Utkání 10. kola první ligy mezi Libercem a Slováckem svedlo proti sobě bratry Michala a Lukáše Sadílkovy. O tři roky mladší Michal litoval, že svého sourozence neporazil, a přiznal, že osobní souboje s ním bolely. Po duelu, který skončil 1:1, si s ním vyměnil dres.

Liberec posílil defenzivní univerzál Sadílek z PSV

Liberečtí získali před bojem v základní skupině Evropské ligy výraznou posilu Michala Sadílka z PSV Eindhoven. Kapitán české reprezentace do 21 let bude na severu Čech rok hostovat, nizozemský klub si ho ale může v zimě stáhnout zpět. Nová defenzivní akvizice může hrát ve středu zálohy i na levém kraji obrany.

Češi v zahraničí: Součkovi ukradli gól, Petráškovi a Černému zůstaly

Tomáš Souček se podílel na vítězství West Hamu United, ale branku mu nakonec sebrali. Pavel Kadeřábek si zase v bundeslize užil triumf Hoffenheimu nad Bayernem. Gól dával v polské lize obránce Tomáš Petrášek a s Rakówem atakuje čelo tabulky. Branky začíná sbírat Václav Černý v nizozemském Twente. Michael Krmenčík se v Belgii musel spokojit s asistencí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele