Další články

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Zostuzení Leedsu ve stínu covidu: 17. kolo Premier League v kostce

V Anglii se šíří nová varianta koronaviru a během posledních dnů tvrdě zasahuje i do harmonogramu nejsledovanější fotbalové soutěže na světě. Ve vloženém 17. kole se proto odehrálo jen sedm utkání, o víkendu jich bude ještě o dvě méně. Nejzajímavější viděli fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City nadělil sestupem ohroženému Leedsu sedmičku.

Liverpool je modrý: 25. kolo Premier League v kostce

Tak tohle tady dlouho nebylo. A nemyslím tím, že Liverpool hraje na Anfield Road nejhůř od roku 1923 - právě tehdy totiž naposled prohrál doma čtyři zápasy v řadě. Myslím tím to, že Liverpool patří modrým. Po 22 letech Everton vyhrál venkovní Merseyside derby. Tohle byla nejdůležitější událost uplynulého kola Premier League. Stalo se toho ale víc...

Jak Leicester sestřelil Lamparda: Sestava 18. kola Premier League

Tahle zpráva ovládla dnešní svět sportu. Frank Lampard skončil na lavičce Chelsea - ta se s jedním ze svých nejlepších hráčů historie rozloučila po roce a půl. Nyní vyšlo najevo, že právě utkání na hřišti Leicesteru bylo pro Romana Abramoviče tou poslední kapkou. Foxes na rozdíl od Blues zvládli zápas fantasticky a tomu odpovídá i složení poněkud improvizované All-Stars 18. kola.

Vládce Souček a krize mocných: Sestava 12. kola Premier League

Dávno pryč jsou doby staré dobré Big Four. Časy, kdy Premier League vládli Lampard s Gerrardem nebo Rooney, Ronaldo či Fabregas. Teď je tu něco jako "velká šestka", tedy alespoň co se týče značky klubu a jmen na papíře. Realita je však v letošní sezóně jiná - a dvanácté kolo ji odkrylo v celé nahotě. Do čela se derou Leicester, Southampton nebo West Ham. A z mocných bohatých velkoklubů nevyhrál ani jeden jediný...

Everton má druhou dnešní posilu, defenzívu vyztuží Keane

O oporu defenzivní linie přišlo Burnley. S anglickým klubem se loučí reprezentační obránce Michael Keane, který se stal druhou dnešní a celkově už pátou letní posilou Evertonu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele