Další články

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Kane - Son a návrat Eriksena ve stínu invaze: 27. kolo Premier League v kostce

Spolupráce "já na bráchu, brácha na mě" v podání hvězdné dvojice Harry Kane - Son Hung-min opět zafungovala. Po nečekané porážce v Burnley si ostrostřelci Tottenhamu spravili chuť v Leedsu, kde režírovali vítězství Spurs 4:0. Momentem víkendu byl ovšem comeback jejich bývalého spoluhráče Christiana Eriksena, který se osm měsíců po srdečním kolapsu vrátil k soutěžnímu fotbalu v dresu Brentfordu. Vše a mnohé další ale zastínila invaze Rusů na Ukrajinu.

Úžasný týden fotbalu, rýpl si Mourinho po nakažení hráče Spurs

S hořkou ironií reagoval manažer Tottenhamu José Mourinho na zprávu, že testy na koronavirus v irské reprezentaci odhalily pozitivní nález u obránce Spurs Matta Dohertyho. Osmadvacetiletý pravý bek vynechá kvůli povinné desetidenní karanténě sobotní zápas anglické ligy s Manchesterem City a příští čtvrtek duel Evropské ligy s Razgradem.

Doherty mění v Anglii dres, z Wolverhamptonu přestoupil do Tottenhamu

U konce je působení Matta Dohertyho ve Wolverhamptonu Wanderers. Osmadvacetiletý irský obránce se rozhodl pro změnu a přestupuje do jiného anglického celku, dnes byl potvrzen jeho transfer do Tottenhamu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele