Doherty mění v Anglii dres, z Wolverhamptonu přestoupil do Tottenhamu

30.08.2020, 12:00
Aktuality
U konce je působení Matta Dohertyho ve Wolverhamptonu Wanderers. Osmadvacetiletý irský obránce se rozhodl pro změnu a přestupuje do jiného anglického celku, dnes byl potvrzen jeho transfer do Tottenhamu...

Kluby se už včera dohodly na odstupném patnáct milionů liber, fotbalista následně prošel zdravotní prohlídkou a v neděli dopoledne podepsal čtyřletý kontrakt.

"Jsem velmi pyšný na to, že budu hrát za tak velký klub. Má nejlepší stadion na světě a pravděpodobně také nejlepší tréninkové centrum, jaké jsem kdy viděl. První zápas sezony nás čeká za dva týdny a už se nemohu dočkat," prohlásil po podpisu smlouvy.

"Mohu hrát ve tříčlenné i čtyřčlenné obraně, na křídle i v záloze. Dovedu spoustu věcí a ve prospěch klubu ze sebe vydám všechno. Roky strávené ve Wolves byly fantastické, o klubu nemohu říct ani jedno špatné slovo. Ale nyní cítím, že přišel správný čas se v kariéře posunout na další úroveň. Tottenham představuje velký krok kupředu," nepochybuje o správnosti své volby.

Doherty patřil do prvního týmu Wolves od sezony 2010/2011, výjimku následně představovalo jaro 2012 a v něm hostování ve skotském Hibernianu. Místo v kabině Spurs by mu měl uvolnit Serge Aurier, o něhož se zajímají Leverkusen, AC Milán a AS Monaco.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (543)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

A new message to Liverpool by Rummenigge = €30M bid expected soon - if they don’t pay, Thiago is on the market also for other clubs... #LFC #Bayern #Thiago

Romano

Reagovat
RadekVonCZE

To zas dopadne

Reagovat
SunFells

Proč chce vůbec odejít z Bayernu?

Reagovat
Neyjrayx

chce novou výzvu

Reagovat
SunFells

Do Arsenalu s ním teda, hrát za současný Liverpool není taková výzva

Reagovat
Neyjrayx

Tak Bayern je bezkonureční, v Liverpoolu aspoň bude mít v lize konkurenci

Arsenal se zvedne i bez něj.

Reagovat
SunFells

S ním by se to zvedalo líp

Reagovat
Neyjrayx

To věřím :D

Reagovat
Thelvin

Tam jsme nutně potřebovali posílit Přestupy letos velice rozumné

Reagovat
Rick_Mečoheň

Reagovat
Rick_Mečoheň

Ještě hroťáka a bude to super Jsem zvědavý, kdo nakonec přijde.

Reagovat
jk

Nevěřil jsem, že ho Levy opravdu koupí. Ale Mourinho ho očividně chtěl a za těch 15m je to steal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc have paid Wolves a fee worth £13.4M with no add-ons to sign Matt Doherty. [Football London]

Takže nakonec nás výměna KWP-Doherty stála jeden a půl míče.

Reagovat
jk

Mazec.

Reagovat
Smreky

Nechápem Wolves prečo ho pustili a keď už tak prečo za zlu smiešnu sumu

Pritom to bol ich kľúčový hráč.... pre Spurs skvela posila takmer zadarmo

Reagovat
Bayern +

a este k priamej konkurencii

Reagovat
Smreky

Veď práve

Reagovat
janinho

asi tak. ani keby mu o rok mala koncit zmluva tak by som ho takto lacno nepustil, min. 25 by som za neho pytal. a nechce sa mi verit ze by si ten prestup vyplakal...

nestazujem sa ale ked som videl 1.spravu o tom o akej sume sa rokuje tak som myslel ze to je nejaky nepodareny vtip.

Reagovat
Smreky

No ja tomu stále neverím prečo ho predali... a už vôbec nechápem tu smiešnu sumu, za takého skvelého hráča... opakujem sa ale nebojím sa tvrdiť že bol jedným z ich top hráčov... nerozumiem...

Reagovat
janinho

tak akoze za auriera to bude uprgrade jak svina

aj ked zase som zvedavy co s dohertym urobi zozeho taktika... snad tie jeho kvality uplne neodjebe

Reagovat
Smreky

No za auriera by bol upgrade asi aj Hancko

Pri každom zápase kde hral som čakal kedy dostane červenú... snáď sa doherty chytí a bude pokračovať v skvelých výkonoch.

Reagovat
janinho

keby som si mal vybrat co je pre mna viac nepochopitelne:

a) ten prestup dohertyho, detto za tu cenu

b) to ze aurier sa dokazal uz 3 roky udrzat v kadri Spurs a my predame za ten cas walkera, trippiera a teraz KWP

tak som v koncoch 50/50. akoze ja som bol na neho uz absolutne alergicky, je to jeden z futbalovo (a zda sa ze nie len tak) najhlupejsich hracov akych si pamatam. ten predaj trippiera bola kktina na XYZtu od Levyho.

Reagovat
Smreky

Úplne s tebou súhlasím vo všetkom Každý z menovaných bol od neho o triedu lepší a hlavne nemal nasrane v hlave ako ten bulo aurier

Reagovat
janinho

cela PL bude musiet prekopat taktiku, uz na nas nevybehnu s planom (vsetko cez lave kridlo)

aj ked teda ta nasa lava obrana je momentalne tiez velka hitparada. mozno by sa mohol vratit assou ekotto, ak teda nakoniec nedal prednost kariere pornoherca

Reagovat
Smreky

A čo ten sessegnon? Hovorili o ňom ako o obrovskom talente a po prestupe je zatiaľ ticho....

Reagovat
janinho

ja fakt neviem. ani pod pocchem ani pod zozem nic. tak som sa tesil ze sa nam konecne podarilo ulovit nejaky wonderkid a nakoniec odide za menej nez sme ho kupili...

ale u neho to bolo otazne ci je teda lavy wingback alebo kridlo... snad ho este zapracuju.

Reagovat
Smreky

tak on vo fulhame začínal ako ľavý obranca, neskôr wing back a nakoniec krídlo.... pripomínal mi Balea v Tottenhame... dosť podobný typ, aj rovnaké posty.... ale tiež som zatial o ňom nepočul nič dobré od prestupu.... pritom o neho bol veľký boj

Reagovat
janinho

v tychto pripadoch casto zavisi aj od trenera, ale on sa nepresadli ani pod Pocchem ani pod Zozem, ktori maju uplne odlisne herne styly, takze si myslim ze ten najvacsi podiel je asi na strane hraca.

dufam, ze sa on aj Ndombele spamataju, lebo som od nich cakal v Thame velke veci ale zatial je to bieda.

Reagovat
Smreky

Hej zatiaľ obaja len sklamali... ndombele tak isto a už sa špekuluje o jeho odchode.. inak príde nejaký stopér miesto vertonghena?

Reagovat
janinho

to som tiez zvedavy. takisto aj to co bude s Gazzom... lebo sa spekuluje o zaujme nejakych klubov. neviem ci je uplne dobre mat dvojicu lloris, ktory bude mat onedlho 34 a harte ktory uz zda sa nema na to aby chytal v PL.

kto je tam na stopera? davinson, toby, dier a foyth? akoze s tymto si myslim ze budeme z boja o top4 skor nez tento rok. a ak mame top praveho wingbacka tak treba aj top stoperov, lebo diery vzadu tam urcite budu.

Reagovat
Smreky

Nooo brankár by sa zišiel Lloris už tiež dosť často chybuje.... a ta obrana tiež nie je top... nejaký stopér by sa zišiel určite... aspoň že pod Josém zával hrávať dier ktorý už bol na odpis... síce na stoperovi ale mám pocit že tam hra lepšie jak na dm kde bola jeho prioritná pozícia...

Reagovat
janinho

ja mam toho diera stale zafixovaneho ze je to take dievca pre vsetko, nahradnik na 3 pozicie ale na ziadnej nepatri k topke, preto ho do zakladu proste nevidim. a pre repre uz vobec nie.

tusim sa posledny tyzden dokonca pisalo o skriniarovi, ale ten by do thamu podla mna ani nechcel ist a levy by za neho tych 60 mega tiez nedal.

po koronapauze chytal lloris vyborne, ale dlhodobu nahradu tam jednoznacne treba hladat. a hart nou asi nebude.

Reagovat
Smreky

Jo s tým Dierom je to asi tak... jedine čo ho tam drží je jeho všestrannosť... inak je to taký tuctový hráč... ten skriniar by bol asi zaujímavý ale ta cenovka je dosť vysoká za neho... a brankár... ten by mal prist určite lebo ani jeden z dvojice Hart/Lloris už nemajú pred sebou veľa a treba niekoho do budúcna hľadať

Reagovat
janinho

ten hugo este 1-2 sezony potiahne ale co sa s tym hartom porobilo po tom co ho guardiola odpisal v city... to je asi pripad pre psychologa. ako sa behom 1-2 rokov z reprezentacneho brankara stane brankar co uz nema ani na PL.

z tych stoperov ma nejak nikto nenapada co by tam pasoval. do utoku som chcel aby skusili zobrat mariana z realu, ale smola. snad este pride stoper, lavy bek a utocnik a bude to celkom dobry prestupak.

Reagovat
Smreky

ten hart aj mna prekvapil...v city bol skvely a od odchodu sa strašne pokazil.... to ani neni on...

stopera by som si vedel predstaviť Upamecana z Lipska....ten je skvely ale ten má aj lepšie ponuky na prestup.... do utoku neviem.... posledných 10 rokov sa snažia niekoho kupiť a nikdy to nedopadne dobre (Soldado, Llorente, Jansen,...) a vždy to skončí že hrá Kane a ked nie on tak nik

Reagovat
janinho

na upamecana zabudni ten pojde do klubu z absolutnej spicky, Real ma o neho vraj velky zaujem na buduce leto.

mne by ten Mariano brutalne pasoval do PL, nestal by vela a jeho plat (4 mega) u nas maju aj ovela horsi hraci nez je on. pisalo sa ze na hostovanie Brewster z LFC (ten teraz tusim jediny nepremenil penaltu v rozstrele v Community Shield), ale nejak mi unika pointa poslat mladeho Parotta na hostovacku a brat ineho mladeho utocnika za neho.

na laveho beka by bol super Reguillon ked sa uz ma Real potrebu ho zbavit. toho stopera fakt neviem, ale Skriniar za 60m teda urcite nie, aj keby som bol za slovaka v Thame velmi rad. este je tam vlastne Tanganga, jemu Zoze daval celkom dost sanci.

Reagovat
Smreky

Upamecana by som bral do lfc s virgilom by boli super dvojka :) ale viem že o neho majú záujem ti najlepsi z najlepších....hej brewster má super formu v príprave 2 zápasy 2 či tri góly.... a Community nedal penaltu ako hovoríš... ale to bol jeho prvý dotyk s loptou a rozhodujuca penalta takze sa nečudujem..... ten mariano by mohol byt fajn v reale je ho škoda... a ten parott? Nemá na to??? Tak reguillon alebo tagliafico z Ajaxu by nebol zlý :)

Reagovat
janinho

tagliafica vraj chce leicester ako nahradu za chillwella. parott by potreboval dostat aspon sancu, som zvedavy na tej hostovacke ako mu pojde.

dvojka upamecano-VVD by bola iny masaker. on ma buduce leto stat nejaky uplne smiesny peniaz, tusim 40m alebo tak nejak.

Reagovat
Smreky

To by bolo skvele mat ho pri virgilovi. Ale neviem si nedávno nepodpísal noví zmluvu v Lipsku. No som zvedavý koho privedú v Spurs ešte...

Reagovat
janinho

podpisal ale od buduceho leta mu ta vykupka klesla tusim zo 60 na 40. on de facto predlzil o rok s tym ze buduce leto bude o neho bitka za prijatelnu cenu. LFC ma podla mna velku sancu, mozno vacsiu nez Real.

Reagovat
Smreky

Ahaaa... tak to vôbec nie je veľa... bral by som ho všetkými desiatimi len klopp stále tvrdí že nepotrebuje stopéra... čiže neviem či niečo bude.... inak čo hovoríš na prestupy evertonu? Allan z Neapola, James z Realu.... van Der Beek do united vraj

Reagovat
janinho

https://twitter.com/football_taik/status/1294157332855664641

nie je to z oficialneho zdroja, ale snad to nie je blabol. ale tak ak by toto leto nepredlzil zmluvu tak ho asi predaju, lebo o rok mu tusim mala koncit zmluva.

everton mina rad a casto, takze som dufal ze ten James pride kvoli nemu samemu. v Reale by uz sancu nedostal a nechcel som aby siel k Atletom, takze som rad ze Real dostane aspon tych 25m za neho a on pod Carlom moze nastartovat nanovo karieru. ak bude makat tak som presvedceny ze este o 2 roky moze ist do nejakeho velkoklubu. ten allan netusim, mna nejak neoslnil ked som ho par krat videl hrat za neapol, ale tak asi to bude skor hrac na taku ciernu robotu. nemam ho velmi napozeraneho.

ten VDB som cakal ci ked podpisali koemana tak nepojde skor do barcy. neviem ci akurat MU ho najviac potrebuje, neviem ci si tam nebude zavadzat s brunom a pogbom, alebo je to ako nahrada za matica... ale tak ked im nevysiel sancho tak asi potrebovali este zobrat nejake meno. ale ten chlapec ma velku buducnost, o tom vobec nepochybujem.

som zvedavy ako sa tento rok ukaze LFC. prva sezona po titule byva najtazsia. snad to psychicky ustoja, lebo aj ta pauza bola teraz kratka tak dufam ze sa chlapci nepreoslavuju cez celu letnu pripravu.

Reagovat
Smreky

Tak tých 40 mega nie je tak veľa keď si vezmeme kvalitu a vek... bral by som ho...

Pri tom evertone mám ja pocit že oni každý rok majú nový projekt každé prestupové obdobie rozbijú prasiatko a nakupujú všetko čo ma nohy... a každým rokom stojí ten tím za nič... na jamesa som zvedavý ako bude vypadať v anglicku, mal som ho rad ešte keď bol v porte... v reale veľa šancí nedostal... allan bol pár sezón dozadu skvelý, neviem či nebol aj v brazílskej repre... ale posledné dve sezóny sa vytratil...

Nooo v united sa už z VDB tešia ako maly.... je to super hráč len pre nich by viac bolo treba doplniť iné posty... a ta záloha čo skladajú Bruno-Pogba-VDB ... neviem kto z nich bude brániť keďže sú to všetko ofenzívne typy....

Na The Reds som zvedavý aj ja, keďže im fandím... chyba mi však doplnenie kádra pripadne zapracovanie mladých trosku viac... brewster, wilson, grujic....obranca na ľaví stranu už prišiel konečne ešte by bolo jedného stopéra a prípadnú náhradu za firmina ak nedostane šancu brewster.... veľmi má mrzí že nevyšiel ten Werner.... toho si nemali nechať utiecť

Reagovat
janinho

toto bola velka chyba realu 2-3 sezony dozadu. ked sa darilo vyhravat LM tak neboli ziadne investicie do kadra, naopak Real bol tie sezony v plusovych cislach a to bola chyba. aj ked sa dari, tak aspon 1 posilu ten kader potrebuje na take "ozivenie", nieco ako nova motivacia. lale nie hrac ako brewster alebo minamino, ale niekto kto ma realne na to hrat v zaklade.

ebo po tych uspechoch sa hraci podvedome uspokoja a LFC vyhral za posledne 2 roky vsetko co sa dalo tak sa bojim aby tento rok nepadli na hubu. kloppovi sa to iste stalo aj v dortmunde a bola by to skoda.

malo klubov ma horsi net spend od evertonu ale vysledky ozaj ziadne. presne ako si povedal, kazde 2 roky novy projekt a pride mi ze ziadna dlhodoba koncepcia. nakupia iwobiov za desiatky milionov aby potom sedeli na lavicke.

presne to iste si hovorim pri tej zalohe MU aj ja. mozno si myslia ze Maguire po tom ako ubranil cest damy proti policajtom v Grecku bude mat taky respekt superov ze sa im v zalohe ziadne DMko netreba...

Reagovat
Smreky

Však to žiadne investície, žiadna posila... teraz sa to môže ukázať ako chyba... no uvidíme ako pôjde sezóna, zranenia,...

Hej Everton to je projekt každej sezóny... nabúchať veľa peňazí do posil druhého sledu a čakať výsledky pričom ten tím sa nestihne ani poriadne zohrať a už sú tam noví...

United tiež nakupujú dosť nekoncepčne... berú podľa mena nie podľa potrieb

Reagovat
janinho

co sa MU tyka tak toho maguirea riadne preplatili, ale inak si myslim ze maju teraz velmi dobre poskladany tim, hlavne kopec mladych na ktorych mozu v dalsich sezonach stavat. tym Olem na lavicke si uplne isty nie som, ale uvidime. keby oni ziskali toho upamecana a kvalitne DMko tak si myslim ze mozu v dalsich sezonach zabojovat o titul. oni a chelsea teraz velmi pekne omladili. aj ked je treba povedat ze MU do toho kadra za poslednych 10 rokov naliali neskutocne peniaze, nebyt City tak si idu vlastnu ligu.

o tom som sa tu minule bavil a na tuto tabulku nedam dopustit:

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

ked sa tu hodnotil pocchetino v Spurs, tak Tham mal horsi net spend (horsi v zmysle ze trener na posily dostal malo penazi) nez tusim 16 z 20 timov PL. timy ako brighton, southampton, wolves a pod. minali na posily omnoho viac. to posledne leto to ten ndombele a sessegnon trosku upravili, ale vysledok uz to neovplyvnilo. ale to je na dlhsie, ja osobne za to vinim v 1.rade Levyho a to ako posral situaciu okolo zmluv.

Reagovat
Smreky

Tak Maguire je podľa mna strašne precenovany hráč... robia z neho hviezdu pritom je to priemerný hráč jedine čo dvihlo jeho cenovku je to že je Angličan... majú fajn hráčov a hlavne začali nakupovať s rozumom nie ako donedávna - každého kto mal meno - sanchez, si Mária, falcao.... plus majú dobrých hráčov z juniorky. City teraz tak isto urobilo dobre prestupy - ake, Torres

Ta tabuľka ukazuje cistu pravdu súhlasím

Tak za pochettina sa strašne malo posilňovalo.... mn exkancelár chyba v Spurs útočník ktorý môže zaskočiť keď Kane nemôže... ten tam proste roky nie je... od dôb defoa, robbieho.... väčšinu prístupových obdobi sa tottenham len prizerá tomu ako druhý posilňujú

Reagovat
janinho

suhlasim so vsetkym. Maguire nie je zly, ale ak on ma riadit obranu MU tak to su na tom zle. a ta cenovka to uplne zabila.

ja som nikdy nepochopil preco sa Levy zbavil Defoea... on s Harrym mohli byt neskutocna dvojka. prave ten Mariano by mi tam strasne pasoval a dufal som ze ked uz je tam Zoze tak by ho mohol napadnut. on je velmi silny v subojoch a strelecky je na tom tiez dobre. taky aktivny typ, nie len ze vyber miesta...

Reagovat
Smreky

Maguire zapadal do systému u foxes ale po prestupe ukázal že nie je hodny tej cenovky...ďalším podobným prípadom z leicestru je Drinkwater... nie je zlý ale keď má viest a ukázať že on je ten na kom obrana stojí tak to tak nevypadá...proste v tom systéme to bol iný hráč...

Defoe bol moj obľúbenec, veľmi dobrý hráč v každom smere :) ten mariano by nemusel byt zlý nápad no uvidi sa... jansen vyhorel, Soldado taktiež....

Reagovat
janinho

tak mariano je vraj uz jednou nohou v benfice. janssena som predtym nepoznal a soldado mi tam celkovo velmi nepasoval. ten defoe-keane bola paradna dvojka, skoda ze to vedenie rozbilo. aj ked za keana nam vtedy tusim LFC riadne zasolil... ale defoe ak sa nemylim tak odchadzal do MLS zadarmo co bol totalny ulet.

Reagovat
Smreky

Fuuu tak Mariána si nechajú takto utiect? Defoe - Keane boli skvelí tiež som ich mal rad... Keane prišiel do lfc za veľké prachy ale rýchlo sa vrátil spať za podobne peniaze sa mi vidí

Reagovat
janinho

jj, radsej budeme vzhliadat k nebesiam a modlit sa ze jovic dostane rozum

akoze toho jovica by som z realu hnal ze by letel jak spinave pradlo. absolutne si nevazi tuto sancu, podla mna nema odhodlanie a mentalnu silu aby sa presadil v akomkolvek velkoklube. mali sme radsej predat jeho a mariano mal kryt chrbat karimovi. co uz

Reagovat
Smreky

Ja som od Jovica čakal že sa tam chytí ale evidentne mu to je jedno ako Baleovi.... peniaze idu tak na výkony kašlať.... Karim ten proste nestarne a ak tak len k lepšiemu :) ten kým tam bude nikoho na svoje miesto nepustí...

Reagovat
janinho

ten jovic sa po prestupe totalne uspokojil. bale je magor ale v klubovom futbale vyhral co sa dalo, ale jovic zatial dokazal uplne hovno. hovorim, keby to bol 1 preslap tak som ticho. ale on systematicky poslednych 7-8 mesiacov ukazuje ze mu na tom ci sa v Reale chyti nejako nezalezi. a bojim sa ze ak sa nebodaj Karim zrani, tak Jovic nastavi vedeniu zrkadlo a ukaze ze sme radsej mali podrzat Mariana.

Reagovat
Smreky

No toho jovica nechápem vôbec... a ani real že ho tam ešte držia a nesnažia sa ho zbaviť.... mariano bol vo francúzsku skvelý neviem prečo nedostane šancu

Reagovat
janinho

to sme dvaja. a co nechapem este viac je ze ked sa proste da taky utocnik kupit za menej nez 20 mil. eur, ze po nom nejaky klub v anglicku neskocil davno... nic proti Benfice, ale on ma urcite na to aby hraval v kvalitnom klube v top 4 ligach. mozno nie zaklad niekde v Lpoole, ale v takom newcastli by ho na rukach nosili. a tych jeho 4,5 mil. rocne by v anglicku zaplatil s prehladom ktorykolvek tim.

co uz,asi vsetci vedia nieco co mne unika v Lyone nehral solo utocnika a aj tak dal tusim v tej 1 sezone cez 20 golov. najprv ho kupia, daju mu po CR 7cku na dres ale sancu poriadnu nedostane.

Reagovat
Smreky

Čudujem sa tomu aj ja lebo v lyone hral skvele a teraz že o neho nie je väčší záujem ako benfica... ja by som ho bral ako záskok za bobbyho do lfc :D nooo dopadol hrozne a hádam keby vie tak tam z toho Lyonu ani nejde... som zvedavý čo bude s Depayom... u neho sa spomína Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Každopádně další v řadě by měl být útočník. Hovoří se o silovém typu útočníka Ale nejsou prachy, takže se asi dost tlačí na odchod Ndombelého.

Reagovat
Thelvin

Tohle se řeší každý rok, ale myslim že to dopadne jako vždycky - na hrotu bude Kane a když nebude, tak tam bude Son

Reagovat
jk

Útočník určitě přijde

Reagovat
Seydou Doumbia

ale někdo kvalit soldada, llorenteho zas...

Reagovat
jk

Expert

Reagovat
smazaný uživatel

jak nejsou prachy?, prodá se Rose, Aurier, CCV, Lamela, Gazzaniga, Foyth = cca 55 mega a máme na útočníka + ještě něco zbude

Reagovat
jk

Ale zatím nikdo neodešel. A pokud ty prodeje nebudou jistý nikdo za 20+ nepřijde. Nejblíž mi k tomu asi přijde Aurier. Jinak se prostě čeká na prodeje, nebude to jak v chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Co je v Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé musí zůstat, pokud budem hrát 4:3:3 tak záloha Ndombelé,Lo Celso, Hojbjerg může být nejlepší v lize + na lavičce bude Winks a Sissoko

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
icka

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ndombelé potřebuje hlavně zhubnout a přestat se chovat jak mrzák.

Reagovat
Hai

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
RKBoy

čítal som o Costovi.

Reagovat
Front hell

Jako Diego?

Reagovat
Euphael

Ne vole, Nhamoinesu asi ...premyslej

Reagovat
Front hell

Normálně jsem se zeptal, když mi nechceš normálně odpovědět. Tak raději drž h...

Reagovat
Dufan
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
RKBoy

Ano.

Reagovat
Front hell

Díky. Osobně je to pro mně společně s pepem největší špína co kdy hrála fotbal. Na druhou stranu se mi na něm líbilo jak byl schopný i za rozhodnutého stavu sprintovat k rohovému praporku aby vyhrál míč.

Reagovat
Mike Litoris

*... aby tam někoho dokopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Souhlas.

Reagovat
icka

Je to typ hrace, ktereho milujes pokud hraje za tvuj tym a nenavidis pokud ne.

Reagovat
Front hell

Tohle přirovnání mi sedí spíše na Robertsona z Liverpoolu, Costu bych těžko rozdychaval u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo a pak ti odchodi 5 zápasu v řadě.

Reagovat
icemike

Kravina

Reagovat
PH8

ten by tam zapadl.

Reagovat
salami

To neni zrovna typ hrace, co ude chtit vetsinu casu drepet na lavici a cekat na kanovo zraneni.

Reagovat
jk

Podle mě hra agenta co se ho snaží někam nacpat.

Reagovat
Ociš

Hlavně toho ne... Nejméně sympatický hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co toho Ndombelého kupovali teda?

Reagovat
PH8

K čemu vy Zapacostu nebo Drinkwatera? Prostě nesplnil očekávání a už v něm nevidí ten potenciál.

Reagovat
icka

Vazne porovnavas tyhle dva s Ndombelem? Ndombele prichazel jako velka posila a ti dva maximalne na lavicku/tribunu.

Reagovat
Studni

Maximálně na lavičku/tribunu? Drinkwater 38m a Zappacosta 28m

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater byl preslap a zappacosta prisel za 22,5M....ale jak rika Icko Ndombelé prichazel jako velka posila a za mnohem vetsi prachy

Reagovat
Svatej

To na tom bohuzel nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
jk

Kupoval ho hlavně Pochettino. Změnil se trenér, systém a v neposlední řadě se Ndombelé projevuje tak, že za Spurs ani moc hrát nechce.

Reagovat
krisa

Takže AMN opravdu k vlkům ?

Reagovat
Kapřík

Angličan do hispanskeho klubu? Vždyť tam už ze stabilně hrajících ostrovnich hracu je jenom kapitán Coady a Dohertyho pouští na můj vkus moc snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak šel do Spurs nebo do Herty?

Reagovat
Stan Smith

hah

Reagovat
Orlandiiik

Parádní posila za ty peníze ! Jen tak dál.

Myslíte, že prodáme Ndombeleho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze nie. Jeden rok by som mu este nechal. Ale sere ma, ze na pripravu nie je fit alebo co je s nim.

Reagovat
Front hell

Má covid

Reagovat
Mastný Chobot

Takze fanusika Arsenalu nahradili fanusikom Arsenalu. Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý z toho jednou vyroste.

Reagovat
Golasso

Jj ten přechod od snů mladých let do tvrdé reality dospělosti je často hodně drsný. Člověk si tak přeje být kosmonautem a najednou sedí za pokladnou v supermarketu. Zas je dobré vidět, že se tohle nevyhýbá ani profi fotbalistům.

Reagovat
Front hell

Dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jakmile člověk dospěje, tak na to začne mít jiný pohled a začne zohledňovat i jiné okolnosti. Najednou už není tak od věci být za pokladnou, ale v USA, než být kosmonautem, ale v sovětském svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim ti, ale to prirovnani je hrozne spatny. Kazdej by byl porad radsi kosmonautem.

Reagovat
irik

V sajuzu? Vůbec.

Reagovat
Front hell

Docela už hodně na křeč.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
irik

Reagovat
PH8

Neboj, on sám sebe nakonec přesvědčí, že je lepší být slušný Čech za pokladnou než intelektuál ve vesmíru.

Reagovat
Detective

No anebo dospěje a teprve pak v sobě objeví toho malýho kluka. Cesty, který nekončej v Arsenalu jsou různý.

Reagovat
Bayern +

No, len vy mate Cedrica

Reagovat
Front hell

Jako backup ale

Reagovat
Front hell

Dobrá posila . Většinou když přijde nový hráč do týmu tak mluví o tom jak chce vyhrávat trofeje a jak chce týmu k nim pomoct. Doherty nic,asi ví jak to u slepic chodí

Reagovat
FUnk

Lepsi drzet hubu nez rict to co wilian

Reagovat
Front hell

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma pravdu na LM nemate

Reagovat
Front hell

Asi jako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze my tu LM aspon hrajem, Vy ted minimalne rok hrát nebudete

Reagovat
Front hell

Pravda,ale jak ukázal letošní ročník byli jste tam pouze do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to v jake jsme byli situaci, tak osmifinale LM je slusny vykon Chtel bych videt Arsenal co by na nasem miste predvedl, by jste dostali 10tku a šli domu s brekem

Reagovat
Front hell

U vás se jedná o realitu, u nás můžeš pouze spekulovat

Reagovat
smazaný uživatel

No a? uvidime v nadchazejici sezoně jestli se dostanete do LM vidim to na mensi zlepseni z 8. na 6. misto maximalně

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

No nekouli ocima, na vic nemate, bud realista

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Front hell

Kolik jich bylo koupených za ruské peníze ?

Reagovat
bbbauch

Všechny

Reagovat
smazaný uživatel

těžká závist

Reagovat
Front hell

Tak nějak nevidím jediný důvod proč bych měl závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno jaky to jsou peníze stejně tak si to můžete koupit vy

Reagovat
Front hell

Když myslíš. Ale sto lidí sto chutí. Někomu koupené trofeje nevadí a někomu zas nevadilo bonzovat za komousu na své blízké. Každý jsme nějaký

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je sice pěkny, ze zmínujes "koupene", ale ona to taky neni úplně prdel aby si to všechno sedlo a fungovalo to tolik roků

Reagovat
Front hell

Taky to nikde nevyvracim

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste ani z te naší skupiny nepostoupili

Reagovat
afc

S Artetom v suchom triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jste marny, nedelej z Artety buh vi co

Reagovat
Front hell

A přesto to na vás stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

4. > 8.

Reagovat
Front hell

Fa cup > nic

Reagovat
smazaný uživatel

Bez rozhodčího byste byli v prdeli

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

LM > EL

Reagovat
afc

Ty aj pozeráš zápasy Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jde na me zvraceni, tak si obcas pustim Arsenal a pomaha to se vyblit hned, aniz bych si strkal prst do krku covece

Reagovat
Front hell

Na jaký zápas ses díval? Jak jsme porazili City, 2x pool nebo jak ve finále vychutnali Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je to jediný čím se můžeš chlubit a to že jste skončili až 8.radsi nezminujes ....až vyhraje Arsenal Evropskou trofej, tak se ozvi do tý doby šoupej nohama

Reagovat
Front hell

V téhle sezóně jo ,ty ani tím. A nevytahuje tady zaprasenou minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahujes tady vyhry nad City a Liverpoolem ale my je taky porazili, že máte FA Cup byla taky vaše jediná naděje, aby jste hrali pristi sezonu aspoň tu Evropskou ligu, kterou stejně opet nevyhrajete

Reagovat
Front hell

Miluju jak vytahujes věšteckou kouli a mluvíš do budoucnosti. já si taky myslím že zase budete v LM jen do počtu ale jelikož nejsem hloupý a vím že je to budoucnost a tu nikdo nezná,tak to tady neříkám

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím nic věštit to ti řekne každý kdo aspoň trošku sleduje dnešní fotbal

Reagovat
Front hell

Tak já si vzpomínám že artetovi někteří odborníci tady (nedivil bych se kdyby i ty) dávali max do konce sezony a poletí jako špinavé prádlo. A hle, pořád je ve funkci. To samé lampard,když si s vámi vytreli United prdel hned v prvním zápase. A pořád je ve funkci. Možná kdyby jsi sledoval fotbal trochu dýl a nebyl ještě mlíčňák,tak by jsi věděl že fotbal nemá logiku a stát se může všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sleduju asi 15 let a nejsem žádný mlíčňák a Arsenal už dávno není to co býval, uz jen to kdy naposledy vyhral titul o něčem svědčí x let jste byli bez trofejí, až ted za poslední roky ziskavate tak maximálně FA Cup a nebo Community shield... což je dost málo

Reagovat
Front hell

Málo to je,to nepopírám. Ve stejným smyslu se vyjádřil i arteta. Neměli jsme dobré prodeje jako vy a ani ban,takže si nemůžeme dovolit nakupovat jako vy. U nás to bude trvat déle, ale já osobně artetovi věřím. Zatím ukázal že potenciál má. A já osobně jsem rád že bývalí hráči se vracejí do svých klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však to ja jsem taky pro návrat bývalých hráčů, ještě čekám, kdy k nam dorazi Terry, ale nevim jestli by chtěl delat asistenta třeba, spis hlavního....osobně jsem zvědavý na Kompanyho jak zvladne svoji první sezónu v Anderlechtu a Pirlo v Juventusu, oba nemají žádný zkušenosti.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že willian to povedal trosku inac a internet to prekrutil . kuk si to video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
Front hell

Reagovat
Koubic_

Aneb jak ze sebe udělat šaška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
herbage

ouch

Reagovat
Mates_Matesović

Ale jo, tohle je docela vtipný.

Reagovat
FUnk

To se teda nepovedlo.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí se mi nechce načíst Twitter, takže se nikdy nedozvím, co tam je

Reagovat
Thelvin
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

To je hodně trapný.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Reagovat
oddy

Reagovat
Unai

Reagovat
Golasso

no aspoň si z toho umí udělat srandu, to se cení

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rick_Mečoheň

To je frajer

Reagovat
Bayern +

super, sympatak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PH8

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tohle je pecka.

Reagovat
Lacko_Boh

pekne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

prkne sa s tym popasovali

Reagovat
icefish

Je to vtipný asi to nejlepší, co s tím mohli udělat

Reagovat
kvasha16

co uz v taku chvilu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Kapřík

mě to přijde docela veselý.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

skvely to je

Reagovat
kvasha16

tak ale toto je mega

Reagovat
Nikikrew

sice vymazane z networku ale v srdci to ostane navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

acting skills

Reagovat
niflheim

Reagovat
irik

Reagovat
Infi

Reagovat
krisa

Reagovat
Emqick

Reagovat
Busby babes

koukam, ze jsme se probrali a jedem ted van de beeka? jeste prebrat Thiaga Poolu a bude to dobry.

Reagovat
AjaxFans

Bejk podle mě půjde do Barcy

Reagovat
Busby babes

z toho, co vidim to tak pry moc nevypada... no, uvidime. neprekvapilo by me to. Ale mluvilo se u nej vic o Realu, ne?

Reagovat
AjaxFans

O Reálu se více mluvilo loňský rok.Myslim,že jej bude lákat spolupráce c Koemanen a Frenkiem.Ale pro Ajax jen dobře,že je více zájemců

Reagovat
icka

No dneska prevazuje info, ze pujde spise k uckam.

Reagovat
AjaxFans

Uvidíme...United jsou ale bez poháru, neé?

Reagovat
Busby babes

https://mobile.twitter.com/CheGiaevara/status/1300050285382037505

tak uvidime no. Dokud ho neuvidim v dresu, tak neverim.

Reagovat
icemike

Za málo peněz překvapivě

Reagovat
Freedo

Je AM potřeba, když nás tlačí bota hlavně na křídlech?

Reagovat
Busby babes

tak on hraje spis niz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, aj ked hrava aj AM, ale viac zapasov ma ako CM.

Reagovat
Freedo

I kdyby hrál CM, tak si myslím, že do středu je potřeba DM, který bude moct hrát v trojici s Brunem a Pogbou. A není to tak akutní jako pozice křídla.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Tak zase na dva posty bude on, Bruno, Pogba, McTom a na DM Matic s Fredem...pripadne i tam může McTom...

Za ty peníze si myslím, že super posila a ten střed bude mít konečně slušnou konkurenci a nemusíme se modlit, ať na delší dobu nevypadne Bruno nebo Pogba...

Ale jinak souhlas, výhledově to chce náhradu za Matice... I když v tomhle asi věří Fredovi... Každopádně právě křídlo je priorita, těžko říct jestli budeme chtít i stopera...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

mně přišel taková ofenzivní spojka vždycky. pohyb mezi lajnama, pořád volný, dozadu ti toho moc neudělá a mám obavu, že bez hráče, který mu ten balon pošle, tak taky nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

To by jenom podtrhlo tohle přestupové okno

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj Potrebovali sme posilu na RB a DM. Teraz ešte backup na hrot.

Reagovat
Busby babes

https://mobile.twitter.com/LaLiga/status/1300039251158065154

La Liga na strane Barcy (neprekvapive). Takze porad za 700

Reagovat
FC Porto FC

Wolves se nechají tak pojebat že nechtějí ani 20 mega?

Reagovat
Hokaido

Imo je to tím spojením s Mendesem. On jim tam natahnul snové hráče, ale tohle je prostě daň, kterou za to zaplatí.

Reagovat
vladis271

to ma ani nenapadlo, ale je to asi najpravdepodobnejšie. Ale furt sa im to oplatí. Majúp tám hráčov ktorých by bez Mendesa určite nemali.

Reagovat
icefish

By mě zajímalo, jestli mu tenhle přestup ve fante pomůže, nebo spíš uškodí...

Reagovat
Miguel19

Ofenzivní bek pod Jožkem. Hádej..

Reagovat
PH8

Dobrá posila. Žádná hvězda ale kvalitní stabilní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Benoit Badiashile jak stopér v druhom zápase druhý gól. Ľavonohý CB, Levy kup ho.

Reagovat
Whitemedia

Ferrari totální vtip..

Reagovat
EXoRcIsT

a bottas tiez on chce byt majstrom svet ? Ved vzdy ked ma prilezitost zautocit tak sa poserie taky Rosberg by Hamiltonovi nejake tituly este zobral

Reagovat
Robertson

A prečo, by mal niekto zobrať Hamiltonovovi nejaké tituly?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby Bottas zautočil na Hamiltona tak dostane v týmu pojeb jak svina...on je dvojka, Hamilton je ta tvář a hvězda týmu a je nedotknutelný...na to že Botas jezdí s horším strojem tak je ale skvělý

Reagovat
Whitemedia

Plán B a nebo C očividně znamená pořádně Leclercovi dojebat závod..

Reagovat
iamek

Šílené.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
kvasha16

nechapen ako sa tak mohli zhorsit ... ale ja som dnes ako fanusik Renaultu spokojny v Monze bude snad podobny vysledok, na tych motoroch fakt zapracovali

Reagovat
vladis271

Formulu dávno nesledujem. Ale minule som len tak pozrel štatistiky posledných majstrov sveta. A za poslečdných 10 rokov aj viac je Ferrari totálne k hovnu. A pritom je to značka ako vo futbale Real Madrid. Čo sa tam preboha deje?

Reagovat
Counter

Typická mourinhovská posila, hráč v nejlepších letech, který je skvělý ve vzduchu. Částka supr, jen je otázka, kolik šlo Jorgemu bokem do kapsy.

Ale překvapilo mě, že zatímco eye test (a fantu) splní Doherty na jedničku, optikou statistik není žádná výhra - https://twitter.com/mixedknuts/status/1299998245083586560

Reagovat
jk

Tak on v tom statistickém srovnání v top5 ligách mezi RB byl ve většině statistik horší než Aurier. Ale měl méně chyb přímo vedoucím k obdrženým brankám

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier mal dobré štatistiky minulú sezónu, ale čo z toho keď každý zápas urobil minimálne jednu obrovskú chybu a 95% jeho centrov končí na prvom súperovom hráčovi.

RB bol post, ktorý sme museli prioritne posilniť. Snáď teraz už nič nebráni v odchode Aurierovi.

Reagovat
jk

To je dobrý, že to píšeš zrovna ty, ale jestli José chtěl někoho kdo umí centrovat tak koupil úplně špatného obránce. To zas bude křiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je Doherty horší v centrovaní jak Aurier tak zbohom. Fandím Arsenalu.

Reagovat
jk

Spíš bych řekl že na tom jsou podobně. Každopádně Doherty není bek co brousí lajnu a posílá přesné centry, to ani náhodou. Má jiné přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa musím priznať, že Dohertyho nemám nasledovaného. Jediné, čo od nehoo čakám je, že nebude robiť kardinálne chyby a raz za čas pošle presný center do vápna.

Reagovat
jk

Mrkni na YouTube na sestřih těch gólů a asistencí ono i z toho kde vidět, jak hraje a proč má tak dobrý čísla

Reagovat
Counter

Po Solově vzoru, cením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

a kdo bude backup na post RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Tanganga. Sissoko. Gedson. Čo?

Reagovat
herbage

to nejsou zrovna žádní brusiči lajny, ale zase na druhou stranu vás trénuje Mourinho, takže je to asi OK

Reagovat
jk

Akorát, že v případě, že se Doherty zraní sme tam kde sme byli poslední tři sezóny

Reagovat
Rybinho85

Vím, že to nikdy Mourek nehrál, ale nechce hrát na tři vzadu? Nějak takhle?

https://www.buildlineup.com/shared/5f476eb8573afb0547a7a5e2

Reagovat
jk

Podle mě bude pokračovat v tom co dělal doteď. Přepínat 442/4231 a 352.

Reagovat
iamek

Zahraje Beek RW?

Reagovat
smazaný uživatel

Beek ide do Tottenhamu.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravdou, že aktuálne jeho pozíciu máme kvalitné obsadenú. Lo Celso, Ndombelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Busby babes

proste, kdyz budem potrebovat nekoho za Pogbu nebo Bruna, tak to nebude Andreas. Za me cajk.

Reagovat
Robertson

Nie...ale dovolím si tvrdiť, že teraz predáte Pogbu,a kúpite Sancha...

Reagovat
Golasso

Arsenal otvoril aj rokovania s Ainsleym Maitlandom-Nilesom o novom kontrakte, hoci na tom súčasnom má stále 3 roky k dobru.

Sky, převzato z arsenalsite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PLS

Reagovat
Kapřík

Si říkám, co by dělal u vlků když neumí španělsky ani portugalsky.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
iamek

Tož vítej Donny

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/ijhrqm/after_new_contacts_also_on_last_hours_with_his/

Ale wtf, ještě není here we go, ještě není nic jistýho. Vlastně jsme byli v podobný situaci i se Sanchem, tam ještě klidně dokážeme něco dojebkat

Reagovat
iamek

Tohle už pojebal někde. 5+1 smlouva 35+5 mega bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

A podle Ajax tier 1 jde za 35mŁ s bonusama max 40. Slušná částka, mám ho fakt moc rád. Jeho i Bruna jsem chtěl nejvíce už loni. Letos jsem chtěl nejvíc Sancha, tak třeba zase za rok

Reagovat
AjaxFans

Tradiční klub,proč neé.Nee,jak ty mrdky modré

Reagovat
RKBoy

podla Romana ste ešte žiadnu ponuku nedali, je tam len komunikácia s jeho agentom.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tbf, Romano to napsal chvilku před tím jeho příspěvkem taky jsem to ještě neviděl

Reagovat
RKBoy

teraz to čítam, super kauf pre vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? Včera snad někdo psal, že jsme byli v kontaktu s VdS, a že jsme se na té částce fakticky shodli. Ale najít to teď nemůžu, uznávám

Reagovat
Busby babes

Donny van de Beek has told friends in Amsterdam that Solskjær's determination to sign him was the key factor in his decision #mulive [mirror]

Ole mluvi s hracema!!! Sorry, ja musel.

Reagovat
iamek

Reagovat
RKBoy

jeden z troch ,aspon nejaký úspech má chlapec ušatý.

Reagovat
Busby babes

prave, se Sanchem asi nemluvil.

Reagovat
RKBoy

dobre pre vás, stále máte šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

neskutečný!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně chápu, že v tomhle případě neřešili, na jaký pozici u nás bude hrát, protože to taky fakt netuším.

Reagovat
Busby babes

je to B2B zaloznik. Takze ozice Pogby/Bruna. Alternativa. Budem hrat celou sezony prakticky kazdy 3 dny. budem potrebovat rotovat.

Reagovat
Swarley

Andreas a Mata můžou odejít a Ole už se nemusí alespoň v záloze bát střídat...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
Emqick

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem na tom oficiálně nejhůř , naprosto snový přestupák

Reagovat
Busby babes

jenze u vas to moc mrzet nebude, zas tolik nepotrebujete a kdyz udelate pripadne dobrej prestupak za rok, tak je to porad v pohode.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem prostě strašně zklamanej tím přístupem, to je úplně k ho*nu, ten tým je prostě geniální a my prostě už zase nemáme peníze na jeho vhodné doplnění, ani neseženeme 8 milionů navíc na Thiaga .

Tahle stagnace na přestupovém trhu je obrovským mrháním toho týmu, který už před sebou tolik dobrých let nemá. Obdivuju Kloppa, že se z toho ještě nezbláznil, jestli vyhrajeme letos LM nebo PL, tak ať mu laskavě postaví sochu i v Manchesteru.

Naopak ostatní vůbec nezahálejí, jediné co bylo na tomhle přestupák pozitivní je vaše ne moc pochopitelná nečinnost, která už ale taky neplatí , alespoň že nevyšel ten Sancho.

Reagovat
Kixi Syhimour

*nepochopitelná

Reagovat
Kixi Syhimour

samozřejmě to první

Reagovat
Swarley

Zatím nevyšel...

A naposledy, Anderson má LM, čtyři tituly z PL a tu sochu nemá... Na sochy pro žabaře alá Klopp nebo Silva není místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč

Reagovat
vladis271

si chcel byť vtipný, že?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

bude hrat zaklad alebo ho beriete do rotacie?

Reagovat
Busby babes

tak bude se o misto prat s Pogbou a Brunem.

Reagovat
r.mrazik

city kupuje stopery a my stredni zalozniky?

proboha...matic,fred,pogba,bruno...to je kolik? 250 mega liber? a ted donny?

snad prijde jeste to prave kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to cena za to, že nebude hrát Andreas tak je to naprosto worth it. Ještě jinak - z podzimní zálogy Perreira - Lingard - McTominay jsme se dostali v podstatě tam, co píšeš, to je slušný. [jasný byli tam i zranění]

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav...asi opravdu odejde jak perreira tak lingard...pak by donny byl opravdu potreba...

a tedy mel by odejit i mata v tom pripade...

Reagovat
vodka

Pereira určitě nepůjde.

Reagovat
vodka

respektive jen pokud bude chtít on. OGS ho v týmu chce...

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade jsme ztraceny

Reagovat
vodka

tak on je prej do kabiny super, oblíbený i mezi zaměstnancema a tak. akorát fotbalově mu to moc nejde, no

Reagovat
r.mrazik

takze nosic micu a branek...

Reagovat
iamek

Jsi někdy v životě spokojený?

Reagovat
r.mrazik

Chybí mi právě křídlo...

Asi nejsem ve stádiu, abych tleskal hráči jen proto, že přišel aspoň někdo

Reagovat
Busby babes

nebude hrat Andreas. co vic jako chces ke stesti??

Reagovat
r.mrazik

Tak ten už by si nekopl...ten je v United mrtvý

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
bbbauch

Vsak je to jedine dobre tenhle deal, zrani se ti pogba a bruno bude zase hrat vsechno, nebo naopak. Zapasu tri prdele zas, Ole becko neposle ani do mickey mouse cupu.. Van de Beek je kreativnejsi nez McTom i Fred. V idealnim vesmiru by to ale jeste fakt chtelo RW a stopera, protoze u Baillyho je pravdepodobny, ze stravi vetsinu sezony v nemocnici

Reagovat
r.mrazik

Není on nejlepší jako box to box?

Po uzdravení pogby a nákupu Bruna bych tedy čekal, že přijde hráč na jinou pozici

Prachy nejsou neomezené...jakmile přijde jeden hráč, další už nemusí....

Reagovat
smazaný uživatel

No pozitivne je hlavne to, ze sme sa dlho spominali s Longstaffami a podobnymi nechutnostami, takze kupovat hracov ako Beek je sen

Reagovat
r.mrazik

jj,ja to beru...

jen to mam tak,ze vzhledem k situaci,tak budou finance omezene...a kupovat stredniho zaloznika,kydz bychom potrebovali kridlo...

ale chapu,ze beek za 40 mega euro neni vubec spatny prestup

jen doufam,ze zbyde na to prave kridlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

neakceptuje to za ajax Edwin?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej dědek

Reagovat
jk

A největší dělo, že jedním z těch útočníků na které se Tottenham vyptával je Chris Wood.

A o Foytha se zajímá někdo z PL na trvalý přestup, bych si toho asi Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj budou Wolves polovičatí.

Reagovat
Godwinson

Co je vubec s tim Liverpoolem? Za posledni rocniky LM a ligu musi mit penez dost a zatim jsou dost neaktivni

Reagovat
smazaný uživatel

#Mbappe2021

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Yankees nás majú prevažne na zarábanie.

Reagovat
vladis271

easy boy. Furt lepšie ako Glazerovci.

Reagovat
m.sali

Reagovat
vladis271

možno som naivný, ale ja si furt myslím, že sa chystáme urobiť niečo ako ked sme kúpili VVD a Allisona. Teda budeme chvíľu mlčať a ptm v jednom okne minieme 2-3 sezónny budget na prestavbu.Jedine, žeby prišiel Real alebo Barca, dali 120 za Maného a obratom by sme to poslali do Dortmundu.

Ale Gini nám hrá do kariet, nechce podpísať, takže thiago musí prísť teraz.

Reagovat
ajouki

Proč se United rozhodli koupit Van Der Beeka bez vyjednávání a rovnou zaplatit Ajaxu požadovanou částku? Není přece lepší začít nižší nabídkou a vyjednat si lepší podmínky? Už spíš není čas si hrát na nějaké vyjednávání a o měsíc posunout příchod hráče.

Tak jako tak je to dobrý přestup. Nutné rozšíření kádru. Základní XI lepší nebude, ale když vypadne Pogba nebo Bruno, tak budou mít náhradu. Fanoušci už se nebudou muset divit, proč OGS nevěří Pereirovi a spol.

Reagovat
Pigeon

Kde jsi četl, že neprobíhalo vyjednávání? A pokud tedy ne, tak mám pocit, že Ajax s Manchesterem mají nadstandardní vztahy plus ta cena mi přijde hodně v pohodě

Reagovat
ajouki

@FabrizioRomano: Van de Beek to Man United, here we go! Man Utd tonight as expected have sent their official bid and Ajax just accepted without any negotiation. Agreement reached for €40m + add ons. Paperworks and medicals on next week.

Cenovka Van Der Beeka je dlouhodobě známá. United domluvili finální podmínky s hráčem a poslali Ajaxu rovnou nabídku, která odpovídá jejim dlouhodobým představám. Když se nesnažíš někoho přechcat, tak můžeš jednat i v neděli večera a nemusíš pouštět do médii silácké vyjádření.

Reagovat
Pigeon

Za mě je to naprosto v pořádku a mnohem víc fér, než tam smlouvat o pár M, což by bylo pod úroveň všech tří stran

Reagovat
ajouki

Reagovat
r.mrazik

tak bavili se predtim neofiko..ajax rekl castku a MU nechtelo delat blbosti jako kolem maquire a bruna...tak hodilo ofiko prachy,ktere ajax chtel...

na tom neni nic spatneho..

ne kazdy to dela jak cinani z edenu,kteri si pripisujou castky na odsouhlasene smlouve

Reagovat
ajouki

palec nahoru, že jste nedělali blbosti.

Doporučoval jsem stejný postup u Sancha. Pokud byl zájem, tak se rozhodnout nad požadovanou částkou. Ano, pak tedy zaplatit. Ne, pak se poohlédnout po alternativě. Žádné mezi stejně neexistovalo.

Reagovat
r.mrazik

urcite by to bylo lehci...

tam vidim problem v tom,ze my tech 120 mega euro v dnesni dobe za hrace vubec dat nechceme...

ale treba se jeste do konce prestupaku do rijna dohodneme

Reagovat
ajouki

Maximálně se dohodnete, že těch 120 milionů eur zaplatíte

Ve výsledku s tím nikdo nemá problém, že nejste v dnešní době ochotni zaplatit 120 milionů eur za jednoho hráče. Dortmund zároveň věří, že tyto peníze za něj dřív nebo později dostane, proto není ochoten slevit ani o píď.

Reagovat
r.mrazik

jasny...obcas se objevovaly zpravy,ze je problem s tech splatkach...ale kdo vi,kde se to zadrhlo...

ale jak rikam,cas jeste je a treba se domluvi...

a mozna to bude souviset i s tim,kolik hracu predtim privedeme a kolik penez zbyde

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně čas je víc jak peníze...vyjednávat další dva týdny a hádat se o každý milion, když už hráč může dávno hrát s týmem a seznamovat se s kádrem, herním stylem by byla blbost...ještě u United, které asi nějakých 5 mega nezabije

Reagovat
iamek

Stačí si přečíst par starších tweetu od Fabrizia a možná by jsi pochopil. Ajax řekl rovnou cenu a že nebude vyjednávat. Btw je to cena, kterou Ajax už dost dlouho požadoval po případných zajemcich. Když jsme to nedali u jiných hráčů hned ( Sancho, Harry ), tak se každý smál. Když to dáme hned až toho hráče hned máme, tak zase spatne. Cena je hodna dobra i tak. Ajax neměl jediný důvod ho davat levněji.

Reagovat
ajouki

Kdyby jsi nevěděl, tak já to beru jako známku toho, že jste dostali rozum. Vysrali jste na zdlouhavé vyjednávání, které nikam nevede. Prodávající určil jasné podmínky přestupu a vy je akceptovali

Stejný případ jako Sancho. Tam jste se ale snažili na Dortmund silácky vyzrát, přestože jste na to absolutně neměli vhodnou pozici. Akorát jste ztratili 2 měsíce a posily přivádíte v rozběhlé přípravě.

Reagovat
fenixLFC

tak u sancha s maguireom sa kazdy smial pretoze ste neboli schopni dohodnut hocico mimo to co chceli na uvod , proste bez vyjednavania hodit co tam chcu. woodwardovi tieto futbalove vyjednavania fakt asi nejdu tak uz to ani neskusa

Reagovat
Busby babes

ty jsi hroznej kaspar. Kdyz jedname o Sanchovi, tak nam tu nadavas, jaci jsme idioti, ze zkousime vyjednavat a ted napises tohle. Tak si vyber.

Btw o van de Beekovi jedname nekdy od ledna, protoze jsme nad nim uvazovali uz v lednu, takze tam nejaka jednani a zjistovani info proste probihala.

Reagovat
ajouki

Právě je to schválně dané do kontrastu s přestupem Sancha. Tuto vaši posilu schvaluji, i způsob jakým jste k tomu přistoupili

Přitom jste se mi smáli, že se na stůl hned nedává požadovaná částka a jedná se. Stejným způsobem přistoupila Chelsea k přestupům Pulišiče a Ziyecha.

Btw. jednání možná probíhaly v lednu, ale platíte stejnou částku, kterou by platil Real Madrid nebo jiné kluby.

Reagovat
Busby babes

no vsak to bude mozna taky ten duvod. Nase oceneni hrace je stejne nebo velmi podobne jako Ajaxu, zaroven vidime, ze Ajax chce stejnou castku po nas jako po ostatnich, coz taky nebyva casto ten pripad.

Reagovat
ajouki

Podívej. Chelsea si taky cení Havertze na 100 milionů eur, když je ochotná tuto požadovanou částku nakonec zaplatit. Nejdřív to ale zkusila s nabídkou 65 milionů eur + 15 milionů eur bonusy, tedy o 20 méně. Za Sancha chtěl Dortmund stejné peníze jako po Chelsea v lednu.

Takže stejné ohodnocení hráče ještě neznamená, že se zachováte rozumně. Už jste se ale poučili a Van Der Beek sice nestihne přípravu, ale mohl by stihnout začátek sezony. Dojednat přestup v neděli večer chce korektní jednání z obou stran

Reagovat
Busby babes

jenze my jsme taky jednali. Ty mluvis jen o oficialni nabidce. Jenze te predchazela jednani.

Reagovat
ajouki

Asi oba vnímáme, že to byly trochu jiné vyjednávání než u Maguire, Bruna nebo ty nepovedené u Sancha? Tam jste naposledy silácky hlásili, že 10. srpen nevnímáte jako nějaký pevný deadline, aby jste se pak kompletně stáhli z jednání.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/jadon-sancho-wants-man-utd-transfer-update

jj, uplne jsme se stahli. Porad o Sanchovi jedname...

Reagovat
ajouki

"jednáme" je eufemismus pro fakt, že zůstaly otevřené dveře zaplatit plnou požadovanou částku?

Reagovat
Busby babes

no jen to trochu svedci o tom, ze ten deadline 10.srpen byl a je bullshit. A ty to na tom pomerne casto porad tocis.

Reagovat
ajouki

To se na 100 % teprve uvidí. Agent sice v odkazovaném článku zmiňuje domluvu s klubem, ale Dortmund také nakonec může říct, že ta platila skutečně jen do 10. srpna a nyní nejsou ochotni jej prodat.

Reagovat
bbbauch

Jen tak mezi reci cenim, jak si nic nedelas z invektiv “oponentu”.. at uz do tebe sije Talker nebo te tu busby oznaci za kaspara, prejdes to a argumentujes v klidu. To se moc nevidi uz.

Reagovat
Busby babes

tak je to vtipny, kdyz neni konzistentni ani sam se sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale lepší než tvůj případ, kdy se už ani o žádnou objektivitu nesnažíš a jenom děláš ďáblova advokáta

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Busby babes

dablova advokata? kde?

Reagovat
smazaný uživatel

eh, všude? věčně obhajuješ cokoliv, kdy je Manchester United viděn v negativním světle?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

V čem nejsem konzistentní? Odhlédni od faktu, že první příspěvek byl úmyslně napsán provokativní formou. V těch dalších jsem jasně vysvětlil, že postup při jednání VDB kvituju a doporučil bych ho i při jednání ohledně Sancha.

Reagovat
Busby babes

oni vyjednavaji o prestupove castce, to jsou pitomci, misto aby zaplatili, co si BVB rika vs Oni nevyjednavaji o prestupove castce a plati, co si Ajax rekne, to jsou pitomci...

Reagovat
ajouki

Říkám, odprosti se od prvního příspěvku. Ten nebyl mířený na jednání klubu, ale na diskuzi, kterou jsme tady vedli mezi sebou a myslím Talkerem. Ze zbytku diskuze, která se už věňuje postupu United, předpokládám, že vyplývá konzistentní názor.

Reagovat
Busby babes

no kdyz myslis.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Díky. Snažím se diskutovat, i přestože mám s většinou na věci dost odlišný názor. Vůbec třeba neřeším, jestli je někdo v diskuzi vítěz, jak se minule snažil naznačit Svatej.

Třeba na téma přestupových částek jsem dřív nahlížel podobně jako druhá strana. Postupem času ale ve mně uzrálo, že to v určitých případech nemá smysl a buď zaplatíš nebo ne. Podíl na tom má třeba Liverpool, jak proti konkurenci získali náskok rychlým jednáním u důležitých hráčů - Mané, Alisson, Van Dijk a Salah.

Reagovat
vodka

se Salahem se to zrovna docela tahlo, jestli si dobře pamatuju...

Reagovat
ajouki

2. 6. 2017 první nabídka 28 milionů liber odmítnuta. V článku zmíněno, že Řím chce minimálně 35 milionů liber (40+ milionů eur)

22. 6. 2017 finální dohoda na částce 42 milionů eur + 8 milionů eur bonusy.

To mi nepřijde jako že se nějak táhlo. Pro fanouška, který neřešil Liverpool, to byl blesk z čistého nebe jak rychle někoho podepsali. Chelsea například jednala celé léto o přestupu Alexa Sandra.

Salah je navíc specifický případ. To nebyl hráč s jasně stanovenou cenou. Nebyl ani na trhu jako hráč k prodeji. Liverpool nejdřív musel otestovat vody úvodní nabídkou. Dostali představu AS Řím a na tu za necelé 3 týdny přistoupili.

Reagovat
vodka

mně se to nechce úplně dohledávat, ale mám pocit, že o chystání nabídky apod. se psalo a spekulovalo docela dlouho. Jinak 3 týdny vyjednávání mi nepřijdou taky jako úplně málo...

Reagovat
ajouki

https://www.google.com/search?q=liverpool+salah+bid&tbs=cdr:1,cd_min:5/1/2017,cd_max:6/22/2017

Tady si můžeš dohledat všechny články. Před první nabídkou jen pár spekulací, že by Salah mohl být cílem. Po odmítnuté nabídce znovu posouzení možností (zda se neobrátit na jiné hráče) a pak finální nabídka. 3 týdny jednání ještě před začátkem přestupového období je trochu něco jiného než když začala například příprava nebo sezona.

Jestli to ale vnímáš jako dlouhé vyjednávání, tak nevím jak označit jednání o hráčích jako je Maguire, Bruno, Sandro, Havertz, Sancho nebo Coutinho.

Reagovat
vodka

Ok, já si tehdy pamatuju ty spekulace apod. Jinak teda u salaha byla i dost specifická situace, že Řím de facto uplatnil opci a hned preprodaval, takže jednali v principu jen o zisku. A ano, vnímám to jako relativně dlouhé vyjednávání, pokud jsou všechny strany nakloněné k výsledku, což u tebou jmenovaných případu vždycky neplatilo. Třeba sága přestupu berbatova k nám byla ještě komictejsi...

Reagovat
ajouki

Řím uplatnil obci rok před přestupem Salaha do Liverpoolu. Motivace skutečně byla dosažení zisku, ale hlavně proto, že potřebovali dorovnat ztráty z pohledu FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Rai - Napoli have reached agreement with Arsenal for Sokratis for €4.5m. Player has agreed to join Napoli | TuttoNapoli

Cena je ok, 100k tydne v kapse. Jeste Holding out, a konecne dotahnout Gabriela.

------------------------

Kolašinac will happily take a €4m paycut in order to return to Schalke, but he is demanding that he is made club captain. [@bild]

Takze Tierney na LB, alternovat bude Saka a AMN.

---------------------

Ceballos asi taky vyjde, rok hostovi + obligation to buy po sezone.

Reagovat
Ondiis

Doufám, že Holding zůstane

Reagovat
gocii

K čemu?

Reagovat
Ondiis

Mám ho rád, je to fajn stoper. Hodně lidí zapomíná, že je po velkém zranění a čekají od něj kvalitní výkony od prvního dne. Mi přijde, že ten růst formy je u něj znatelný a brzo bude opět více než platným hráčem jako 3-4. stoper úplně v pohodě

Reagovat
Thab

Před ním tuhle sezónu nejspíš budou Saliba, Gabriel, Luiz a Marí, k tomu máme momentálně neprodejné Mustafiho a Chamberse, já ti nevím Mám ho rád, ale jestli za něj někdo nabídne, tak hádám půjde - přinejmenším na hostovačku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vaše obrana je strašná, ale nečekejte hned od Saliby a Gabriela že budou lídři a tahouni vaši defenzívy. Oba toho na profesionální scéně moc odehrano nemají a zkušenosti jim taky chybí. Budou potřebovat čas a proto i Holdingovci, Chambersovci, Luizovci nebo Mustafovci můžou být díky svým zkušenostem alespon na počátku lepší než výše zmíněná dvojice.

Reagovat
gocii

Jako ja proti nemu vubec nic nemam, ale minimalne hostovacka kde by oravidelne hral by bodla. Protoze sice verim ze nekdo odejde ale zustane tu furt 5 nebo 6 stoperu a to nema moc sanci hrat pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, Arteta jede skvěle

Reagovat
havrys99

Hlavně ten Tierney na wingbacku bude zvíře <3

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi stadion pokud ma hodne zkreslene vnimani a zaroven si mysli ze slepice jeste hrajou ve Webley tak by to slo s extra velkou rezervou vzit .. WHL je sice moderni ale ani v UK nepatri do TOP3 ..

Reagovat
vodka

sak je to nejmodernejsi a nejnovejsi stadion v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale nejlepsi neni ani zdaleka ;) jak pisu vyse i to pitome wembley kde hostolali nejednu sezonu je vic KU a to ma atletickou draha:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Decka tak si stadiony proboha objedte ... vstupenky jsou za hubicku letenky jak by smet a diky "corone" nebudou prejebane davy lidi .. shledate sami ze WHL je total o pic. ma super zazemi tak max pro tv staby apod nesmysli .. a kor toho na stadionech jde a dosud vzdy slo hlavne o atmosfreru kterou tahle bouda nema a co se fandu tyce tak to slepice oproti spouste jinym i mensim klubum taky nevyhrali .. preci jen 100x radeji na pitomi Lester nez koukat na tyhle unyle bytustky pripominajici zmokle slepice mozna proto maji jednu ve znaku:D

Reagovat
fff

Dlhsie som tu nic moc nepisal, LFC banda vieme dajake novinky? Daco spolahlive? Jedine co som ja zachytil je samozrejme Thiago. Z tych klasickych rumour rumours som zachytili Sarra a odchod Wijnalduma do Barcelony. Spomina sa este daco?

Reagovat
fff

A este tak pomimo. Allan a James do Evertonu? Dafuq ?

Reagovat
vodka

Oba jdou za Carlem, no..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega za dva stárnoucí hráče... Prostě Everton

Reagovat
Zaschrona

Kolik to Arsenal zaplatil za stárnoucího Aubameyanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Aubu a tyhle dva? wtf... navíc chcete i Doucoureho, dalšího lajdáka stárnoucího.

Btw. Allan na to sere už rok a půl, co ho nepustili do PSG. To bude fakt posila.

Reagovat
Zaschrona

Zrovna ten Auba byl před přestupem k vám v Dortmundu taky lajdák.

Nevím, co se ti nezdá, potřebujeme nutně řešit střed zálohy i kreativního záložníka, mladé hvězdičky stojí moc peněz, mladší hráči typu Hojbjerg nebo McKennie nám vzali velké kluby, takže pak už zbývá jen koupit hráče tohohle typu, kteří jistěže nejsou bez risku a pravděpodobně už je nepůjde zpeněžit, na papíře jsou ale naprostý no-brainer, všichni tři nás ohromně zlepší a zvlášť James nabízí ohromný marketingový potenciál, přesně to velké jméno, za kterým se honíme od té doby, co nás koupil Moshiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy se nepoučíte, enjoy 12. místo

Reagovat
Zaschrona

A jak to teda máme dělat? Koho máme koupit, abychom vyřešili ty problematický posty?

Reagovat
smazaný uživatel

Sangaré, Santamaria, možná Luiz z AV - levnější (možná ne Luiz), ale rozhodně perspektivnější alternativy do středu zálohy

Jamese na co potřebujete? To budete mít jako drahého Sigurdssona a drahého Jamese?

Reagovat
Zaschrona

No, mladší asi jo, ale levnější? Navíc to nejsou vůbec ozkoušení hráči kategorie Allan, kteří dobře zvládli i LM a trenér je zná. My do středu hřiště potřebujeme naprosto nutně hráče, kteří budou okamžitá a docela jistá kvalita, nemůžeme si dovolit riskovat se Sangarém, to je hráč typu, kterého můžeme koupit za rok, dva, aby nahradil Delpha, Gylfiho a postupně se zapojil. Ono pořád platí, že na tenhle post tam máme Gbamina, kterému je pořád jen 25, akorát teda se potřebuje konečně dát dohromady ze zranění.

A s tím Jamesem to beru rovnou jako vtip, Gylfi je hráč pro standardky s dobrým zakončením, což je ale problém, protože kromě středu zálohy je náš druhý jasně největší problém nedostatek kreativity, kromě Bernarda s Iwobim v tom týmu není nikdo, kdo by dokázal dělat aspoň průměrná čísla ve vytváření šancí. Kromě toho je to megahvězda, která má 46 milionů sledujících na Instagramu, Everton 1,7 milionu. Gylfi 229 tisíc. Marketingový potenciál ohromný a přesně ten typ velkého jména, které už roky chce do týmu majitel dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument instagramem

Reagovat
Zaschrona

A co je na něm jako blbě?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, nějaký insta je u prdele, když hráč jako James je IP... ale ok, rozhodnutí Evertonu, respektuji a už mě to unavuje o tom debatovat, peace

Reagovat
avicii

Totálne nič mi príde.. Už len počkať ci sa dohodneme s Bayernom na cene za Thiaga a ak nie, mam taky blbý pocit ze nikto nepríde, hlavne teda stopér by sa zišiel.. Dúfam že teda Thiago príde a nejaký stopér.. Zaujímalo by ma inak co je s Origim Wilsonom a Shaqirim ktorý neboli na lavičke ani v príprave ani v CS.. Každopádne krídlo nepríde co by som aj ozelel ak by sme budúce leto išli po Sanchovi

Reagovat
iamek

Další cíl prý Upemacco nebo jak se to píše.

Reagovat
fff

Aka suma sa spomina?

To uz by vam asi iba tazko zostalo na Sancha, nie?

Reagovat
iamek

40-50 mega, ale žádný seriózní zdroj. Ze to je číslo jedna naše na CB asi pravda je.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, momentálně nejlepší volba na stopera na trhu, který právě podepsal s Lipskem smlouvu, navíc Lipsko už prodalo Wernera a moc dál prodávat nemusí.

To bude minimálně 80.

Reagovat
Kixi Syhimour

Respektive "na trhu", spíš nejlepší volba, která nehraje ve velkoklubu, kde by už zůstala.

Reagovat
Busby babes

on ma mit vykupku 42 mega po tehle sezone... to by trochu snizovalo vyjednavaci prostor RB...

Reagovat
iamek

Nezapomen, ze uživatele EF trhu a částkam za přestupy rozumí nejlépe.

Reagovat
Kixi Syhimour

to bylo jako na mě?

Tak jenom jsem se se svým názorem zapojil do diskuse, prostě mi to přijde nereálné.

Reagovat
Kixi Syhimour

To by docela slušně snižovalo onen prostor, no

Každopádně tomu se mi nechce moc věřit, to už by po něm sáhla Chelsea nebo City.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu z pohledu hrace by mohlo byt lakavejsi zustat v RB a pristi rok si vybirat...

Reagovat
ajouki

Na druhou stranu, když RB dalo pro hráče na stůl tuto nabídku, tak byli smíření s částkou 42 milionů eur. Na to mají navázanou nějakou strategii pro tuto sezonu a příští letní přestupní období. Nabídka na prodej toto léto pro ně není existenciální záležitost, spíš bonus. Proto bych spíš očekával nutnost nabídky, která se neodmítá, než nějaký kompromis mezi hodnotami výstupních klauzulí.

Reagovat
Swarley

Mě přijde, že je to v tuhle chvíli všechno za Sancha vs Beek, stoper (idealne třeba tenhle Upomercado) a nějaké levnější křídlo (Brooks)... Těžko říct, co je lepší... Příští rok už třeba Sancho nepřijde, na druhou stranu, když by to měl být jen Sancho, tak bude super základní jedenáctka, ale absolutně by se nevyřešila ta šířka kádru... Těžký rozhodování...

Reagovat
r.mrazik

osobne radeji jednoho rozdiloveho megatalenta,nez vic "prumernych" hracu...

Reagovat
Swarley

jo, obzvlášť, když si člověk vezme jaký vliv na to zlepšení hry i výsledků má takový Bruno...mít obdobný vliv i Sancho, tak nás to posune zase úplně někam jinam a rozhodně se té dvojce vepředu zase výrazně přiblížíme...

je to fakt obrovská škoda, že se asi pořád nedaří s BVB nějak pořešit ty splátky, aby jsme mohli se Sanchem mohli alespoň jeden nebo dva hráči ještě přivést...

Reagovat
r.mrazik

prave...kdyz uz nakupovat,tak opravdu hrace,co nas nekam posune...

Reagovat
smazaný uživatel

Upamecano a vdB jsou podle mě megatalenti. Jen Sancho je prostě generační talent ještě k tomu

Reagovat
r.mrazik

Upa taky vypada na generacni talent...

Reagovat
vodka

máme v základu jednu nedořešenou pozici, variabilitu sice nic moc, ale stoper jedině, pokud 2 půjdou...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mato178178

Kľudne aj 3-4 mozu

Reagovat
Pigeon

I když máš slovo průměrný v uvozovkách, tak je to stejně nefér přirovnání. Upamecano a VDB dle výkonů určitě nejsou průměrní, a pokud bych si měl vybrat mezi přivedením třech nadprůměrných hráčů a jednoho megatalenta, tak volba jasně padá na tři nadprůměrné. Sancho může bouchnout v hlavě a jsi nahraný i se 120 milióny. A že se tohoto faktoru celkem obávám. Přinést týmu stabilitu a vyváženost je klíč k úspěchu. S obranou Maguire, Upamecano bychom se dostali na vyšší level, než s megatalentem na pravém křídle. Navíc koupi VDB získáme větši jistotu do záložní řady, jak do počtu, tak do kvality. Teď budeme mít střed zálohy světový.

Pravé křídlo potřebujeme jako sůl a Sancho by tam padl jak ulitý. Ale při volbě jestli napálit 120 mega za 20 letého kluka, nebo to "rozmělnit" do třech nadprůměrných posil, tak je pro mne volba jasná

Reagovat
r.mrazik

ja to myslel obecne a ne kontretne na tyhle hrace

ale i tak...kdybych si mel vybrat,tak teda radeji sancha, nez beeka a dalsi hrace...

rozmelnoval vzdycky drive v nakupech iverpool,kterej bral mraky hracu misto poradne kvality...my pak brali jen par drahych,ale kvalitnich hracu...i proto mam takovy pristup

ve spickovem klubu potrebujes prave tu velkou kvalitu...a ne nadprumer,to bych nechal treba evertonu

Reagovat
Pigeon

Jenže Upamecano může úplně v klidu dosahovat kvalit VVD. Inteligenci i parametry na to má, navíc má 21 let. Tím neříkám, že bude stejně dobrý, ale že při správném vedení může dosahovat jeho kvalit. VDB má 23 a jeho pohyb a styl hry je přesně co potřebujeme. Tady bych skutečně nesrovnával nákupy Liverpoolu a neoznačoval tyto (případné) nákupy jako mraky hráčů namísto kvality. Ole zatím vybírá hráče neskutečně dobře a v tomhle mu fandím a věřím.

BTW: Toho Sancha bych fakt taky bral. Ale budget nebude neomezený

Reagovat
r.mrazik

jasne, Upa by byl bozi,jenze to je zatim teoreticky nakup...Beek urcite neni neco,co presne extra potrebujeme

Reagovat
Pigeon

Ale potřebujeme. Budeme mít 50-60 zápasů za sezónu a vím, jak k závěru této divné sezóny si vysloužil Ole kritiku za to, že netočil sestavu. Ale on očividně nevěřil Pereirovi a Lordu Lingardinhovi. A mít na dva posty (Pogba, Bruno) tři hráče je nutnost, jestli chceš jít na titul, potažmo top 4

Reagovat
r.mrazik

no a ja ti rikam,ze presne extra potrebujeme prave kridlo...primarne...nejvic...

ze Ole neveri hracum na lavici je dost jeho problem...nehlede na to,ze strida jak vocas

Reagovat
Pigeon

Je to jeho problém, který řeší nákupy. To je dle mého naprosto logické řešení

A na pravém křídle se shodneme, ale jak jsem již nahodil nahoře. Vsadit 120 mega ne jednu kartu je méně citlivé, jak za stejnou cenu koupit tři super posily a dost už řečí a vyhlížejme ofiko fotku Donnyho a Upamecana

Reagovat
r.mrazik

jasny...pokud nakonec prijde konecne to prave kvalitni kridlo,tak jsou tyhle moje reci zbytecne

Reagovat
Infernoqt

Chci Sancha, už se na něj těším od zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Brooks není křídllo a za 40 bychom byli fakt mentálové

Reagovat
Swarley

nehrával nejvíc z pravé strany?

Reagovat
Swarley

jako jinak 40 je fakt moc a nechce se mi věřit, že by to bylo za takovou raketu

Reagovat
r.mrazik

tak pokud prijde beek,ta brooks pada ne?

Reagovat
smazaný uživatel

i ad Swarley - tady bych to viděl takhle. Imho Brooks je něco jako Grealish a Brooks prostě hraje nejlépe ze středu hřiště - přímá rotace za Bruna. Teď to s mírnou změnou systému v pohodě zvládne případně dvojka Pogba / Beek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Tak pak možná budeme úplně beh pravého křídla... Zase..

Reagovat
r.mrazik

budeme hrat diamant...s nasimi uzasne utocnymi krajnimi obranci

Reagovat
Busby babes

to budem mozna i tak, ne? pokud bychom chteli nacpat na hriste van de Beeka, Pogbu i Bruna, tak by to bylo idealni rozestaveni. Matic nebo Scott na braneni a vepredu dva utocnici.

Reagovat
r.mrazik

jj...pokud by tam meli vsichni tri,tak asi jo,protoze 4231 s beekem misto matice/freda...no nevim nevim...

ale na ten diamant jsou nasi krajni beci dost...hmm...impotentni...

Reagovat
Busby babes

zas v momente, kdy mas na hristi Rashe, Martiala, Bruna, Pogbu a van de Beeka, tak kreativity tam je dost...

Reagovat
r.mrazik

Jj. To jsem nemyslel...ale potřebuješ beky, aby ti dělali šířku

Reagovat
Godwinson

Nedávno podepsal. Má tam tuším výkupku pro další léto asi na 50 mil., ale letos bych to u něj viděl jen za velkou dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn. Plus se začít zbavovat zbytečných hráčů

Reagovat
m.sali

to jako Upamecano z Lipska? ten by byl suprovej, ale mam za to, že před koncem sezony prodloužil smlouvu, takže nereálnej. jinak moc toho Beeka nechápu. hráč určitě dobrej, ale co se týče šířky kádru, tak střed zálohy nás z tohodle pohledu trápí úplně nejmíň. pochybuju, že bude stavěnej s Brunem a Pogbou

Reagovat
Golasso

Jako Upamecano je přestupový cíl č. 1 snad všech velkých klubů, které potřebují posílit o stopera. Taky se o něm už dlouho spekuluje v souvislosti s přestupem do Arsenalu. Jenže on v Lipsku potichu prodloužil a Lipsko ho nemusí letos prodávat. Vzhledem ke kvalitě a okolnostem ta cena bude spíš tak 80 mega, než 40-50. Navíc pokud MU loni Leicester natáhl při přestupu lovce policajtů na 80 mega, tak si ani neumím představit, kolik by si řeklo Lipsko, pokud by se ten přestup měl uskutečnit letos.

Reagovat
ajouki

Při oznamování nové smlouvy mě překvapilo, že měl do konce června platnou výkupní klauzuli na 60 milionů eur. Nikdo na něj asi neposlal nabídku, anebo nechtěl o přestupu sám ani slyšet a proto to nikdo nezkoušel. Nově má výstupní klauzuli nastavenou na 42-50 milionů eur (zdroje se liší), ale platnou až pro příští léto.

Těžko říct, kolik by si Lipsko řeklo, když existovala cesta jej koupit a všichni ji ignorovali. Taky otázka, proč o něj nikdo na začátku léta nestál. Pokud o něj mají mít zájem všechny kluby, tak kdyby existovala jen sebemenší šance pro United, tak se zákonitě musí strhnout bitka.

Reagovat
Busby babes

prave ta vykupka na pristi rok, ktera je pomerne nizka, by mohla byt tou cestou. A domluvit se nekde v rozmezi 50-60, coz je porad vic, nez za nej dostanou pak pristi leto... ale zatim jsou to vsechno jen drby.

Reagovat
ajouki

Zase na druhou stranu ty výkupní klauzule platí vždy jen zkraje léta, aby klub mohl plánovat. Když někdo dojde 1. září, že chce stejnou cenu, tak to asi v Lipsku nevidí rádi.

Reagovat
Golasso

Taky jsem slyšel, že měl něco kolem 60 mega výkupku. Kromě nás jsem myslím četl i o zájmu City a Liverpoolu (s dodatkem, že Live nejspíš letos nakupovat moc nebudou), ale co vylezla na povrch ta zpráva o prodloužené smlouvě, tak spekulace samozřejmě utichly. Nemyslím si, že by kluby ingorovaly možnost ho koupit, když by reálně existovala.

Jestli má fakt výkupku do 50 mega pro příští léto, tak o něj nejspíš bude bitka jako prase, je to opravdu dobrý stoper. Moc ale nevěřím tomu, že by prodlužoval smlouvu, kdyby měl z

Lipska odejít už letos. Jestli ale do toho MU rejpnou a ta cesta se z nějakých mně neznámých důvodů ukáže jako schůdná, tak si myslím, že v tom zájmu sami nezůstanou.

Reagovat
Busby babes

hehe, to bude vtipny az po mesici nadavani a breceni, ze nejsme schopni nikoho privest prijde van de Beek, Upamecano a Sancho.

Reagovat
r.mrazik

200 mega euro? no...uvidime

Reagovat
Busby babes

prave. proto tomu neverim. Pokud by byl Upamecano za nejakych 50-60 realnej, tak tomu bych veril. Smalling, Jones a Rojo out, to by nejakych 30 dat mohlo. Plus treba Dalot za 10-20...

Reagovat
r.mrazik

souhlas

ja se treba divim,ze jsme mikea nenechali v tom Rime...

Rojo bude za drobny...Jones to same...tam asi toho moc netrhneme

Dalot by za 20 jit teoreticky mohl...

Reagovat
Busby babes

no vsak, Smalling za 20, Jones za 5, Rojo za 5, Dalot za 20 Ede, pises si to doufam?

Reagovat
r.mrazik

To by šlo...možná Jones o trochu víc..hhh

Reagovat
Busby babes

btw

Medicals ongoing right now for Donny Van de Beek as Manchester United player, confirmed (as reported by

@MikeVerweij

). He already had a direct talk also with Solskjaer and is ‘buzzing’ to join the club.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

+ něco málo za Romera a Perreiru. A hlavně na platech ušetříme docela dardu.

Reagovat
Swarley

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl naprosto úžasnej přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je sice iba priemer a chapem Oleho, ze tam chce lepsiu kvalitu, ale i tak si myslim,ze nutnejsie je priniest Sancha+dalsieho hraca do ofenzivy, nez Sancha+cb, myslim ze to cb by pockalo o rok neskor

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas ak by bola akakolvek moznost kupit Upamecana, tak asi by bola hlupost to nevyuzit

Reagovat
ajouki

Byla by to pecka a pro vás přesně posily, které potřebujete. Jen jako trenér a fanoušek bych byl nasraný, že za úplně stejných podmínek ti hráči mohli dojít už 1. července.

Reagovat
Counter

⭐ ⭐ ⭐ OT: kdo se chce (opět) zúčastnit PL fanta draftu nechť zavítá sem hodit palcem:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-poharu-uefa-zbyva-sest-postupovych-mist-42145/?nocount=1#post11996321

Reagovat
jk

Winks COVID.

Reagovat
fenixLFC

Joško Gvardiol ve svých osmnácti letech patří do prvního týmu Dinama Záhřeb a je otázkou, kam v budoucnosti přestoupí. O talentovaného obránce se zajímal Bayern a dalším nápadníkem je Leeds United, který začal jednat.

joško gvardiol je nejake fake chorvatske meno co tam pouzivaju pre guardiolu?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Zaschrona

No, význam to má stejný a je to v zemích bývalé Jugoslávie relativně běžné jméno. Ochránci hranic jsou všude.

Reagovat
Swarley

Nebo tam byl Pepek kdysi na dovolené a slečna asi nepochopila, že ten románek je potřeba líp utajit...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ondiis

Reagovat
havrys99

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Emqick

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
čutalista

Tak co ten Havertz? Už by to chtělo stejně novej článek, tady je toho už fůra, ať se lépe hledají informace.

Reagovat
Koubic_

https://twitter.com/fabrizioromano/status/1300429093536706560?s=21

Shick je už hotovej v Bayeru a tak je otázka dnů/hodin kdy to oba kluby zveřejní

Reagovat
čutalista

Díky, žiju v pravěku... nemám Twitter

Reagovat
Busby babes

lol Barca. Rakitic do Sevilly za nejakej minimalni poplatek. Chtej se hlavne zbavit jeho platu. Dva roky zpatky ho chtelo PSG za 80

Reagovat
r.mrazik

posledni Pique zhasne?

Reagovat
Busby babes

a jinak Rashford ma neco s kotnikem a z repre odjel. Snad nic hroznyho, ale stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

on vraj nieco mal uz pocas tej EL teraz, snad bude ok na sezonu, ale len dalsi dokaz, ze posila do ofenzivy je nutnost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele