Vydra dal 21. gól a ovládl tabulku střelců Championship

06.05.2018, 16:38
Komentáře a souhrny

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
exse

Tu PL by už zasloužil, na druhou stranu, už i teď vypadl ze základu, takže je dost možný, že by ho čekalo to samé jako ve Watfordu, čili překopání celého kádru a jeho odsunutí ze sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ale pouze na 3 poslední zápasy, ne? Vzhledem k jeho výkonům se tam nejspíš vrátí a svou roli taky mohla hrát únava, přece jen je Championship hodně náročný a Derby do posledních kol hrálo o play-off.

Reagovat
Snatus

Poslední zápasy nehrál, protože byl platnější jeho přínost z lavičky, když už obrana soupeře byla unavená. Jinak je letošní sezonu nejdůležitějším hráčem Derby.

Reagovat
exse

V rámci celé sezóny byl asi nejdůležitější, ale to rozhodně neznamená, že je nepostradatelný. Pokud prostě hráč nehraje v základu nejdůležitějších zápasů sezóny, tak to o něčem svědčí. Navíc jeho nevýhoda je, že může hrát v podstatě jen na jedné pozici a to v jednom typu rozestavení. Jak jsem říkal, PL bych mu hodně přál, ale upozorňuji, že postup Derby pro něj automaticky neznamená, že ji bude pravidelně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

v champu nikdo nehraje v základu celou sezónu. Těch zápasů je tam tolik, že by to ty hráče dodělalo. Vydra je letos klíčovým hráčem Derby.

Reagovat
Whitemedia

ale jo, pár hráčů to zvládá

Reagovat
ThePigFeathers

Teď nechci bejt nějakej expert ale nebylo to spíš pro to aby ho šetřil na play of?

Reagovat
exse

Možný to je, ale play of jasný vůbec neměli, takže by to z jejich strany byl velkej risk.

Reagovat
ThePigFeathers

Vidis na to jsem nekoukal, takže asi nejspíš ne ale popravdě to potom moc nechápu jelikož co jsem viděl Highlighty tak i v mezihře byl docela prospesnej navíc dával dost gólu takže nechápu proč střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

gratulace!

Reagovat
Azazelo RD

Kněz mu určitě posvětil kanón.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt ani nehraje v reprezentaci, takze zas tak slavny to nebude. A to mame prd hrace. A rozhodne bych neprecenoval druhou anglickou jako nekteri tady. Vyhrat krale strelcu je uspech urcite, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše repre není v současnosti absolutně žádný měřítko. Ani kvalitou (stačí si vzpomenout, jak nás prohání týmy, které mají hráče z druhý anglický), ani stylem povolávání. Příklad za všechny - Frýdek ve svý nejhorší formě.

Vyhrát krále střelců v druhý anglický lize je velmi slušný, žádný ale. Pár borců, kterým se to povedlo, si premier league nakonec vykopali a udrželi se v ní, proč to snižovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Talent

Reagovat
Abstinence

Upřímně za takovouto kariéru bych byl hrozně rád. Všichni tu fůrt melou o tom, jak se druhá anglická nevyrovná TOP ligám a třeba ani té české apod, ale co jemu tam může chybět? Super prachy, super fotbalové prostředí, jedno z nejlepších na světě. V podstatě celou dobu co je v Anglii hraje o postup do PL, takže hraje v těch lepších týmech a užívá si skvělé momenty. Střílí spousty gólů a užil si takové ovace, které by si v česku neužil, ani kdyby vystřílel někomu titul. Na Watford vs Leicester stoprocentně nikdy nezapomene a je nutno říct, že v tom dvojzápasu měl asi největší podíl na postupu.

Argument, že to není prestižní soutěž je úplná kravina. Nevím jaké je vaše měřítko "kvality ligy" apod, ale to, že by Sparta/Plzeň/Slavia většinu těch týmů porazila, se tak dá brát opravdu jen stěží.

Reagovat
Abstinence

Jen bych teda doplnil, že tuto sezónu podle mě zas tak skvělou neměl. Je sice nejlepší střelec a to je velký úspěch, ale z těch 20 gólů co za 40 zápasů nastřílel, jich 7 dal během jednoho měsíce. Tím pádem za těch dalších 9 měsíců jich dal jen 13, z toho 5 z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ses dobrej jalovec....

Reagovat
Abstinence

A není to pravda? Asi nechápeš princip. Někdo dá v prvních třech zápasech ligy pokaždý hattrick a pak už do konce sezóny přidá třeba 3-4 góly z penalt. 13 gólů na českou ligu je hodně pekných, ale k čemu to je, když je nasázel jen v pár zápasech a v 25 zbylých paběrkoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

ještě mu vynadej, že byl nejlepší střelec ligy

Reagovat
Abstinence

Já ho pochválil, pokud umím správně číst. Jen říkám, že se nedá posuzovat jen podle počtu gólů. Ostatní se tu výš diví, jaktože nehraje v základu, když je top střelec a má nejvíc gólů.. tak tohle je část důvodu. Prostě většinu gólů nasázel v krátkém období, kdy se mu dařilo a v zbytku sezóny hraje na stejné úrovni jako ostatní. Odepsali jste mi tu 3 výsměšné komentáře, ale ani 1 protiargument.. tak prosím sem s ním, aspoň 1

Reagovat
dave30

Samozřejmě máš pravdu. Klíčový hráč se v rozhodující fázi sezóny (boj o postup) nenechává na lavičce (pokud není zraněný). Navíc šel na hřiště ve 38. minutě, takže tam asi bylo nějaké zranění... Nicméně 21 gólů ve 40 zápasech je velice dobrá bilance a vyzkoušet v repre by se měl. On ale nesnáší Šeterleho (od Eura21)...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
tnt03

Souhlasím s tebou

Reagovat
Atlético de Madrid

Souhlas, je to ukázka normální regrese k průměru. Nicméně pro českou reprezentaci je dobrý jakýkoliv hráč, který dokáže dát jakýkoliv gól, takže na naše poměry je úžasná statistika i 13 gólů za 9 měsíců ve druhý lize.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
C-M@ster

Penaldra?

Reagovat
oli9

ne to je Penaldo a hraje v Realu to si pleteš

Reagovat
Kwido

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vydro náš všemohoucí,

jenž sídlíš na ostrovech,

dopřej nám mnoho gólů,

nechť přijdou i tvé asistence.

Amen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele