Další články

Slovácko jde do jara s minimem změn. Havlík má nabídku nové smlouvy

S minimem změn v kádru vstoupí do jarní části FORTUNA:LIGY čtvrtý tým tabulky Slovácko. V bojích o účast v pohárové Evropě by měl být nadále jeho tahounem nejlepší střelec podzimu a autor deseti gólů Marek Havlík, jemuž končí v létě smlouva a jehož odchod či setrvání patřily v Uherském Hradišti k hlavním otázkám během zimní přestávky.

Hráčem měsíce F:L je podruhé za sebou Havlík, koučům vládl Koubek

Záložník Slovácka Marek Havlík se stal podruhé za sebou hráčem měsíce ve fotbalové lize. Mezi trenéry v prosinci uspěl Miroslav Koubek z Plzně. Výsledky dnes v tiskové zprávě zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která anketu pořádá.

Havlík měl po čtyřech gólech na krajíčku, tabulku střelců neřeší

Marek Havlík dnes odehrál životní zápas a čtyřmi góly pomohl Slovácku k domácímu vítězství 5:2 nad Bohemians 1905 v 18. kole první ligy. Osmadvacetiletý záložník je s deseti brankami aktuálně nejlepším kanonýrem nejvyšší soutěže, ale na tabulku střelců se podle svých slov nedívá...

Slovácko ovládlo měsíční anketu. Hráčem listopadu se stal Havlík, mezi trenéry vyhrál Svědík

Slovácko ovládlo anketu o hráče a trenéra měsíce v první lize. Za listopad zvítězil záložník Marek Havlík a mezi kouči triumfoval rovněž zástupce týmu z Uherského Hradiště Martin Svědík. Výsledky v tiskové zprávě zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Havlík: Když budeme hrát stejně aktivně, měli bychom to zvládnout

Záložník Marek Havlík se stal nečekaným trumfem Slovácka v úvodním utkání 4. předkola Konferenční ligy s AIK Stockholm, které tým z Uherského Hradiště vyhrál 3:0. Jeho zraněný kotník se za vydatné pomoci zdravotního týmu Slovácka zotavil natolik, že sedmadvacetiletá opora mohla dirigovat domácí mužstvo k jasnému vítězství. Havlík věří, že si jeho tým v odvetě vybojuje historický postup do skupiny.

Slovácko o dva roky prodloužilo smlouvu s Havlíkem

Marek Havlík spojil i svoji další budoucnost se Slováckem. Jeden ze základních stavebních kamenů družiny trenéra Martina Svědíka prodloužil končící smlouvu do roku 2024...

Havlík věří, že dvě výhry Slovácko nakopnou k dobrému konci roku

Záložník Marek Havlík věří, že poslední dvě jasné výhry doma nakopnou Slovácko k povedenému závěru podzimní části první ligy, která kvůli koronavirové pauze skončí až těsně před Vánoci. Tým z Uherského Hradiště dnes v 9. kole zásluhou tří branek v první půlhodině porazil Opavu 3:1, předtím rozdrtil Příbram 5:1 a posunul se na šesté místo neúplné tabulky. Navíc má zápas k dobru.

Havlík tak bláznivý zápas nezažil, připadal mu tříhodinový

Středopolař Slovácka Marek Havlík připustil, že ještě nezažil tak bláznivý zápas jako dnes v 17. ligovém kole s pražskou Spartou. Rozhodčí Radek Příhoda několikrát řešil sporné situace u videa a třiadvacetiletému záložníkovi domácích připadalo, že se hraje snad tři hodiny. Byl však hlavně rád, že jeho celek předvedl proti favoritovi v závěru velký obrat.

Havlík dorazil na ME až dodatečně a pak rozhodl zápas s Italy

Marek Havlík dorazil za jednadvacítkou na evropský šampionát až dodatečně v sobotu těsně před nedělním úvodním duelem s Německem místo zraněného Aleše Matějů a nakonec českému týmu vystřelil první body v turnaji. V dnešním druhém duelu skupiny s Itálií v 66. minutě nahradil Martina Haška a jedenáct minut před koncem rozhodl vítězným gólem o triumfu 3:1.

Zraněného Matějů nahradil v nominaci jednadvacítky na ME Havlík

Z nominace české jednadvacítky na mistrovství Evropy v Polsku vypadl před nedělním úvodním duelem základní skupiny s Německem zraněný pravý obránce Aleš Matějů, který si při pátečním tréninku v Katovicích poškodil zadní stehenní sval. Místo něj trenér Vítězslav Lavička povolal záložníka Marka Havlíka.

Střelec Slovácka Havlík: Doma bychom měli sbírat všechny body

Útočník Slovácka Marek Havlík neskrýval zklamání po remíze s Karvinou, která znamenala další domácí bodovou ztrátu. Přitom měli tentokrát svěřenci trenéra Stanislava Levého nakročeno po výkonu v prvním poločase k jasnému vítězství. Z nepřeberného množství šancí ale dali pouze jeden gól, který vstřelil právě Havlík.

Střelec gólu Slovácka Havlík vidí slabinu v neproměňování šancí

Středopolař Slovácka Marek Havlík napomohl svou brankou k remíze s Jihlavou 1:1. Ziskem bodu ukončilo Slovácko nelichotivou sérii tři proher po sobě. Dnešní výsledek ale k vylepšení postavení v tabulce příliš nepomohl, Slovácko zůstalo na třináctém místě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele