Hráčem měsíce F:L je podruhé za sebou Havlík, koučům vládl Koubek

22.12.2023, 13:19
Aktuality
Marek Havlík (© FC Slovácko)

Záložník Slovácka Marek Havlík se stal podruhé za sebou hráčem měsíce ve fotbalové lize. Mezi trenéry v prosinci uspěl Miroslav Koubek z Plzně. Výsledky dnes v tiskové zprávě zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která anketu pořádá.

Havlík udržel skvělou formu a stejně jako v listopadu pomohl Slovácku ve třech utkáních k zisku sedmi bodů. Osmadvacetiletý středopolař zazářil především čtyřmi brankami pří výhře 5:2 nad Bohemians 1905. S deseti góly zakončil podzimní část sezony v čele ligové tabulky střelců, Slovácko se navíc posunulo na čtvrtou příčku. Havlík předčil v anketě sparťana Ladislava Krejčího a plzeňského Pavla Šulce.

Druhé vítězství v této sezoně slaví také Koubek, jenž navázal na srpnový triumf. Plzeň vyhrála v prosinci všechny tři ligové duely a k tomu potvrdila i stoprocentní bodový zisk a postup z prvního místa ve skupině Evropské konferenční ligy. Dvaasedmdesátiletý kouč porazil v anketě listopadového vítěze Martina Svědíka ze Slovácka a Briana Priskeho ze Sparty.

V anketě LFA určují novináři svými hlasy trojici adeptů na hráče a trenéra měsíce, z níž pak fanoušci vyberou vítěze obou kategorií.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Reagovat
Zdechlina

Máro, podepiš ♥

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Moshe Dajan

Nepodpíšeš?! Až co František!

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cr7sux

dva tituly ve slavii a může zpět

Reagovat
oli9

Reagovat
Pablos

Kolář by prej měl ukončit kariéru ...ten Staněk asi bude fakt reálnej no.

Reagovat
Remt

Proč by měl končit kariéru?

Reagovat
Keeper117

Dva týždne dozadu vravel v podcaste že sa ide pobiť o miesto v bráne že z toho vypadol ale chce chytať čiže si nemyslím že by končil

Reagovat
Pablos

Já četl na facebookové stránce fotbal a vše okolo něj (nebo tak něják se to jmenuje), že nemá chuť už chytat, že ho to nebaví a že nejspíš ukončí kariéru. Oni většinou jen přejímají od někud a neuvádí samozřejmě zdroj ...takže jestli je zdroj např. efotbal, tak je to jako kdybych to napsal já no Spíš jsem myslel, že tím komentem nalákám někoho, kdo o tom slyšel odněkud třeba ze seriózního webu (páč já internety moc neprojíždím) .

Reagovat
Sosi

A a ani jeden neni v repre...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele