Další články

Slovenský rekordman Hamšík ukončil reprezentační kariéru

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík ukončil ve 34 letech kariéru v národním týmu. Za Slovensko odehrál rekordních 135 utkání a s 26 góly je historicky nejlepším střelcem své země. Záložník tureckého Trabzonsporu potvrdil konec v reprezentaci na facebooku.

Představení účastníků Eura 2020 - Slovensko

Rok 2021 pre slovenskú reprezentáciu vôbec nezačal dobre. Zverenci Štefana Tarkoviča sa kvalifikovali na Euro napriek kolísavej forme prostredníctvom play-off a marcové duely na štarte kvalifikácie na MS 2022 ukázali, že Slovensko sa ešte musí zlepšiť. Z dvoch zápasov proti Cypru a Malte sa očakávalo šesť bodov, ale nakoniec boli iba dva: a to po dvoch vydrených remízach.

Hamšík má jasno o budoucnosti, podepsal smlouvu s Trabzonsporem

Trabzonspor potvrdil příchod Marka Hamšíka. Slovenský reprezentant v uplynulých měsících nastupoval za IFK Göteborg a ve svém novém působišti dostane dvouletý kontrakt s opcí...

Hamšík se upsal do konce srpna Göteborgu

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík bude hrát po odchodu z čínské ligy za IFK Göteborg. Se švédským klubem podepsala bývalá hvězda Neapole smlouvu do konce srpna. Třiatřicetiletý záložník chce v Göteborgu získat herní praxi před letním mistrovstvím Evropy.

Hamšík se do Slovanu nevrátí, měl by zamířit do Švédska

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík za Slovan Bratislava hrát nebude. Třiatřicetiletý hvězdný záložník se s vedením slovenského šampiona nedohodl na podmínkách smlouvy a z čínského Dalian Professional by měl podle médií zamířit do švédského IFK Göteborg.

Hamšík by mohl hrát za Slovan Bratislava

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík má podle RTVS namířeno do Slovanu Bratislava. V týmu obhájce titulu by se třiatřicetiletý záložník z celku Dalian Professional, se kterým do čínské ligy vstoupí až v polovině dubna, rozehrál před kvalifikací mistrovství světa.

Lokomotiv Moskva stojí o Hamšíka

Ruský Lokomotiv Moskva by údajně velmi stál o slovenského záložníka Marka Hamšíka. Třiatřicetiletý fotbalista momentálně působí v čínském Dalianu, kam odešel z Neapole, kde si vybudoval status legendy.

Hamšík nechápal, jak Slováci mohli ztratit zápas s Izraelem

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík nechápal kolaps svého týmu, který ve středečním duelu "české" skupiny Ligy národů vedl nad Izraelem 2:0, ale nakonec po hattricku Erana Zahaviho prohrál 2:3. Slováci jsou v tabulce poslední a hrozí jim pád do třetí výkonnostní skupiny Ligy národů.

Hamšík věří, že Neapol Barcelonu potrápí

Bývalý záložník italské Neapole Marek Hamšík věří, že Partenopei mohou v domácím zápase způsobit Barceloně problémy. Katalánci odehrají dnes večer na stadionu San Paolo první osmifinále Ligy mistrů.

Hamšík nevyloučil možnost návratu do Neapole

Fanoušci Neapole zpozorněli. Slovenský reprezentant Marek Hamšík v rozhovoru po utkání s Walesem nevyloučil, že by se mohl znovu vrátit do blankytně modrého dresu Partenopei. Nejdříve ale za dva roky, kdy mu vyprší smlouva v klubu Dalian Yifang, za který hraje od zimy.

Hamšík přiznává: Fotbal v Číně je o něčem jiném než v Evropě

Bývalý kapitán Neapole Marek Hamšík připouští, že fotbal v Číně s sebou nese určitá specifika a že je složité zvyknout si na něj po mnoha letech v elitní evropské lize jako je Serie A. Slovenský záložník se však nehodlá vzdávat.

Hamšík je poosmé slovenským Fotbalistou roku

Marek Hamšík se stal poosmé v kariéře slovenským Fotbalistou roku. Anketu deníku Pravda a Slovenského fotbalového svazu vyhrál pošesté za sebou, předtím ocenění získal ještě v letech 2009 a 2010.

Hamšík dotáhl přestup z Neapole do Číny

Neapol přece jen přišla o kapitána a klubového rekordmana Marka Hamšíka. Jednatřicetiletý slovenský fotbalista dotáhl přestup do čínského klubu Dalian Yifang, s Neapolí se loučí po dvanácti letech. Potvrdil to právník italského celku.

Hamšíkův přestup z Neapole do Číny se zatím odkládá

Přestup kapitána a klubového rekordmana Marka Hamšíka z Neapole do Číny se zatím odkládá. Informoval o tom italský celek s vysvětlením, že důvodem jsou neshody ohledně způsobu platby. Další detaily neuvedl, podle médií je problém na straně klubu Dalian Yifang, který nechce vyplatit celou přestupovou částku naráz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele