Pro Hamšíka už je Neapol malá, řekl slovenský trenér Kozák

Slovenský záložník Marek Hamšík zazářil ve středečním zápase mistrovství Evropy proti Rusku, když gólem a asistencí pomohl k výhře 2:1. Podle reprezentačního trenéra Jána Kozáka osmadvacetiletý reprezentant svým výkonem ukázal, že už přerostl Neapol a zaslouží si angažmá ve větším klubu.

Nejlepším slovenským fotbalistou je popáté Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou byl vyhlášen popáté Marek Hamšík a stal se ve 23. ročníku rekordmanem ankety. Záložník Neapole zvítězil potřetí za sebou, ve sbírce má také triumfy za roky 2009 a 2010.

Hamšík: Důležitý je úspěch na konci sezony

Skvělou formou se může pochlubit Neapol. Italský klub vyhrál už osm ligových zápasů v řadě, naposledy si včera doma poradil s Carpi a pohodu si bude chtít přenést i do dalšího duelu, v němž změří síly s Juventusem...

Hamšík v případě zisku titulu shodí účes

Odvážný plán a slib. Slovenský záložník Marek Hamšík je připraven nechat se ostříhat dohola, a to v případě, že jeho Neapol letos získá italský titul...

Nejlepším slovenským fotbalistou je počtvrté Hamšík

Záložník Neapole Marek Hamšík se stal počtvrté nejlepším slovenským fotbalistou a v anketě národního svazu a deníku Pravda obhájil loňské vítězství. Čtvrtým triumfem vyrovnal rekordmana Martina Škrtela, svého reprezentačního kolegu, jenž za rok 2014 skončil druhý.

Kapitán Neapole Hamšík po zápase se Spartou vyměnil pět dresů

Kromě vítězství si Marek Hamšík z úvodního zápasu základní skupiny Evropské ligy se Spartou (3:1) odnesl i pět soupeřových dresů. Ne však proto, že by mezi letenskými fotbalisty byl tak velký zájem o triko kapitána Neapole, ale proto, aby mohl sedmadvacetiletý Slovák obdarovat kamarády.

Hamšík není na prodej, popírá spekulace De Laurentiis

Už sedmou sezónou hraje Marek Hamšík za SSC Neapol, před pár dny se ovšem v italských médiích objevila informace, že by po sezóně mohl svého stávajícího zaměstnavatele opustit. Vše ovšem rezolutně popřel klubový prezident Aurelio De Laurentiis, pro nějž je slovenský záložník neprodejný...

Slovenským fotbalistou roku je potřetí záložník Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou roku 2013 byl na dnešním galavečeru v Trnavě vyhlášen Marek Hamšík. Šestadvacetiletý záložník Neapole vyhrál anketu odborníků potřetí, předchozího vítěze Martina Škrtela z Liverpoolu předčil o 28 bodů.

Hamšík: Nehrajeme dobře, musíme se zlepšit

Čas od času postihne krize každé mužstvo a své o tom aktuálně mohou vyprávět v Neapoli. Tým, jehož barvy hájí i slovenský reprezentační záložník Marek Hamšík, prohrál poslední dva zápasy se skóre 2:6.

Měli bychom se soustředit na druhé místo, přiznává Hamšík

Marek Hamšík konečně překonal zranění prstu na levé noze a v neděli si poprvé od konce listopadu zahrál v ligovém zápase. Jeho Neapol ale nakonec jen remizovala v Bologni a navýšila ztrátu na vedoucí Juventus, načež slovenský reprezentační záložník již vzdal boj o Scudetto...

Rafael Benitez o Hamšíkovi: Je takticky vyspelejší ako Gerrard

Začiatok ako hrom prežíva v novom ročníku talianskej Serii A Slovák Marek Hamšík. V doterajších dvoch kolách vsietil vždy po dva góly a pred reprezentačnou prestávkou sa osamostatnil na čele kanonierov. Jeho strelecký apetít by tak mohol splniť podmienku trénera Beniteza, ktorý od neho žiada 15 gólov.

Z elitnej trojice je už Hamšík sám. Verí, že bude ako Del Piero alebo Totti

Občasný kapitán talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík vstupuje do novej sezóny so svojím klubom bez elitného kanoniera Edinsona Cavaniho. Nahradiť by ho mal podľa posledných informácií ďalší Juhoameričan Gonzalo Higuaín, čo bude znamenať vytvorenie novej éry klubu. Aj takto to hodnotí sám "Marecchiaro".

Hamšík je najlepším hráčom Neapola

K fantastickej sezóne korunovanej strieborným umiestnením v Serii A prispel aj Marek Hamšík. Jeho zamestnávateľ SSC Neapol predčil okrem majstra z Turína všetky kluby a zabezpečil si priamy štart v Lige majstrov pre budúcu sezónu. V tej práve končiacej bol slovenský reprezentant vyhlásený za najlepšieho hráča Partenopei.

Neapol v krizi, Hamšíka navíc okradli

Černý týden prožila Neapol, která nejprve ve čtvrtek podlehla doma Plzni 0:3 a včera v italské lize jenom remizovala 0:0 se Sampdorií. Hráči se dostali pod palbu kritiky, ještě hůře pak dopadl okradený Marek Hamšík...

Hamšík připustil, že otočit výsledek 0:3 bude hodně těžké

I když v druhém poločase dělal, co mohl, domácí porážku Neapole 0:3 s Plzní v úvodním utkání 2. kola Evropské ligy střídající Marek Hamšík neodvrátil. Slovenský reprezentant tuší, že odveta na západě Čech bude pro italský celek hodně složitá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele