Hamšík nehrál, tak alespoň rozdával podpisy

Kapitán slovenské reprezentace Marek Hamšík nemohl kvůli karetnímu trestu nastoupit do zápasu proti Fiorentině, a pouze tak sledoval, jak jeho Neapol ztratila body po bezbrankovém výsledku. Třiadvacetiletý záložník však na stadionu San Paolo bez programu nezůstal.

Naše postavení není náhodné, říká Hamšík

Neapol zažívá parádní sezónu a před dnešním osmnáctým kolem jí patří druhá příčka, na čemž má velkou zásluhu mimo jiné i Marek Hamšík. Slovenský záložník věří v postup do Ligy mistrů a říká, že jeho tým se nepohybuje v horních patrech tabulky nedopatřením...

Hamšík prodloužil v Neapoli smlouvu do roku 2015

Slovenský reprezentant Marek Hamšík prodloužil smlouvu v Neapoli až do června 2015. Původní kontrakt s italským celkem mu měl skončit za dva roky.

Mancini popřel zájem Manchesteru City o Hamšíka

Manažer Roberto Mancini dementoval spekulace, podle nichž se Manchester City měl ucházet o služby slovenského reprezentanta Marka Hamšíka. Italský kouč uvedl, že středopolař Neapole nefiguruje v plánech klubu na příští sezonu.

Kolem Hamšíka prý krouží velkokluby. Neapol to odmítá

Už několik týdnů se jméno Marka Hamšíka zmiňuje v souvislosti s přestupem do Chelsea. Nyní se údajně o slovenského středopolaře začal zajímat také Manchester United. Vedení Neapole ale jakékoliv spekulace odmítá a tvrdí, že Hamšík v klubu zůstane.

Nejlepším slovenským fotbalistou roku je opět Škrtel

Martin Škrtel se stal podruhé za sebou nejlepším slovenským fotbalistou roku. Čtyřiadvacetiletý obránce FC Liverpool zvítězil v šestnáctém ročníku ankety před záložníkem Neapole Markem Hamšíkem a dnes v Bratislavě převzal trofej.

Hamšíkův gól měl platit, přiznal Ancelotti

Desetizápasové čekání fotbalistů Neapole na vítězství v italské Serii A mohlo skončit možná trochu nečekaně v souboji se slavným AC Milán. Branku Marka Hamšíka po rohovém kopu však rozhodčí neuznali a tak se černá série protáhla o další týden.

Hamšíkova kartička pomohla policii

Slovenský reprezentant Marek Hamšík pomohl ve svém působišti Neapoli nevědomky vyřešit kriminální případ. Dva výtečníci doplatili na to, že při pokusu o podvod ukradli sběratelskou kartičku populárního záložníka, podle které je policie identifikovala.

Mourinho si do Interu přeje Hamšíka

Kouč Interu Milán José Mourinho by prý v létě velmi rád přivedl na San Siro slovenského záložníka Neapole Marka Hamšíka. Kromě peněz je Inter údajně ochotný obětovat i další dva fotbalisty.

Jsme v krizi, uvědomuje si Hamšík

Neapoli se po skvělém vstupu do sezony přestalo dařit a z popředí tabulky Serie A se propadla až do její druhé poloviny. Pesimismus v kabině SSC ale rozhodně nepřevládá, slovenský záložník Marek Hamšík stále věří v umístění na pohárových příčkách...

Nejlepším fotbalistou italské ligy byl vyhlášen Ibrahimovic

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic z Interu Milán byl vyhlášen nejlepším fotbalistou italské ligy za minulou sezonu. Poté co překonal na jaře zdravotní komplikace, pomohl dvěma góly v posledním kole svému týmu k obhajobě mistrovského titulu a na dnešním slavnostním vyhlášení převzal Oscara v nejcennější kategorii.

Marinovi se výkon Neapole ve Veroně nelíbil, tak rozdával pokuty

Mužstvo dvou tváří, taková je podle sportovního ředitele Pier Paola Marina současná Neapol. Mužstvo, které venku sbírá body jen velmi obtížně, se doma na stadionu San Paolo mění v neporazitelný soubor. Po další porážce s Chievem už ale budou padat pokuty.

Největším talentem je Brazilec Hernanes

Brazilský záložník Hernanes z týmu FC Sao Paulo byl brtiským deníkem The Times vyhlášen největším talentem současnosti. Druhý v pořadí byl útočník Karim Benzema z Lyonu, třetí záložník španělské Valencie David Silva. Na solidním dvanáctém místě skončil slovenský reprezentant Marek Hamšík. Žádný český talent se do Top 50 nedostal.

Neapol odmítla 40 milionů za Hamšíka

Italská Neapol údajně odmítla nabídku 40 milionů eur za slovenského reprezentanta Marka Hamšíka. Argentinský střelec Ezequiel Lavezzi mohl zase odejít za 30 milionů. podle prezidenta Partenopei Aurelia De Laurentise neexistuje nabídka, která by talentované hráče z Neapole vykoupila.

04.01.2009 Aktuality 170 komentářů
Zaujalo nás

Hamšíka okradli přímo v autě. Bál se o život

Aktualizováno. Slovenský reprezentant Marek Hamšík se stal obětí přepadení. V Neapoli neznámí útočníci zastavili jeho auto a obrali ho o peněženku, doklady a drobné cennosti. Mladý záložník přiznal, že se bál o život.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele