Hamšík potvrdil svůj odchod z Neapole do Číny

Slovenský záložník Marek Hamšík potvrdil, že ještě během tohoto týdne opustí italskou Neapol. Namířeno má do čínského klubu Dalian Yifang.

Ancelotti: Neapol umožní Hamšíkovi odejít, když bude chtít

Kouč Neapole Carlo Ancelotti naznačil po vítězství 3:0 nad Sampdorií Janov, že kapitán Marek Hamšík možná brzy tým opustí. Stále jej totiž lákají kluby z čínské Superligy. A podle Ancelottiho klub nebude dlouholeté opoře v odchodu, pokud se pro něj rozhodne, bránit.

Hamšík rád vzpomíná na výhru nad Českem z roku 2009

Výhra slovenských reprezentantů nad Čechy 2:1 v roce 2009 v Praze patří k zápasům, na které hvězda slovenského fotbalu Marek Hamšík nikdy nezapomene. Stala se totiž klíčem k následnému postupu na mistrovství světa do JAR. Nyní záložník Neapole věří, že bude moci se spoluhráči v sobotu opět slavit vítězství nad českými protihráči, které Slovensko přivítá v Trnavě v rámci Ligy národů.

Hamšík by z Neapole mohl odejít do Číny, tvrdí jeho otec

Nejlepší slovenský fotbalista posledních let Marek Hamšík by mohl odejít do Číny. Podle otce Richarda o třicetiletého záložníka italské Neapole usilují hned tři kluby z čínské ligy, které mu nabízejí roční plat minimálně deset milionů eur (257 milionů korun).

Sarri po kritice od prezidenta naznačil odchod z Neapole

Trenér Neapole Maurizio Sarri po remíze 2:2 s Turínem, která definitivně rozmetala naděje Partenopei na mistrovský titul, naznačil, že by po konci sezóny mohl klub opustit.

Hamšík uctil Maradonu. Poslal mu svůj rekordní dres

Kapitán italské Neapole a slovenské reprezentace Marek Hamšík daroval argentinské legendě Diegu Maradonovi svůj podepsaný dres, ve kterém vyrovnal jeho klubový rekord v počtu gólů.

Hamšík stále věří v zisk scudetta. Stát se může cokoliv, říká

Slovenský kapitán Neapole Marek Hamšík věří, že stále může s klubem oslavit zisk mistrovského titulu, přestože po remíze 0:0 na hřišti Interu Milán opustili Partenopei první místo.

Hamšík dorovnal Maradonu, za Neapol dal 115 gólů

Marek Hamšík je už dlouhé roky klíčovou postavou Neapole a včera se znovu zapsal do historie italského klubu. Třicetiletý záložník jedním gólem přispěl k výhře 3:1 na půdě Turína a stal se jedním ze dvou nejlepších střelců SSC v historii, o tento primát se dělí s legendárním Diegem Armandem Maradonou...

Z Hamšíka je třicátník, hrát chce ještě nejméně pět let

Významný den včera oslavil slovenský záložník Marek Hamšík, když překročil práh třicítky. Přesto se ikona Neapole dle svých slov necítí vůbec stará a pomýšlí na dalších alespoň pět let hraní, potom není vyloučeno, že zůstane ve vedení Partenopei...

Hamšíka mrzí chyba z duelu se Sassuolem

Neapol si hodně zkomplikovala situaci v boji o druhé místo tabulky italské ligy, o víkendu totiž jenom remizovala na půdě Sassuola a AS Řím jí po triumfu v Pescaře odskočil na rozdíl čtyř bodů. Podepsal se pod to i slovenský záložník Marek Hamšík...

Nejlepším slovenským fotbalistou je pošesté Hamšík

Slovenským fotbalistou roku se počtvrté za sebou a celkově pošesté stal Marek Hamšík. Devětadvacetiletý kapitán Neapole ovládl 24. ročník ankety deníku Pravda a Slovenského fotbalového svazu naprosto jednoznačně, od hlasujících získal 329 bodů z 330 možných.

Hamšík pokračuje v Neapoli, která si ho uvázala do roku 2020

Slovenský záložník Marek Hamšík navzdory zájmu dalších celků zůstává v Neapoli. Kapitán vicemistrů italské ligy se s vedením klubu dohodl na nové čtyřleté smlouvě, díky níž by měl v Neapoli zůstat do roku 2020.

Hamšík: Neplánuji odchod z Neapole

Dobrými výkony se na evropském šampionátu za Slovensko prezentoval Marek Hamšík, jehož jméno se tím znovu stalo předmětem přestupových spekulací. Sám záložník Neapole však na změnu dresu nemyslí...

Hamšík by v osmifinále chtěl raději Německo

Postoupí Slovensko do osmifinále mistrovství Evropy? A pokud ano, kdo bude jeho soupeřem? Tyto otázky se honí myslí slovenských reprezentantů, Marek Hamšík by za soupeře raději bral Německo, než Španělsko.

Euro v kostce (2. kolo)

Na francouzském Euru je za námi i druhé kolo základních skupin, které bylo pro českou fotbalovou reprezentaci o poznání úspěšnější než to první. Svěřenci Pavla Vrby i přes špatný výkon ve většině duelu dokázali s Chorvaty uhrát remízu 2:2 a v utkání s Tureckem si to rozdají o postup do osmifinále. Nabízí se tak zajímavé opakování nešťastného Eura 2008, kdy nás právě porážka v posledním duelu stála čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele