Další články

Höjlund a Rashford přicházejí s automatismy, to potřebujeme, pronesl Ten Hag

Podle manažera Manchesteru United Erika ten Haga (53) začínají Rasmus Höjlund (20) a Marcus Rashford (26) na hřišti vykazovat známky vzájemného porozumění. "Vidíte, že přicházejí s automatismy, a to je to, co potřebujeme," prohlásil poté, co oba útočníci skórovali při nedělní remíze 2:2 s Tottenhamem v rámci Premier League.

Rashford po prohře slavil narozeniny. Ten Hag to označil za nepřijatelné

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford řádně naštval trenéra Erika ten Haga narozeninovou oslavou, kterou minulý týden uspořádal jen krátce po prohře 0:3 v derby s City. Nizozemský kouč takové chování označil na tiskové konferenci před víkendovým programem Premier League za nepřijatelné. S hráčem si prý o tom důrazně promluvil, k disciplinárním trestům ale sahat nehodlá.

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?

Liverpoolské povstání z popela opět ukázalo krásu Premier League i fotbalu obecně. Na vítězství oslabených Reds by v 80. minutě možná nevsadili ani nejvěrnější příznivci, přesto svěřenci Jürgena Kloppa v Newcastlu dokázali, že nic není nemožné.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Odchod jsem trochu zvažoval, přiznal Rashford

Marcus Rashford (25) se nechal slyšet, že před sezonou 2022/23 zvažoval odchod z Manchesteru United, nicméně se nakonec rozhodl na Old Trafford setrvat. Hlavním důvodem bylo to, že mu nový trenér Erik ten Hag (53) umožnil hrát s větší volností.

Rashford zůstane v Manchesteru United, prodloužil do roku 2028

Manchester United si pojistil služby Marcuse Rashforda. Anglický reprezentant, jenž měl před sebou poslední rok smlouvy, se mateřskému klubu zavázal na dalších pět sezon...

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Manchesteru United bude několik zápasů chybět zraněný kanonýr Rashford

Manchester United se musí několik zápasů obejít bez útočníka Marcuse Rashforda. Nejlepší střelec týmu si v sobotním utkání anglické ligy proti Evertonu (2:0) poranil nohu. Čtvrtý tým Premier League dnes uvedl, že Rashford by měl stihnout konec sezony.

X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu opět zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Rashford je v současné formě nezastavitelný, ocenil útočníka trenér Ten Hag

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford vstřelil v posledních deseti soutěžních zápasech deset gólů a podle trenéra Erika ten Haga je v současné formě nezastavitelný. Naposledy anglický fotbalový reprezentant přispěl brankou k vítězství 3:0 nad Nottinghamem Forest ve středečním úvodním semifinále Ligového poháru.

Nketiahův hřebíček v Haa La Landu: 21. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu před Manchesterem City je stále pětibodový. Gunners totiž gólem Eddieho Nketiaha v 90. minutě zlomili odpor srdnatě vzdorujících United, očekávaný nedělní magnet ovládli 3:2 a odpověděli na jednoznačné vítězství Citizens nad Wolves 3:0, které hattrickem zařídil Erling Haaland. Nejlepší střelec soutěže má na kontě už 25 branek...

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Manchester United uplatnil opce a pojistil si kvarteto hráčů

Manchester United začíná už nyní spřádat plány pro ligový ročník 2023/2024 a dnes si pojistil služby hned čtveřice fotbalistů. Na Old Trafford budou pokračovat obránci Diogo Dalot s Lukem Shawem, útočník Marcus Rashford a záložník Fred, otazníky se nadále vznášejí nad Davidem de Geou...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele