Anglický glosář: O penaltové krizi Man Utd a bezradném Tottenhamu

Máme za sebou teprve tři kola nového ročníku anglické Premier League, a už teď jako by se vzhůru nohama převrátilo. Aston Villa vyučila Everton, Newcastle se tolik nenadřel s Tottenhamem, Crystal Palace veze tři body z Old Trafford — kdo četl minulý glosář, ten už hádám dávno zamířil do sekce komentářů...

Solskjaer se zastal po neproměněné penaltě Pogby

Manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer se zastal záložníka Paula Pogbu, který byl klíčovou postavou pondělního utkání Premier League proti Wolverhamptonu. Neproměnil totiž pokutový kop a Rudí ďáblové pouze remizovali 1:1.

Rashford zůstává v Man Utd, prodloužil do roku 2023

Manchester United si předčasně pojistil služby Marcuse Rashforda. Anglický reprezentační útočník, který je odchovancem Red Devils, podepsal nový čtyřletý kontrakt s roční opcí...

Anglii vypadl i Rashford, Southgatea však absence neděsí

Z anglického týmu pro úvodní zápasy kvalifikace mistrovství Evropy proti českým reprezentantům a v Černé Hoře vypadl další hráč a jedna z hvězd Marcus Rashford. Jednadvacetiletý útočník Manchesteru United má problémy s kotníkem. Původní nominaci opustil už šestý hráč a další chyběli kvůli zranění už před ní, kouč Gareth Southgate však věří, že to výkon a výsledek pátečního úvodního zápasu evropské kvalifikace proti českému týmu nepoznamená.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Manchester United si pojistil Rashforda a Borthwick-Jacksona

Marcus Rashford a Cameron Borthwick-Jackson spojili i své další budoucnosti s Manchesterem United. Teprve 18letý kanonýr a jeho o málo starší spoluhráč z obrany se s Red Devils podle očekávání dohodli na prodloužení kontraktu do roku 2020 s opcí na další sezónu...

Rashford má podle Hodgsona šanci jet na Euro

Útočník Marcus Rashford sice odehrál za Manchester United pouhé tři zápasy, udělal v nich však takový dojem, že podle trenéra anglické reprezentace Roye Hodgsona není osmnáctiletý fotbalista bez šance být v nominaci na mistrovství Evropy.

Rashford doufá, že se mu povede navázat na skvělý start kariéry

Kabinu Manchesteru United letos ničí zranění a manažer Louis van Gaal je nucen pravidelně dávat šance mladíkům. O největší pozornost si zatím řekl Marcus Rashford, jemuž k tomu stačily pouhé dva zápasy, v nichž si na své konto připsal celkem čtyři přesné zásahy...

Premier League v kostce (27. kolo)

Syndrom neúspěchu sužuje Arsenal dál a dál. Po šťastné výhře nad Leicesterem Kanonýři cítili velkou šanci, jenže prohra s poslepovanou sestavou Manchesteru United je vrátila zpět do pětibodové vzdálenosti od vedoucího Leicesteru. Lišky porazily Norwich, zatímco Tottenham pokračuje ve vítězném tažení díky výhře nad Swansea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele