Masopust má vážně poraněné koleno a podzim pro něj skončil

Jablonci bude do konce podzimu chybět Lukáš Masopust. Reprezentační záložník utrpěl v sobotním ligovém utkání s Duklou Praha zranění postranního vazu v koleni po faulu stopera Jána Ďurici. Přijde tím pádem nejen o zbylých pět podzimních kol, ale také o tři zápasy Evropské ligy a o blížící se sraz národního týmu.

Z reprezentace vypadli Řezník a Hušbauer, tým doplní čtyři hráči

Z kádru české reprezentace pro nadcházející zápasy Ligy národů na Slovensku a na Ukrajině vypadli zranění obránce Radim Řezník a středopolař Josef Hušbauer. Nový kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý na dnešním srazu v Praze místo nich povolal Vladimíra Coufala s Michalem Trávníkem a dodatečně nominoval záložníka Lukáše Masopusta se stoperem Ondřejem Kúdelou.

Takhle slabou Spartu nepamatuji, řekl po prohře Masopust

Jablonecký Lukáš Masopust vzal včerejší ligovou porážku 1:2 se Spartou částečně na sebe, neboť v prvním poločase neproměnil tři dobré šance. Pětadvacetiletého křídelníka mrzela prohra o to víc, že tak slabého letenského soupeře dlouho nezažil.

Z nominace vypadli Vydra a Jankto, Jarolím povolal náhradníky

Trenér reprezentace Karel Jarolím musel udělat výrazné změny v nominaci na přípravný turnaj v Číně. Ze zdravotních důvodů mu budou chybět nejlepší střelec druhé anglické ligy Matěj Vydra a také Jakub Jankto z Udine, který v poslední době pravidelně za národní tým nastupoval.

Jablonec si pojistil Masopusta

Záložník Lukáš Masopust prodloužil smlouvu s Jabloncem. Pětadvacetiletý fotbalista, který je se sedmi přihrávkami nejlepším nahrávačem české nejvyšší soutěže, bude na severu Čech působit do konce června 2020. Klub o tom informoval na svém webu.

Jablonci se probudili sváteční střelci Masopust a Hübschman

Jabloneckým dopomohlo k vysokému vítězství ve Zlíně 4:0 i probuzení svátečních střelců Lukáše Masopusta a Tomáše Hübschmana, který se ve svých šestatřiceti letech zapsal dnes vůbec poprvé mezi ligové střelce. Masopust pro změnu zaznamenal první gól v tomto ligovém ročníku.

Koupí podepsaných dresů pomůžete na dobročinné účely

Chcete sobě nebo svým blízkým nadělit speciální vánoční dárek? V rámci charitativní akce na podporu bývalého třebíčského fotbalisty Davida Novotného je až do 20. prosince spuštěna aukce podepsaných fotbalových dresů, do níž svůj sportovní oděv věnovali třeba reprezentant Theo Gebre Selassie nebo plzeňský Jan Kopic. Ten se dokonce zúčastní i dobročinného fotbalového turnaje.

17.12.2015 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Masopust: Rozdíl v tempu mezi EL a českou ligou je obrovský

Jablonečtí hráči ve čtvrtečním předkole Evropské ligy podali v Amsterdamu navzdory porážce 0:1 s Ajaxem kvalitní výkon, ve kterém pokračovali i v dnešním ligovém utkání v Brně. K jasné výhře 3:0 podle záložníka Lukáše Masopusta pomohlo i to, že Severočeši hráli v podobném tempu jako v Nizozemsku.

Jablonec získal talentovaného záložníka Masopusta z Jihlavy

Talentovaný záložník Lukáš Masopust se stal první zimní posilou Jablonce. Třetí tým ligové tabulky jeho přestup z Jihlavy oznámil na dnešní tiskové konferenci. Masopust podepsal smlouvu do léta 2018.

Jablonec údajně získá z Jihlavy talentovaného Masopusta

Jablonec má podle informací serveru iSport posílit jihlavský záložník Lukáš Masopust. Ani jedna strana přestup nepotvrdila, transfer je ale prý domluvený a zimní přípravu už má talentovaný křídelní hráč začít na severu Čech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele