Masopust dal první gól za Slavii před tribunou sever, jak si přál

25.02.2019, 22:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
PlackaSKS

zatim hodně milý překvapení. stejně milý jako ševčík po přípravě zklamání.. hlavně u masa to nikdo nečekal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Odehrál už dobře těžké utkání v Genku, i vzhledem k tomu, jak dlouho byl mimo. A ještě musím zmínit Krále, strašně hezky se kouká na to, kde všude se pohybuje, jak se snaží nabízet se spoluhráčům, že není jen alibistickým posouvačem balónů. Byla tu kritika, že zmrvil nějaké míče, ale na druhou stranu je to právě potřeba vztáhnout k tomu, jak často se k míči svojí aktivní hrou přimotá - pak je jasný, že občas něco nevyjde.

Reagovat
PlackaSKS

Král si zaslouží absolutorium stejně jako souček, maso po zranění nebo Deli, který naskočí a hraje jako bůh... Kritizovat ho za pár ztracených míčů když se sziva s pozici by podle mě bylo úplně mimo. Jsem hodně mile prekvapenej jak z něj, tak z masa. Zklamání je ten Ševčík no... Dnes ale zajímave vypadal Baluta, konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je Sevcik zklamání? Že mu nevyšel zápas v Plzni?

Reagovat
PlackaSKS

Viz níž

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Ševčík hrál špatně snad jen jedno utkání v Plzni, kde Plzeň celkově přelstila Slávii a to tím, že absolutně vynechali hru zálohy, čímž se Slávie a tedy i Ševšík vlastně do hry nedostali. Jinak nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Král výborně předvídá a odebírá míče, ve vzduchu v pohodě, má přehled a nebojí se míč i z těžký situace vyvézt.. Mimo to umí udělat i dobrej náběh a má rychlost a dobrou práci s míčem. Včera ten jeden průnik do vápna byl suprovej.

Vynikající hráč a spolu se Součkem opravdu dobrá dvojka, co se výborně doplňuje.

Jen tedy..., s takovou se bude po Součkovi zanedlouho hledat náhrada i za Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych ho hned povola do repre. Doufam, ze za rok bude nekde v zahranici, z toho hrace bude hvezda.

Reagovat
Bakary3

Souhlasím, mladý hráči s takovou kvalitou v naší repre být prostě musí povinně.

Sere mě, že Trpišovský nedával Matouškovi šanci na podhrotu, protože on ten talent má taky.

Bohužel se stylem Trpišovskýho pro něj vidím místo jen na hrotu nebo kraji, obě pro něj špatný možnosti... protože na tu nejofenzivnější pozici pod hrotem radši Trpiš nasadí třetího záložníka....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, mne by se Matousek libil u nas na te pozici, co hraval Kolar.

Reagovat
Bakary3

Otázka je, kolik by mu Vrba dával šancí a jestli by ho netáhla dolů ta pohodlná plzeňská parta "Plzeň stačí, ven nepotřebuju" - teda, aspoň takový mám dojem .

Ale čistě fotbalově by to pro něj bylo asi lepší.

Reagovat
salami

I tema ukolama, v obou pripadech je to sice na papire podhrot, ale ta plzenska uloha Kolare je min kombinacni a vic second striker, podobnej post jako sedi Vydrovi a Matousek mi ho typologicky celkem pripomina. U nas je ten hrac vic soucasti zalohy a kolikrat rotuje s tema stredakama, takze chapu, ze na to se uplne nehodil, ale i na tom kraji mohl dostat vic prostoru, podle me muze hrat kridlo uplne v klidu.

Reagovat
Bakary3

Problém je, že mám pocit, že ti naši hráči to křídlo, ale opravdu křídlo jako třeba Robben, Messi..., hrát tak nějak neumí.

Ve Slavii k tomu má nejblíž asi Olayinka..., ale ten Matoušek mi tam zas tak moc nesedí.

A přijde mi škoda ho tam cpát, když na tom podhrotu by tu pozici mohl mít v klidu, byl by tam super a celkově by pod Škodou asi fungoval opravdu dobře.

Reagovat
salami

Ja si myslim, ze tam se Stochem a Sykorou klidne mohl rotovat, Zmrhal a Olayinka jsou ciste lajnovy hracia Matousek se svym tahem pro to predpoklady ma podle me taky, daleko vetsi nez pro hrot, kde hral. Kazdopadne ja i pres ty relativne dobry zapasy Masopusta s jeho prichodem nesouhlasim, jeho minuty mel sbirat Matousek, ja tom jeho navratu do Pribrami moc pozitiv nevidim a podle me tim i klesla jeho sance na prosazeni se u nas.

Reagovat
Bakary3

S tim Masopustem uplne souhlasim, sice je to sympatak a slusny hrac, celkove ale ten kadr nikam neposouva a jeho prichod je jen nenazranost.

V Pribrami si Matousek zahraje vic.. Ale v lete pujde zase od nuly..

Je fakt, ze kdyby zustal, asi by tu pozici uz nejakou mel.

Reagovat
salami

Ja Masopusta chtel tehdy jeste z Jihlavy, je to fajn kluk i hrac a treba v pripade prodeje Zmrhala ho mohl nahradit, ale za techto podminek je to divny. matousek si v Pribrami vic zahraje, to je jasny, jako urcite lepsi nez si kopnout u nas jednou v domacim poharu, ale co kdyz uz nebude tak produktivni? Nechame ho tam dalsi rok? Nebo ho pujcime treba do Liberce? A zlepsi se v aspektech, ktery vyzaduje Trpis? Tezko rict, ja byl nadsenej, ze jsme konecne koupili nekoho fakt mladyho, perspektivniho, z kteryho by mohl bejt zajimavej hrac i pro zahranici, ale vubec se to nevyviji podle mejch predstav, timhle stylem se u nas prosadi v 23 a kdovi jestli.

Reagovat
salami

Ale abych nehazel vinu jenom na vedeni/trenery, Matousek udajne do Pribrami mermomoci chtel a Slavia si ho chtela nechat, coz taky nesvedci o spravny mentalite hrace, musi se umet kousnout, zabrat a trochu zabojovat o sanci.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Slavii! Plzen at tahne po dnesni bramboracce do p.

Reagovat
Kocour Klapuška

Zlí jazykové řeknou, že rozdíl třech bodů a prohra v minulém kole mluví proti mně, ale Slavia je letos naprosto někde jinde než Plzeň. Co ale na Plzni obdivuju, že dokáže vyhrávat i po výkonech, ve kterých by SKS padl 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přesný příspěvek. Bohužel slávka musí jet naplno a plzni stačí 80%.

Reagovat
Člen_zlořádu

Já v tom čichám berbrovinu

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
skteel

Správně použité malé písmena v tribuně sever, oni ti ocasi tam mají totiž často pocit že jsou na hřišti místo hráčů, chčiju z jejich z reportů že Tribuna sever vs Sigma 2:0

Reagovat
PlackaSKS

Zajdi k urologovi, rozhodně je nějaký lékař třeba

Reagovat
Losinho

*Sever

Reagovat
F.Torres

Jsem rád, že zrovna hráč hrající na křídle se do toho dostává. Celkově kvalitní křídla jsou naše slabina, jelikož JZ8 nedokáže udržet stabilní výsledky a Oley je pořád zatím příliš zbrklej. Snad vydrží zdraví

Reagovat
mayday

Oley má rozhodně potenciál, je rychlej, běhavej, vlítne do všeho, technicky zas taková paráda to není, ale to nevadí.

Zatím to ale všechno devalvuje tou neskutečnou zbrklostí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele