Další články

Juliš se vydává do Španělska, bude zachraňovat druholigovou Ibizu

Lukáš Juliš přestoupil z pražské Sparty do UD Ibiza. S druholigovým španělským klubem se domluvil na angažmá do konce sezony. Sparta i Ibiza potvrdily transfer osmadvacetiletého útočníka na webových stránkách.

Útočník Juliš by měl vyměnit Spartu za Ibizu

Útočník Lukáš Juliš je na odchodu z pražské Sparty do Uniónu Deportiva Ibiza. Podle španělského listu AS by měl osmadvacetiletý fotbalista v brzké době podepsat s druholigovým klubem smlouvu.

Sparta porazila Líšeň 1:0, ale přišla o zraněného Juliše

Pražská Sparta porazila druholigovou Líšeň 1:0 a vyhrála i třetí přípravný zápas. Utkání na Strahově, hrané na 4x30 minut, rozhodl ve 114. minutě útočník Václav Drchal. Pražanům se však zranil jiný útočník Lukáš Juliš.

Já z toho nemůžu, vůbec to nechápu, řekl Juliš po další prohře se Slavií

Útočník Lukáš Juliš si nedokáže vysvětlit dlouhodobě špatnou bilanci fotbalistů Sparty proti Slavii. Letenští doma podruhé za sebou podlehli městskému rivalovi 0:3, po prosincové ligové prohře skončilo stejně i dnešní semifinále domácího poháru. Sparta od března 2016 neporazila vršovický celek ve 14. soutěžním duelu po sobě.

S takovým výkonem nemůžeme dlouhodobě vyhrávat, řekl Juliš

Navzdory vítězství 3:0 v Opavě v dohrávce 13. kola první ligy a bodovému dostižení druhého týmu tabulky Jablonce nebyl útočník Lukáš Juliš s předvedenou hrou Sparty spokojený. Pražané podle něj nemohou s podobným výkonem pravidelně vyhrávat.

Juliš: Už potřebujeme vyhrát derby a vyhrajeme

Útočník Lukáš Juliš ze Sparty rychle hodil za hlavu čtvrteční porážku v Lille a myslí jen na nedělní zápas s pražským rivalem Slavií. Nejlepší střelec české ligy je přesvědčený, že domácím se podaří vstřelit první gól a ukončit čtyřletou sérii bez vítězství v derby.

Juliš opět sestřelil Celtic a věří, že Sparta má v EL na postup

Útočník Lukáš Juliš před třemi týdny v Evropské lize sestřelil Celtic hattrickem a dnes dal skotskému celku na Letné dva góly. Pětadvacetiletý útočník měl však především radost z vítězství 4:1, kterým se Sparta vrátila do hry o postup. A Juliš věří, že Pražané mají na to projít do play off.

Juliš věří, že je před Celticem opět ve formě

Před třemi týdny útočník Lukáš Juliš hattrickem zařídil důležitou výhru nad Celticem, pak se jemu i Spartě přestalo dařit a prohrála dva následující zápasy v domácí soutěži. Pětadvacetiletý fotbalista však věří, že před čtvrtečním zápasem se skotským soupeřem na Letné je zpět ve formě.

Juliš cítil, že by se mu mohlo dařit, Celticu pak dal hattrick

Už před zápasem s Celticem útočník Lukáš Juliš cítil, že by se mu mohlo dařit. Skotskému celku dal nakonec tři branky a fotbalistům Sparty ve čtvrtek v Glasgow pomohl k důležité výhře 4:1 a prvním bodům ve skupině Evropské ligy.

Nejlepší ligový střelec Juliš se upsal Spartě do roku 2023

Lukáš Juliš prodloužil smlouvu se Spartou. Pětadvacetiletý útočník, který s šesti góly vede tabulku střelců první ligy, je podle nového kontraktu na Letné vázán do roku 2023. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Juliš si pojistil vedení mezi střelci, i když hrál s bolestmi

Přestože hrál už od sedmé minuty s bolestmi, připsal si útočník Lukáš Juliš další gól a pomohl Spartě k výhře 2:1 nad Jabloncem v 6. kole první ligy. Pětadvacetiletý hráč vstřelil v sezoně už šest branek a pojistil si vedení v tabulce kanonýrů.

Hráčem srpna v lize je sparťan Juliš, trenérem Kotal

Sparta ovládla anketu Ligové fotbalové asociace (LFA), která řídí první a druhou ligu, o nejlepšího hráče a trenéra za úvodní měsíc nové ligové sezony. Nejlepším hráčem srpna se stal útočník Lukáš Juliš, mezi kouči zvítězil Václav Kotal. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Sparťan Juliš dvěma góly sestřelil své bývalé spoluhráče

V minulé sezoně táhnul olomouckou ofenzivu, včera ale Lukáš Juliš hanácký tým srazil dvěma góly a už v prvním poločase položil základy k domácímu vítězství Pražanů 3:0. Obrozený letenský útočník má po úvodních dvou ligových kolech na kontě tři branky a spolu se slávistou Stanislavem Teclem vede tabulku střelců.

Dva góly hned v prvním utkání si musíte vysnít, řekl Juliš

Lukáš Juliš prožil v olomouckém dresu soutěžní premiéru, jakou si vysnil a na jakou dlouho nezapomene. Pětadvacetiletý útočník poprvé v kariéře zaznamenal v jednom ligovém utkání dvě branky a nasměroval Hanáky v úvodu jara k vítězství 3:1 v Teplicích. Věří, že ve svém střeleckém procitnutí bude pokračovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele