Juliš opět sestřelil Celtic a věří, že Sparta má v EL na postup

26.11.2020, 23:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Postup? Řekl mu někdo, že s Celticem již nehrají? 6 bodů ve skupině je pro Spartu maximem a velkým úspěchem. V Lille i od AC schytá výprask. Tyto kluby jsou zcela nad její možnosti, což prokázaly již první vzájemné zápasy.

Reagovat
Stana95

ale tak nech jim to aspoň chvilku

Reagovat
vanGomm

Přesně tak i ty dvě vyhry se Celticem čekali jen velcí optimisté.Můj tip na dvojzápas Sparta-Celtic byl jedna výhra Sparty.Podle mého názoru Sparta v Lille prohraje a s doma s AC Milan by mohla uhrát remízu,ale jenom proto,že se už o postup hrát nebude.

Reagovat
verv

V Lille remizoval i ten vysmívanej Celtic, tak proč by tam nemoihla něco uhrát Sparta?

Reagovat
vanGomm

Celtic už neuhraje ani bod.Z EL je venku,takže se soustředí na domácí soutěž.Vidím to tak,že v posledním kole už se v této skupině o postup hrát nebude.To by jedině musela Sparta hrát znovu 2x se Celticem

Reagovat
verv

Já ale nemluvím o tom, jestli Celtic ještě něco uhraje, ale že dokázal remizovat v Lille, takže nevidím důvod, proč by tam něco nemohla uhrát i Sparta. Nebude to jednoduchý, ale ani nereálný.

Reagovat
adoxx

A co to má společnýho s tím co napsal?

Reagovat
Salfovic

Chlapec je veselá kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát v Lille a s AC Milán? No nevím...Ale dvouzápas se Celticem výborný, 6 bodů a skóre 8-2 To se pořád počítá, ikdyž je dnes Celtic jen stínem slavného klubu, nerozumím tomu, že klub, který má rozpočet 100 milionů eur hraje i v EL druhé housle.

Reagovat
Witcher

Že třetího místa půjdou do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Staci jim remizovat v Lille a sance na postup bude zit. V poslednim kole by se jim mohlo podarit doma porazit AC a Lille prohrat na Celticu..

Reagovat
vanGomm

Ono nakonec jde všechno,když se to dobře spočítá.Já vyhraju tam ten prohraje s tím tamty budou spolu mezi sebou remizovat atd.Nakonec se dá i předhonit tým co má lize npř.6 kol před koncem náskok 18 bodů

Reagovat
Pablos

Já mám Juldu jako hráče rád, mrzelo mě, když ho kdysi Sparta rvala na křídlo a byl až vysmívaným a strašně nechtěným hráčem... pak ta hostovačka v Bohemce nebo kde to byl, to už i já jsem nečekal, že se ještě zvedne... ale nakonec bomba a strašně mu to přeju Ale trošku si přeju, aby hlavně nikam nechodil... nezdá se mi jako hráč do zahraničí moc, on prostě neudrží balón moc a taky dneska kde kdo hraje na jednoho hrota a to pak to neudržení balónu ještě víc vynikne... za mě by bylo fajn, kdyby co nejdéle zůstal a myslím, že by byl takovej ten hvězdnej útočník ligy. No uvidíme.

Reagovat
Vasekre

Sparta umí zahrát dobře proti silnějším týmům. Teď to bude chtít i hodně štěstí a všichni musí makat opravdu na 100%, ale remíza v Lille může být. A poslední zápas doma s AC se pak už může stát cokoliv. Samozřejmě to bude ohromně těžké ale není to nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měla kompletní kádr, tak bych možná věřil. S tolika zraněnými hráči to ale nedá. Obrana je prakticky v troskách a to se neví jestli není znovu zraněný Hancko.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, no

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady zas. Něco mi říká, že to o víkendu bude mít Sparta mnohem těžší s Teplicemi než s Celticem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hráči pochopí, že když chce každý dát góla, tak vzadu bude díra, tak se na tu vítěznou vlnu můžeme vrátit. Obrana s Budějkama byla katastrofa, ale že by ostatní hráči bůhvíco předvedli dozadu, to bych neřekl. Místo aby pomohli, nechali je v tom vykoupat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele