Juliš cítil, že by se mu mohlo dařit, Celticu pak dal hattrick

06.11.2020, 08:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
Witcher

Schick > Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo kamaráde, bejvávalo

Reagovat
ramm+

Pravda, Schick nehraje.

Reagovat
Ociš

Kdo dá více gólů ve skupině ty nebo Zlatan?

Juliš: Já

Juliš - 3 Zlatan - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá, tak nechat sedět některé "staré soudruhy", jako Dočkala nebo Láďu Ofsajda by se možná mělo zkusit i v lize.

Reagovat
veikko

No zrovna "soudruzi" měli asi za minutu na hřišti gól a asistenci.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec vůbec neměl špatný večer

Reagovat
Berbatov9

Rok už jsem tu kamenován za velebení Florina Nițu jako o třídu lepšího golmana, než je Heča, tak snad po včerejšku bude má pozice v tomhle ohledu trošku silnější v kramflecích naopak JULDOVI bych chtel pogratulovat a vznest uprimnou omluvu za jeho dosavadni haneni... kluk se neskutecne dal dokupy a ten druhej gol,to bylo proste bezchybný, ta vyspelost a chladnokrevnost toho zakonceni byla na svetove urovni, at se dari a vyhybaj se zraneni :)

Reagovat
SpartaOvenka

Nevím no, ale většina sparťanů si tady myslí, že Nita je jasně lepší

Reagovat
Bakary3

Reagovat
verv

Reagovat
db18

Reagovat
Skleepy

Ne asi.

Reagovat
Reggie

Počkej, fakt? Já teda měl za to, že se tu stavěl Heča nad Nitu. Nemůžu tvrdit, že to vždycky tvrdili Sparťani, ale taky jsem to tady četl hodně krát. Za mě rozhodně lepší Nita.

Reagovat
smazaný uživatel

Heču nad Nitu stavěli jen lidi, kteří Spartu nesnáší a ani u nich to neplatí u všech.

Reagovat
Reggie

Ok, tak to jsem špatně pochopil, protože tady není absolutně co řešit. Akorát mi teda nepřišlo, že by si tady Sparťani nějak moc stěžovali, že nechytá Nita. Nebo se pletu? Zdaleka nečtu všechno, co se týče naší ligy... Proč vůbec nechytá?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, já a řada dost lidi tu upřednostňujem Nitu dlouhodobě. Spíš třeba v diskusích na sociálních sítích se občas objevilo, že je Heča lepší. Což je samozřejmě nesmysl.

A proč nechytá? To nikdo netuší. Představa že chytá Heča kvůli tomu, že se dá zpeženit je směšná, protože on na zahraničí nemá. Nohama lepší Heča podle mě taky není. Já se bohužel obávám, že je to další příklad toho, že se snažíme vyštvat všechny cizince, kteří přišli před obdobím Rosickyho jako sportovního ředitele

Reagovat
Reggie

Ještě bych pochopil, kdyby to byl mladej borec, kterej má potenciál. Ale ve 29 letech a při jeho (ne)kvalitě je to blbost, souhlasím s tebou.

Ty jo možná máš pravdu, skoro to tak může vypadat. Což by ale byla jejich kravina, když Nita je jeden z mála (možná jedinej), jehož příchod měl smysl. Respektive prostě potvrdil kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? 29 let už má?

Tak to nechápu, proč se nepřivedl ten Trmal.

Reagovat
Berbatov9

Ja musim s Reggiem souhlasit , taky tu čtu spíše o protěžování Heču a o jeho transcendentální hře nohama .... pritom Florin nohama je naprosto vporadku a rek bych prave ze jeden z tech silnejsich...na instagramu jo tam na oficialnich strankach Sparty hodne casto kolujou povzdechy proc nechyta Nița a obdivuje se jeho povaha a profesionalita, ale tady teda jak rika Reggie spis to nepochopitelny protezovani Heču .... ja osobně třeba nițu radim i nad Hype-Koláře

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rolf

Na Heču nemá,hlavně co se týče rozehrávky.Jeho věčné máváví rukama a pak

to kopne zalajnu.

Reagovat
lampas

O tom, že je Nita lepší brankář snad nepochybuje nikdo soudný. Heča na Spartu nemá, maximálně tak na pozici dvojky.

Reagovat
7kaka7

Nita je bohužel smutnej příběh, ještě smutnější než Kanga. U toho se dalo vymluvit na povahu a netýmovost. Že se Nita nestaví jenom kvůli národnosti, mi nikdo nevymluví.

Reagovat
Berbatov9

Kanga Rosickymu nikdy neodpustim, napsal jsem tu uz o tom stohy, za me naprosto nepochopitelne ze tym s ambicemi jako Sparta nenabidne 2 letou smlouvu troufám si rict nejlepsimu hraci v lize a uvede alibisticke duvody o netymovosti, co mel pritom rikat Kanga ktery prisel do naprosto rozvraceneho tymu, s diletantskym trenerem a i presto se jako jediny snazil hrat fotbal a prislo mi ze se i jako jeden z mala rval o vysledky...

Reagovat
7kaka7

Souhlas, těch prvních 6 zápasů mě neuklidnilo jako mnohé (argumenty typu, vidíte! Kanga není potřeba), naopak se spíš ukazuje, že chybět bude.

Reagovat
Berbatov9

Vcera to byl presne zapas, kde chybel Guelor Kanga, protoze kdyz prijde souper co dostupuje a nezere Dockyho jedinej fotbalovej pocin - otoceni se s micem kolem osy tela do protipohybu tak je veskera zaloha uplne nulova

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon, ještě DMK hrál fantasticky. Nita snad zůstane v bráně, to byla velká jistota.

Reagovat
Pajinho10

Ale prvních 20 minut jsem si říkal, co tam dělá. Neudělal snad nic dobře. Pak hrál skvěle....

Reagovat
Rolf

Bez Karlssona by tři branky nevstřelil.Vynikající výkon,záhada proč takového hráče nestaví

pravidelně do základu,stejně tak Plavšiče.Oba jsou nadstandartně vybavení rychlostně i

technicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič těch příležitostí u nás dostal. Do Evropy dobrý, tam to včera Slavie a Sparta vyhráli na tom důrazu a presinku.

Kdyby ty kluby prohráli, tak by se tu nadávalo na stejné hráče, že umí jenom běhat a že tomu chyběl někdo jako Dočkal či Stanciu, co umí něco vymyslet.

Čeho si můžeme cenit je té pracovitosti a té kondičky no. Kdyby se mělo hrát do plných tak tyhle sestavy nevymyslí nic.

Karlson měl u nás jedno jaro super, Nita taky nepamatuji, že by někdy zklamal. Jen se tehdy řeklo, že se pojede CZ/SK cesta opět.

Přitom Spartě i Slavii sluší, když 3-4 cizinci nadstandartní cizinci v sestavě.

Reagovat
Melda

Reagovat
Uwe háže buly

Plavidlo musí v zimě odejít..

Reagovat
GabrielBatistuta

odplout

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že v reprezentační nominaci na nejbližší tři zápasy jsou Krmenčík, Ondrášek, Pekhart, Vydra a Julda opět nedostal šanci se ukázat

Šilhavý je jako sedlák, co chodí nakupovat zeleninu na tržiště do města a přitom má k dispozici nádhernou úrodu, která mu vyrostla přímo pod nosem v domácí zahrádce.

Reagovat
r.mrazik

dostat se momentalne do repre neni zadna vyhoda

Reagovat
verv

i když bych mu to přál a tu repre by si zasloužil snad nejvíc ze všech našich současnejch útočníků, tak pro Spartu jedině dobře že nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Prejav pocty a ocenění výkonností hráče to ale určitě je a Julda si ocenění za své dobré výkony v podobě reprezentační pozvánky již dávněji zasloužil

Reagovat
r.mrazik

to...ano...ale momentalne se dostat do repre neni nic extra...zadny divaci,slepena repre z nahradniku a korona party na cestach...

Reagovat
Kepy_FCB

mezi poklekávače...

Reagovat
r.mrazik

jj,presne tohle jsem myslel...tyvoe ty jsi taky slusnej pripad

Reagovat
Wyrda

Silhavka proste pocita w tim ze po nemecku bude pulka kadru v karantene zatimco julda ne. Takze na ligu narodu bude julda k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Ty schizofreniku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Díky fans Rangers to byl zábavný večer i na twitteru.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
db18

Reagovat
Civers

Na něj se tak krásně kouká oproti kopytu Tettehovi..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

Tetteh bejt bílej, tak by v ČR skončil někde v divizi

Reagovat
Civers

Přesně.. Stačilo vždycky když dostal míč do běhu a potřeboval půl hřiště, aby si to vůbec zpracoval a pak to ještě uměl parádně přihrát na paty

Reagovat
TheMally11

Dobře elektrikář Juliš

Reagovat
dondinho

Sestava týdne Evropské ligy

Pau López (AS Řím) - James Justin (Leicester), Gernot Trauner (LASK Linec), Caner Osmanpasa (Sivasspor), Ridgeciano Haps (Feyenoord) - Leon Bailey (Leverkusen), James Maddison (Leicester), Petros Mantalos (AEK Atény), Andrija Živkovič (PAOK Soluň) - Lukáš Juliš (Sparta Praha), Yusuf Yazici (Lille)

k Julišovi koupit Yaziciho !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele