Juliš věří, že je před Celticem opět ve formě

25.11.2020, 23:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oplatte ACS tu prohru

CELTIC

Reagovat
Maverick 65

Strašně rád bych tomu taky věřil..vyhrajte! ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na Slovensku sme kedysi mali forwarda, ktorý zostrelil Celtic hetrikom a gólovo mu to mimoriadne išlo aj v lige podobne ako Juldovi, jeho cesta však napokon skončila dosť smutne...

Reagovat
kilobyte

Kterého?

Reagovat
Stannis Baratheon

Předpokládám že Halenár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Halenár? Jak dopadl? Že píšeš smutně.

Reagovat
lampas

Spáchal sebevraždu.

Reagovat
Puskas

Ale především tam zářil Ľubo Moravčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale v drese Celticu, kým Halenár naopak zažiaril proti nemu.

Reagovat
Puskas

To vím, ale když je řeč o Slovácích a Celticu, tak ho nejde nezmínit, bo nejen mne ohromil, jak tam válel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to áno, v Celticu za tie svoje vtedajšie výkony dodnes platí za legendu klubu. A to tam prišiel v pokročilom futbalovom veku a sprvoti ho väčšina ľudí v Škótsku zatracovala a brala ako Venglošovho protekčného hráča, ktorý si prišiel na sklonku kariéry trochu privyrobiť. Nemyslel som si, že aj vy mlaďasi registrujete príbehy takýchto hráčov, čo hviezdili pred 20 rokmi...

Reagovat
Puskas

Já to tehdy sledoval takříkajíc v přímém přenosu a taktéž jsem se chytal za hlavu, co tam chce dělat se svou postavou.

Reagovat
h8_sfatto

věřím, že Celtic se do toho opře, ale teď je potřeba ukázat, kam patří celý skotský fotbal žijící z minulosti. Karl Karlsson je pošle centrem na smetiště dějin ! Sparta !

Reagovat
king23

Celtivc naštěstí teď není ve formě - viz to kolik bodů ztrácejí v lize na Rangers, na druhou stranu Sparta má furt absence, no nevím, snad to vyjde.

Reagovat
GrimeBaller98

Celtic uz zije jen ze jmena, Sparta sice taky, ale furt ma lepsi tym nez Celtic a nejspis i formu.

Za me je ta skotska liga nesmirne precenovana, myslim tim po strance kvality, jinak fanousci, stadiony tu uroven dost zvedaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia a Plzen by tam vedly ligu o 15 bodu, Sparta o 3. Banik a Jablonec by byly na urovni Celticu.

Reagovat
Pablos

Tak Rangers docela úroveň zase mají... a ten Celtic bych taky úplně nevysmíval jako, některé hráče tam mají dobré... je to jako vidět za poslední 3 roky Slavii občas někde v sestřihu zápasů a vyřazovačku s Dánama letos ...a udělat si z toho úsudek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, Rangers beru. Celtic muze mit zajimavy hrace, ale hrozne mi vadi jak se furt berou za velkoklub kdyz behem poslednich 10 let byly snad 1x v Lize Mistru a nic tam neuhrali.

Reagovat
Pablos

Jo to souhlasím s tím velkoklubem ...i když já je tak nikdy nevnímal. Ta aura kolem nich je moc no, jenže ta je v médiích, tady na EF mi zase příjde, že jsou strašně zesměšňovány až... jak kdyby to byl nějákej Dundalk třeba.

Reagovat
Losinho

Klasická ostrovní mentalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, podle me byli uplne v soku ze si nejaka sparta z vychodu dovolila jim dat gola.. furt zijou v tom ze jsou nesmrtelni jak ten jejich william wallace. Ten taky dostal nakonec na picu.

Reagovat
Losinho

Taky se podobně chovali rok zpátky, když hráli s Kluží. A taky dostali na prdel. V tomhle "dvojzápase" Spartě fakt celkem přeju, a ani ne kvůli koeficientu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Rozmrdejte prosim zase podprumerny skoty ktery zajima akorat jejich praseci liga a myslete si pak zas dalsi 3 ligovy kola, ze jste na koni, zatimco si s vama kazdej bude vytirat rit.

Reagovat
kakinho

Tak hlavně aby Slavia nevybouchla s Nice, který skoro měsíc nehrálo a netrénovalo. Ale tomu moc nevěřím, takže tu očekávám obligátní slávistický plácání po ramenou, jak přejeli tým z mnohým silnější ligy, ikdyž i tam je Nice letos průměr...

Reagovat
Pablos

No jsem zvědav jestli tam Kotal dá Lischku a co bude vyvádět takovej Hanousek. Dočkal bude neviditelnej to se ví už teď (a to jsem jeho fanda), pak záleží jestli bude hrát Trávník, což si myslím, že určitě bude, což je docela citelné mínbus, on je takovej podSkot ještě.... takže mi vychází, že musí jet bomby Karlsson a Julda jako minule... tak snad

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele