Juliš bude na jaře hostovat ze Sparty v Olomouci

Kádr Olomouce posílil útočník Lukáš Juliš. Pětadvacetiletý hráč bude v Sigmě hostovat do konce sezony z pražské Sparty, opce na případný přestup ve smlouvě není. Hanáci o tom informovali na svých internetových stránkách.

Jsme favoriti a musíme postoupit, řekl po losu EL Juliš

Útočník Lukáš Juliš je po losu čtvrtého předkola Evropské ligy přesvědčený, že proti Sönderjyske budou Sparťané favority. Po nepovedené kvalifikaci Ligy mistrů navíc bere postup do základní skupiny berou jako povinnost a omluvu fanouškům.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Juliš: Trošku se to od nás odvrátilo, o půli jsem skoro brečel

Útočník Lukáš Juliš po domácí prohře 2:4 v odvetě čtvrtfinále Evropské ligy s Villarrealem litoval, že se od sparťanských hráčů trochu odvrátilo štěstí, které se jich drželo v předchozích pohárových zápasech. Byl rád, že se Letenští za stavu 0:4 nevzdali a rozloučili se s účinkováním v soutěži se vztyčenou hlavou.

Lafatův náhradník Juliš setřásl nervozitu a pak rozhodl o výhře

Podruhé se Lukáš Juliš objevil v Evropské lize v základní sestavě Sparty místo kapitána Davida Lafaty a podruhé dal gól. Po trefě do sítě APOELu Nikósie se dočkal zatím nejcennější branky v kariéře, když zajistil Spartě důležitou výhru 1:0 v úvodním zápase druhého kola nad Krasnodarem a zařídil tím slibnou výchozí pozici do odvety.

Sparta prodloužila s útočníkem Julišem smlouvu do roku 2020

Sparta prodloužila smlouvu s talentovaným útočníkem Lukášem Julišem. Jednadvacetiletý odchovanec pražského klubu bude na Letné vázán do roku 2020.

Sparťan Juliš přiznal, že gól patou z otočky dal náhodou

Spartu nastartoval za výhrou 3:1 na hřišti APOEL Nikósie svým prvním pohárovým gólem útočník Lukáš Juliš. Povedenou patičkou, která se mu povedla náhodou, se postaral o vyrovnání a přispěl tak k tomu, že letenský celek udržel i v posledním utkání základní skupiny Evropské ligy neporazitelnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele