Za Barcelonu hodlám hrát ještě dlouho, prohlásil Suárez

03.12.2015, 23:18
Aktuality
Luis Suárez od minulé sezóny nastupuje za Barcelonu, kde má uruguayský reprezentant kontrakt ještě na další čtyři roky. Sám pak doufá, že za katalánský celek bude nastupovat ještě dlouho...

Nyní 28letý kanonýr si na evropské scéně udělal jméno během působení v Ajaxu, odkud se následně vydal do Premier League, kde přes tři roky patřil k oporám Liverpoolu.

Loni pak vyslyšel volání Barcelony a za astronomických 81 milionů eur se přesunul do Katalánska. "Jsem moc rád, že hraji za Barcelonu, jedná se o klub, kde jsem chtěl vždycky hrát," prohlásil Suárez. "Neuvažoval bych o odchodu, ani kdyby mi někdo nabídl trojnásobek mého současného platu," dodal s úsměvem 82násobný reprezentant Uruguaye.

Suárez se místo přestupových spekulací soustředí výhradně na výkony za španělský velkoklub, kde by rád zůstal ještě hodně dlouho. "Moje rodina je zde šťastná, na odchod tak vůbec nemyslím. Rád bych za Barcelonu hrál ještě mnoho let," prohlásil na závěr Suárez.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (302)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele