Tetovací salony v Rosariu zažívají boom, zakázky mají na měsíce

Šílenství argentinských fanoušků po vítězství jejich reprezentace v Kataru pokračuje i v rodišti Lionela Messiho, milionovém městě Rosario. Napilno tam nyní mají například tetovací salony, které nestíhají vyřizovat zakázky. Tisíce Argentinců si chtějí nechat na tělo vytetovat Messiho a další hráče hvězdného týmu či různé symboly spojené se šampionátem. Informovala o tom dnes agentura EFE.

Valdano: Messi prý může vydržet až do MS v roce 2026

Jorge Valdano je už nějakou dobu ve fotbalovém důchodu, světový fotbal však každopádně pochopitelně nadále bedlivě sleduje. A na svět vypustil zákulisní informaci, že Lionel Messi, který neoznámil konec v reprezentaci po MS v Kataru, bude pokračovat v dresu Argentiny až do roku 2026, čili do následného světového šampionátu konaného v Kanadě, USA a Mexiku.

Matthäus: Ronaldo je velkým selháním MS, Messi jasným vítězem

Mistr světa z roku 1990 Lothar Matthäus si myslí, že portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo na světovém šampionátu v Kataru selhal a poškodil svůj odkaz. Naopak za "naprostého vítěze" turnaje bývalý německý reprezentant považuje Lionela Messiho, řekl listu Bild. Messi dotáhl Argentinu k třetímu titulu a prvnímu po 36 letech a ve finále s Francií podle Matthäuse dokázal, proč je považován za nejlepšího hráče na světě.

Messi měl obrovskou touhu a vůli MS vyhrát, shodli se experti

Experti oslovení ČTK se shodli, že Argentina vyhrála mistrovství světa v Kataru především díky skvělým výkonům kapitána a útočníka Lionela Messiho. V nedělním finále podle nich předvedl obrovskou morálku a ukázal, jak moc toužil po trofeji. Závěrečný boj o zlato je nadchl. Myslí si, že světový šampionát, hraný poprvé v historii na podzim, se po organizační a zejména sportovní stránce nesmírně vydařil.

Argentinský tisk velebí Messiho. Není pochyb, je nejlepší na světě, zaznělo

Lionel Messi končí na mistrovství světa tak, jak si zaslouží, není pochyb, že je nejlepší fotbalista na světě, shodují se po dramatickém finále argentinské, brazilské či španělské deníky. Vyzdvihly zejména Messiho hru v jeho zřejmě posledním zápase na světových šampionátech a zápas označily za infarktový a nezapomenutelný.

Chci ještě zažít pár zápasů jako mistr světa, odložil Messi konec v reprezentaci

Hvězdný pětatřicetiletý útočník Lionel Messi prohlásil, že po vítězství na mistrovství světa v Kataru chce Argentinu nadále reprezentovat. Původně plánoval opak, kvůli lásce k fotbalu a národnímu týmu ale chce za jihoamerickou zemi ještě odehrát několik zápasů jako světový šampion.

Individuální ocenění pro Messiho: Stal se nejlepším hráčem MS

Nejlepším hráčem mistrovství světa v Kataru byl zvolen Lionel Messi, který Argentinu coby kapitán dovedl ke zlatým medailím. Pětatřicetiletý kanonýr dal na turnaji sedm branek a ve střelecké tabulce obsadil druhé místo o jeden gól za francouzským útočníkem a klubovým spoluhráčem z Paris St. Germain Kylianem Mbappém. Messi převzal Zlatý míč po dnešním finále, v němž Argentina porazila Francii po remíze 3:3 až v penaltovém rozstřelu.

Šéf PSG bude fandit Francii, po MS ho čekají jednání s Messim

Prezident Paris St. Germain Nasser Al-Khelaïfi vyhlíží finále fotbalového mistrovství světa mezi Francií a Argentinou, ve kterém se utkají hvězdy pařížského velkoklubu Kylian Mbappé a Lionel Messi. Devětačtyřicetiletý Katařan přeje titul výběru země galského kohouta a vyvrcholení turnaje v rodném Dauhá si chce užít, krátce po šampionátu ho ale čeká složité vyjednávání o Messiho budoucnosti v PSG.

Byla neskutečná zábava dostat se až do finále, vychutnávám si to, řekl Messi

Lionel Messi po postupu do finále mistrovství světa v Kataru s fotbalisty Argentiny těžko hledal slova, jimiž by vyjádřil své pocity. Líbil se mu výkon jeho týmu ve vítězném semifinále s obhájcem stříbra Chorvatskem (3:0), k němuž přispěl gólem z penalty a asistencí. Vrátil se i k úvodní nečekané porážce 1:2 se Saúdskou Arábií.

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Messi před dalším milníkem, může dorovnat Matthäusův rekord

Kapitán argentinské reprezentace Lionel Messi může dnes proti Chorvatsku vyrovnat 24 let starý rekord Němce Lothara Matthäuse v počtu startů na mistrovství světa. Pokud by hvězdný útočník nastoupil po semifinále i ve finále nebo souboji o třetí místo, stal by se s 26 zápasy samostatným rekordmanem.

Messi řval na Weghorsta: Co koukáš, idiote? Kritizoval sudí, vzpomněl i na Maradonu

Kapitán argentinské reprezentace Lionel Messi věnoval postup do semifinále mistrovství světa přes Nizozemsko i zesnulé legendě Diegu Maradonovi. Hvězdný útočník po vyhroceném duelu, který Jihoameričané zvládli po penaltovém rozstřelu, zkritizoval hlavního rozhodčího Antonia Mateua Lahoze ze Španělska, jenž rozdal rekordních 18 žlutých karet (dvě z toho argentinským příslušníkům družstva) a také jednu červenou. Emoce pracovaly i po závěrečném hvizdu, do konfliktu se dostal i sám Messi.

PSG bude po MS jednat s Messim o nové smlouvě, Ronalda se přivést nechystá

Paris St. Germain začne po mistrovství světa jednat s Lionelem Messim o prodloužení smlouvy. Prohlásil to prezident klubu Nasser Al-Khelaïfi, který také vyloučil, že by do Paříže mohl zamířit jiný hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo.

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Udělali jsme další krok k cíli, řekl jubilant Messi po vydřené výhře

Argentinci podle hvězdného kapitána Lionela Messiho udělali vítězstvím 2:1 nad Austrálií v osmifinále mistrovství světa další krok ke splnění svého cíle na katarském turnaji. Autor prvního gólu označil utkání, které bylo jubilejním 1000. zápasem v jeho profesionální kariéře, za fyzicky hodně náročné. Cítil, že jihoameričtí favorité byli po náročném programu unavení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele