Další články

Drsný vzkaz pro Di Maríu: Nevracej se do Rosaria! Jeho rodině vyhrožovali smrtí

Rodině argentinského ofenzivního hráče Ángela Di Maríi v Rosariu vyhrožovali smrtí krátce poté, co šestatřicetiletý křídelník Benfiky Lisabon prohlásil, že by chtěl ukončit kariéru v rodném městě. S odkazem na tamní policii to napsala agentura Reuters.

Pastore o Mbappém: Po mistrovství si dobíral Messiho, srovnával ho s Cristianem Ronaldem

Čtyřiatřicetiletý argentinský středopolař Javier Pastore už nějakou dobu nehraje na té nejvyšší úrovni. Na evropském kontinentu se proslavil především díky svým angažmá v Palermu a AS Řím, největší část kariéry ale trávil v PSG. Právě ve Francii se na jeden rok potkal s jedním z největších velikánů světové kopané Kylianem Mbappém. A skládal mu velké komplimenty.

Messi se Suárezem rozdrtili Orlando City. Lloris musel v MLS chytat na sněhu

Přesvědčivou výhrou 5:0 skončil domácí zápas Interu Miami s Orlandem City. Po dvou gólech vstřelili jedny z největších hvězd floridského týmu Lionel Messi a Luis Suárez. Los Angeles FC cestovalo i s brankářem Hugem Llorisem k utkání s Realem Salt Lake. Duel se odehrál za nepříznivých sněhových podmínek a hosté ho prohráli 0:3.

Messi jako atrakce pro asijské diváky: V Tokiu by mohl nastoupit, ale nic neslibuje

O víkendu řešila jeho absenci dokonce hongkongská vláda. Lionel Messi (36) snad už podobnou situaci nedopustí. Po přesunu do Japonska se dle vlastních slov cítí po zdravotní stránce mnohem lépe a do přátelského utkání Interu Miami s Vissel Kobe chce nastoupit.

Ronaldo nedoléčil zranění, vynechal přípravu proti Interu Miami s Messim

Cristiano Ronaldo se nezotavil ze zranění a nenastoupil tak v dnešním přípravném utkání proti Interu Miami, za který hraje jeho dlouholetý rival v debatách o nejlepšího fotbalistu světa Lionel Messi. Trenér týmu Al-Nassr Luis Castro ve středu uvedl, že Ronaldovo lýtko ještě potřebuje čas na doléčení.

Messi pokřtil nejdelší výletní loď světa

Hráči Interu Miami v čele s hvězdným Argentincem Lionelem Messim pokřtili nejdelší výletní loď světa s názvem Icon of the Seas, která měří 365 metrů. Zároveň představili nové černo-růžové dresy pro nadcházející sezonu i s logem společnosti Royal Caribbean, jež loď vlastní. Informovala o tom agentura AP.

Messi znovu nejlepším fotbalistou roku, anketu FIFA vyhrál již poosmé

Cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu světa za uplynulý rok podle mezinárodní federace FIFA vyhrál Argentinec Lionel Messi. Šestatřicetiletý útočník Interu Miami osmým triumfem vylepšil vlastní rekord a navázal na říjnové vítězství v jiné anketě Zlatý míč.

Messi, Mbappé a Haaland se po Zlatém míči utkají také ve finále ankety FIFA

Obhájce Lionel Messi, Kylian Mbappé a Erling Haaland jsou v užší nominaci na nejlepšího hráče světa v anketě mezinárodní federace FIFA. Stejná trojice se sešla i ve finále Zlatého míče, který v říjnu poosmé získal Messi.

Messi s Ronaldem se nakonec utkají

Lionel Messi z Interu Miami a Cristiano Ronaldo z celku Al-Nassr se nakonec přeci jen v únoru utkají na přípravném turnaji v Rijádu. Informoval o tom americký klub.

Messi si reprezentování užívá, možná pojede na šesté MS

Lionel Messi nevyloučil, že by si mohl zahrát i na mistrovství světa v roce 2026, kde budou argentinští fotbalisté obhajovat loňský titul z Kataru. V době turnaje v USA, Mexiku a Kanadě mu bude 39 let. V rozhovoru s televizní stanicí ESPN Messi uvedl, že nyní jeho myšlenky ohledně reprezentační kariéry směřují jen k mistrovství Jižní Ameriky v příštím roce.

V Rijádu se souboj Ronalda s Messim konat nebude, Inter Miami popřel účast na turnaji

V únoru příštího roku by se měli možná úplně naposledy utkat na hřišti hvězdní hráči Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Saúdskoarabští pořadatelé oznámili konání turnaje v Rijádu za účasti Al-Nassru a Interu Miami, za které dlouholetí rivalové v soubojích o Zlatý míč pro nejlepšího hráče světa v současnosti nastupují.

Messi neví, jestli je nejlepším fotbalistou historie. Nezajímá mě to, říká

Lionel Messi se po pondělním zisku osmého Zlatého míče, jímž vylepšil vlastní rekord, nezabývá otázkou, jestli je nejlepším fotbalistou v historii. Váží si už jen toho, že je považován za jednoho z nejlepších hráčů všech dob.

Messi opět vítězem Zlatého míče, raduje se z rekordního osmého triumfu

Lionel Messi získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Šestatřicetiletý Argentinec vybojoval trofej poosmé, čímž vylepšil vlastní rekord. V 67. ročníku prestižní ankety předčil druhého Nora Erlinga Haalanda z Manchesteru City a třetího Francouze Kyliana Mbappého z Paris St. Germain. Anketa pořádaná týdeníkem France Football se podruhé za sebou vyhodnocovala za sezonu, předtím to bylo za kalendářní rok.

Miami s rekordní venkovní návštěvností

Červnový příchod útočníka Lionela Messiho do Interu Miami se výrazně projevil na divácké návštěvnosti severoamerické soutěže Major League Soccer (MLS). Klub z Floridy se stal prvním, který v třicetileté historii ligy přilákal na venkovní utkání základní části v průměru přes 30 tisíc diváků, konkrétně 30.834. Informoval o tom časopis Soccer America.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele