Inter Miami příští neděli představí Messiho, přítomen bude i Busquets

Na příští neděli připravil Inter Miami slavnostní představení své hvězdné posily Lionela Messiho. Klub termín akce na svém stadionu s mottem The Unveil (Odhalení) zveřejnil v pátek. Šestatřicetiletý kapitán argentinských mistrů světa zamířil do MLS po vypršení smlouvy v Paris St. Germain.

Messi se upíše Interu Miami na dva roky, debutovat bude za měsíc

Argentinský kanonýr Lionel Messi podepíše v novém působišti Interu Miami dvouletou smlouvu s opcí s ročním příjmem ve výši 50 až 60 milionů dolarů (1,3 miliardy korun), napsal list Miami Herald. Sedminásobný nejlepší fotbalista světa by si měl odbýt premiéru v dresu floridského týmu 21. července proti Cruz Azul v Leagues Cupu, v němž se utkávají účastníci MLS s mexickými kluby.

Messi překonal rekord, Austrálii vstřelil nejrychlejší gól kariéry

Lionel Messi nejrychlejším gólem v kariéře pomohl Argentině k vítězství 2:0 nad Austrálií. Pětatřicetiletý Messi skóroval v přípravném utkání v Pekingu už po 80 vteřinách hry. Mistři světa vyhráli devátý zápas po sobě.

Messi s účastí na dalším MS nepočítá. Katar byl můj poslední šampionát, vzkazuje

Lionel Messi nepočítá s tím, že by za tři roky hrál na mistrovství světa, kde bude Argentina obhajovat titul. Pětatřicetiletý útočník to prohlásil v rozhovoru pro Titan Sports v Číně.

Messi o působení v PSG: Nebyl jsem šťastný, nebavilo mě to, už je to za mnou

Éra Lionela Messiho v PSG napsala své poslední kapitoly. Argentinský mistr světa putuje po dvou letech strávených ve Francii do Interu Miami, k účastníkovi MLS, a o svém angažmá u Les Parisiens se přitom rozpovídal v rozhovoru pro španělský deník Mundo Deportivo. Jeho slova přitom neměla úplně pozitivní charakter. Dobře se totiž v klubu cítil jen loni na podzim.

Laporta po neúspěšném návratu Messiho: Chtěl hrát v méně náročné soutěži

Podle vedení Barcelony jednání o návratu Lionela Messiho ztroskotalo na tom, že hvězdný hráč už nechtěl hrát v náročné lize a pod velkým tlakem. Proto nakonec zamířil do Interu Miami. Katalánský klub to uvedl na webu.

Messi potvrdil odchod do zámořské MLS, bude nastupovat za Miami

Kapitán argentinských mistrů světa Lionel Messi bude po odchodu z Paris St. Germain hrát za Inter Miami. Sedminásobný nejlepší fotbalista světa se rozhodl pro angažmá v zámořské lize MLS místo návratu do Barcelony či lukrativní nabídky ze saúdskoarabského al-Hilálu, který mu údajně nabízel smlouvu na 400 milionů dolarů (8,5 miliardy korun) ročně. Uvedl to v rozhovoru pro španělské listy El Mundo Deportivo a Sport.

Chce se vrátit. Uvidíme, co se stane, řekl Messiho otec směrem k Barceloně

Lionel Messi se podle svého otce a zároveň agenta Jorgeho chce po konci dvouletého angažmá v Paris St. Germain vrátit do Barcelony. Řekl to dnes novinářům poté, co se setkal s předsedou katalánského klubu Joanem Laportou. Pětatřicetiletý fotbalista má však také další nabídky, hovoří se zejména o Saúdské Arábii.

Messi odejde z PSG: V sobotu odehraje poslední zápas, řekl Galtier

Argentinský reprezentant Lionel Messi odehraje v sobotu proti Clermontu poslední utkání za Paris St. Germain. Novinářům to řekl trenér Christophe Galtier. Podle spekulací médií by pětatřicetiletý mistr světa mohl odejít za lukrativním angažmá do Saúdské Arábie, vyloučen není ani návrat do Barcelony.

Xavi k návratu Messiho do Barcelony: Budeme spolu mluvit

Trenér Xavi z Barcelony se chystá promluvit s Lionelem Messim o jeho případném návratu do klubu. Hvězdnému Argentinci po této sezoně vyprší dvouletá smlouva v Paris St. Germain, a třebaže se v poslední době spekuluje spíše o jeho odchodu za lukrativním angažmá do Saúdské Arábie, Xavi by pětatřicetiletého útočníka rád měl v týmu.

AFP: Messiho odchod do Saúdské Arábie je hotová věc

Letní odchod hvězdy Lionela Messiho z Paris Saint-Germain do Saúdské Arábie je podle zdroje agentury AFP hotová věc. Již delší dobu média spekulují o tom, že pětatřicetiletého argentinského útočníka láká klub Al Hilal, jenž mu nabízí smlouvu na 400 milionů dolarů (8,5 miliardy korun) ročně.

Messi se po trestu vrátil do přípravy s prvním týmem PSG

Hvězdný Argentinec Lionel Messi se po týdnu vrátil do přípravy s fotbalisty Paris St. Germain. Mistra světa jeho klub suspendoval a vyřadil z kádru kvůli cestě do Saúdské Arábie, na kterou se vydal bez souhlasu zaměstnavatele.

Příběh se chýlí ke konci, Messiho dny ve Francii jsou zřejmě sečteny

PSG před necelými dvěma roky angažovalo Lionela Messiho a vidělo v něm hlavní trumf, který měl tým dotáhnout k vítězství v Lize mistrů, celý příběh ale nekončí právě šťastně. Francouzský klub na mezinárodním poli neuspěl, Argentinec navíc byl na dva týdny suspendován a je otázkou, zda vůbec bude u případných oslav mistrovského titulu.

Messi na dva týdny mimo hru. PSG ho suspendovalo za cestu do Saúdské Arábie

Lionel Messi podnikl nečekanou cestu do Saúdské Arábie, a to kvůli reklamním záležitostem, nedal přitom nic vědět svému zaměstnavateli. Lépe řečeno od něj nedostal svolení. A PSG se rozhodlo Argentince potrestat suspendováním na dva týdny. To znamená, že by měl přijít o nejbližší dvě ligová utkání, ty na půdě Troyes a proti Ajacciu, v nichž půjde o ligový titul.

Messi po sezoně zřejmě odejde z PSG, mohl by se vrátit do Barcelony

Hvězdný Lionel Messi v létě po vypršení smlouvy zřejmě opustí Paris St. Germain. Podle francouzské agentury AFP je odchod kapitána argentinských mistrů světa nejpravděpodobnější varianta. Spekuluje se o Messiho návratu do Barcelony, kde strávil většinu kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele