Udělali jsme další krok k cíli, řekl jubilant Messi po vydřené výhře

Argentinci podle hvězdného kapitána Lionela Messiho udělali vítězstvím 2:1 nad Austrálií v osmifinále mistrovství světa další krok ke splnění svého cíle na katarském turnaji. Autor prvního gólu označil utkání, které bylo jubilejním 1000. zápasem v jeho profesionální kariéře, za fyzicky hodně náročné. Cítil, že jihoameričtí favorité byli po náročném programu unavení.

Výhrou nad Mexikem začal pro Argentinu nový turnaj, věří Messi

Kapitán Argentiny Lionel Messi věří, že se jeho tým výhrou 2:0 nad Mexikem nakonec odrazí k úspěchu na mistrovství světa v Kataru. Jihoameričané se po senzační porážce se Saúdskou Arábií dlouho nemohli prosadit ani v sobotu, trápení ukončil až právě hvězdný útočník svou druhou brankou na šampionátu.

Messi: Tohle je můj poslední šampionát, pokusím se splnit si svůj velký sen

Hvězdný argentinský reprezentant Lionel Messi si chce na svém posledním mistrovství světa splnit velký sen: poprvé turnaj vyhrát. Účast na pátém šampionátu si vychutnává. Po fyzické stránce se útočník Paris St. Germain cítí výborně a pochvaluje si, že do Kataru dorazil v ideální chvíli.

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Za favority MS považuji Brazílii a Francii, nechal se slyšet Messi

Hvězdný Argentinec Lionel Messi považuje za favority mistrovství světa Brazílie a obhájce titulu z Francie. Pětatřicetiletý útočník povede svou zemi do turnaje v Kataru jako kapitán a bude to pro něj možná poslední šance na zisk zlata ze šampionátu.

Messi je ikona a nejlepší hráč historie, prohlásil jeho spoluhráč Verratti

Velké chvály se od svých spoluhráčů po výstavním gólu z hranice vápna k tyči ve středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Benfiky dočkal útočník Paris St. Germain Lionel Messi. Podle záložníka Marca Verrattiho je neuvěřitelné, co dovede. Pětatřicetiletého Argentince považuje za ikonu a nejlepšího hráče v historii.

Messi chybí poprvé od roku 2005 v nominaci na Zlatý míč

Úřadující vítěz Zlatého míče a rekordní sedminásobný držitel trofeje Lionel Messi není v letos v nominaci na toto prestižní ocenění. Argentinský reprezentant byl v nabídce pro hlasující nepřetržitě od roku 2006.

Prezident Barcelony Laporta doufá v Messiho návrat do klubu

Prezident Barcelony Joan Laporta stále doufá v návrat kanonýra Lionela Messiho do klubu. Nejlepší střelec barcelonské historie si podle něj zaslouží hezčí konec než ten z loňského léta, kdy odešel do Paris Saint-Germain.

Zlatý míč si zaslouží Benzema, prohlásil Messi

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa by měl letos získat útočník Realu Madrid Karim Benzema, míní aktuální držitel trofeje Lionel Messi, který je se sedmi triumfy také rekordmanem ankety. Francouzský kanonýr pomohl španělskému klubu vyhrát Ligu mistrů a španělskou ligu, v obou soutěžích navíc vládl střelcům.

Záložník PSG Draxler je po operaci kolena, Messiho trápí zánět achillovky

Julian Draxler, mistr světa z roku 2014, je po operaci menisku v pravém kolenu. Jak dlouho bude osmadvacetiletý německý záložník mimo hru, jeho zaměstnavatel Paris St. Germain neuvedl.

Barcelona podle šéfa Laporty neuvažuje o Messiho návratu

Barcelona podle svého prezidenta Joana Laporty neuvažuje o návratu hvězdného útočníka Lionela Messiho. Kapitán argentinské reprezentace loni po 21 letech v katalánském klubu odešel do Paris Saint-Germain, kde ale zatím nenaplnil vysoká očekávání a spekuluje se o jeho návratu na Camp Nou.

Messi připustil, že po mistrovství světa v Kataru zváží, co dál

Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi připustil, že po podzimním mistrovství světa v Kataru bude přemýšlet o své budoucnosti. Sedminásobného vítěze Zlatého míče, kterému bude v červnu 35 let, čeká pátý světový šampionát. Argentinský trenér Lionel Scaloni uvedl, že by si fanoušci měli užívat Messiho výkonů, dokud mohou.

Messi vynechá po prodělaném koronaviru i ligový duel s Brestem

Hvězdný fotbalista Lionel Messi z Paris St. Germain vynechá po prodělaném koronaviru i sobotní ligový zápas s Brestem. Podle argentinského ofenzivního hráče probíhá rekonvalescence po nemoci covid-19 pomaleji, než čekal. Absenci sedminásobného držitele Zlatého míče v dalším soutěžním utkání potvrdil i trenér PSG Mauricio Pochettino.

V nominaci na fotbalistu roku podle FIFA jsou Lewandowski, Messi a Salah

V užší nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA jsou poslední vítěz Robert Lewandowski, Lionel Messi a Mohamed Salah. Vítěz, o němž rozhodují úspěchy dosažené mezi říjnem 2020 až srpnem minulého roku, bude vyhlášen 17. ledna. FIFA o tom informovala na svém webu.

Messi a další tři hráči PSG měli pozitivní testy na koronavirus

Sedminásobný držitel Zlatého míče Lionel Messi měl pozitivní test na koronavirus. Vedení Paris Saint-Germain ohlásilo, že má v týmu před pondělním zápasem Francouzského poháru celkem čtyři nakažené fotbalisty a jednoho člena realizačního týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele